- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.321
ya bende öyle bliyordum hatta gebelik nedeniyle biri de öyle gelmişti sen örnek göstermişttin o hafta aslında gidip o haftanın listelerine baksak mı ki?Canım paylaşıma yazdıgını gördüm ama ben o şekilde yapılacagını düsünmüyorum. Yeni üye gibi işlem yapılır demek senin izinden döndükten sonraki kilonla devam etmen demek gibi anlıyorum. Yoksa hamilelik sonrası dönenler de 10-15 kilo fazlayla girerdi :)
Dur bakalım paylaşım alanına Bahar tekrar cevap yazar belki, eger bizim yaptıgımız dogruysa listeye girersin
Bende öyle anladım.Ben de senin dedigin gibi olur diye düsünüyorum..
Bi bakayım hemen, yazarım tekrar.ya bende öyle bliyordum hatta gebelik nedeniyle biri de öyle gelmişti sen örnek göstermişttin o hafta aslında gidip o haftanın listelerine baksak mı ki?
İnşallah öyledir çünkü sende çok iyi vermişsin.ya bende öyle bliyordum hatta gebelik nedeniyle biri de öyle gelmişti sen örnek göstermişttin o hafta aslında gidip o haftanın listelerine baksak mı ki?
Çok tesekkurler 89 istiyoruuuuum ben yaaaaaaMaşallah Zeynepcimm.Harikaa
olsun kız komşun varmı bari sen onlarlada geçinemiyosundur huysuz kedi :)belediye alsın o kadar kdv ödüyoz... ben vergimi ödeyen dürüst bir vatandaşım....
bende kahvemi içiyorum bitince kalkıcam :)işlerim duruyor:)Kızlar sizi gerçekten çok özlemişim ama malum temizlik yapmalıyım. Ve boşaltmam gereken bi ton poşet ama yine geleceğiimmm.
Azıcık sabretsen oda olