- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.101
Sana reply ettim ama herkes okusun diye de kalın kalın yazıyorum :)Bu arada mesaj sayimi ben de pek takip etmedim yakinlarda ama girince uzun uzun yaziyorum o sayiliyo mu :)
Tartismalar da tatsizlik yaratiyo evet.gerci bana laf dusmez pek 2haftadir varim daha. Ama ben de her tatlinin kendimizi tutup yemedigimiz seylerim hergun paylasilmasini pek dogru bulmuyorum..hele ki ben gibi yeni baslayanlara pek yardimci olmuyo maalesef
Ama gelgelelim ki kimsenin de agzini kapatamayiz. Topluca karar alip bunlari konusmayalim diyebilirz mesela atiyorum tamamen.
Grubun da ilk gunlerde motivasyonu daha yüksekti sonra muska gitti toplihgt gitti biraz karisti ortalık herhalde.
Kişisel olarak bana burasi iyi geliyo.buraya girip bakmasam spor aklimin ucuna gelmez.. yediklerime dikkat ediyorumkollontai kizar morordek ceza yazar diye kendime bahane yaratip durduruyorum kendimi..bence grup ici bitakim kurallar getirip herkesi buna icabete davet edebiliriz. Umarim hepimiz icin hayirlisiyla sonuclanir.
Hepinize iyi aksamlar hanimlar
Canım o herkesin sorunu. Salata yerken az da olsa yağ ekle mutlaka. Bir de bana kuru incir iyi geliyor.Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.
listelerde canımı sıktı biraz, ondan oldu sanırım, eh kaldığım yerden devam öyleyse, yalnız senin kalın harflerle yaptığın öneri bence çok uygun en azından saatlerce muhabbeti dönüp uzamasın, ben ki irademe çok güvenirim, benim bile nasıl canım çekiyoKimse zayıflamayacaksa diye genelleme yapma bence. Herkesin farklı farklı düsünceleri olabilir ve bunu burda ifade de edebilir. Tek bir şeye sinirlenip ben kaptanlıgı bırakmak istiyorum demek cok dogru gelmiyor bana. Sorumluluk ve emek isteyen bir iş, yeterince emek vermissiniz zaten dedigin gibi. Bazen sakin kalmayı ve sogukkanlı olmayı da gerektiriyor bence. Sonucta senin kararın ama bu kadar emek verdigin bir seyi tek bir seyde silip atmanı istemem. Bence sen de istemezsin :) Kötü polis ol ayrıca ne var ki... Kötü polis olmandan ilham alan da cok kisi var gördügüm kadarıyla, tarz meselesi yani :) Kimine iyi gelir, kimine kötü. Herkese iyi olamazsın :)
tatlım morordek de yazmıs gayet mantıklı bu önerin :)Bu arada mesaj sayimi ben de pek takip etmedim yakinlarda ama girince uzun uzun yaziyorum o sayiliyo mu :)
Tartismalar da tatsizlik yaratiyo evet.gerci bana laf dusmez pek 2haftadir varim daha. Ama ben de her tatlinin kendimizi tutup yemedigimiz seylerim hergun paylasilmasini pek dogru bulmuyorum..hele ki ben gibi yeni baslayanlara pek yardimci olmuyo maalesef
Ama gelgelelim ki kimsenin de agzini kapatamayiz. Topluca karar alip bunlari konusmayalim diyebilirz mesela atiyorum tamamen.
Grubun da ilk gunlerde motivasyonu daha yüksekti sonra muska gitti toplihgt gitti biraz karisti ortalık herhalde.
Kişisel olarak bana burasi iyi geliyo.buraya girip bakmasam spor aklimin ucuna gelmez.. yediklerime dikkat ediyorumkollontai kizar morordek ceza yazar diye kendime bahane yaratip durduruyorum kendimi..bence grup ici bitakim kurallar getirip herkesi buna icabete davet edebiliriz. Umarim hepimiz icin hayirlisiyla sonuclanir.
Hepinize iyi aksamlar hanimlar
bitki çayı içebilirsin canım ya da aç karna içebilirsen tabi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ya da maydonoz suyu ilk aklıma gelenler bunlar :)Ya ben yazarken utanıyorum ama 4-5 gündür kabizim ben ondan mi kilo veremiyorum ki. Dikkat ediyorum çünkü. Resmen takıldı kaldi daha da gerilemiyor. Oysa çok umutluydum geçen hafta listeye girecegimden.
Sana reply ettim ama herkes okusun diye de kalın kalın yazıyorum :)
"Kaçamaklı menüleri yazmayın" şeklinde bir kural dogru olmaz diye düsünüyorum. Zaten kaçamakları görmemiz lazım ki ona gore ceza yazalım. Belki "oooh ne güzel yemissin" vs gibi muhabbetler uzamamalı cunku konusuldukca insanların gozune sokmak gibi oluyor. Menüde yazılıp gecilse kaptan ve yardımcıları da uygun cezayı yazdıgı sürece digerleri de yemeye yeltenmez, yeltense de cezasının oldugunu bilir.
Eskiden cezaları puan sistemi oturdugu icin ona göre yazıyordum: su 100, spor 100, kaçamak da 100 şeklinde. Ama artık benim yazdıgım cezalarda böyle olmayacak. Eger ki bir kisi sürekli kacamak yapıyorsa, ona göre ceza yazacagım. Adamına göre muamele yani. 2 gün üst üste kacamak da 2 katı ceza gibi örnegin. Kaçamagın miktarını da göz önünde bulunduracagım vs. Ceza yazmaya başlamam benim de acemiligime geldi maalesef. Kimseyi kırmadan, gücendirmeden bir şekilde orta yolu bulmak lazım.
Canım o herkesin sorunu. Salata yerken az da olsa yağ ekle mutlaka. Bir de bana kuru incir iyi geliyor.
@zynp1980 canım düzenli bildirim yapıcam dedin ama iki gündür yoksun yine, zaten bu hafta ortalaman ikiye bölünecek
nilsub tatlım öncelikle geçmiş olsun sonra da menünü sorayım ???
@ebrusonmez menün nirde kız?
Hep acliktan rakibim bi gerginlik herkesde bi gerginlik bende ota ona buna sariyorumda kimse tinlamiyor beniii deliiii deyip geciyor millet daha demin aglama krizine girdim sebebi sabah panikatak krizi gecirdim olum korkusu sardi agladimda ohhhhh missss rahatladimgünaydın kızlar kahvaltı yapıp geliyorum anaam ne zaman akşam gelmesem ortalıkta gerginlik oluyor
Onemli olan boyu degil islevselligi sekerim, elin kolun uzun da daha mesaj sayina bakmayi mi bilmiyorsunbenim kolum uzun degil ama arama yapmayi vs gibi islevsel seyleri biliyorum
Çatlada patla ohhhhhh gectim seni 73.600 yum bu sabahhh canima degsin
ya hayatım bence sen bir yerde yanlış yapıyorsun senin şuan haftada 1 kilonun üzerinde vermen gerekiyor çünkü diyete yeni başlağın için çatır çatır ödem atman lazım ( metabolik bir sorun yoksa ) seni takibe aldım ona göre daha sıkı asıl tatlım bundan sonra bakalım:)günayyyyyyyyyyyyyyydınlaaaaaaaaaaaaaaar
geçen hafta 96,8
bu hafta 96,2
takıma girer miyim bilmiyorum tabiki
helal rakibeme tebrikler hakkıya hakını vermek lazımÇatlada patla ohhhhhh gectim seni 73.600 yum bu sabahhh canima degsinkizzz saka bi yana afferim kuzum iyi vermissin bu hafta benim 400 gitmis
van mı özledim valla depremden sonras geçici görevle geldim bursaya yani depremden 8 ay sonra iskele caddesinde konteynerde kalıyodum en sonÇok da güzel denemez ama yinede Hakkariden sonra her yerin gezilecek kadar güzel olduğuna inanıyorumm...
Van'a gitmiştik. Daha önce çok gittim ama şehir merkezinde gezme imkanım olmamıştı. Neresi varsa gezdim. Görümcemin çocuklarına ciciler aldım. Çok iyiydi..Eşim benimle gelemedi o ayrı takıldı ama yinede iyi geldi.Burada pek gezme imkanım olmuyor.Pisikolojik olarak iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?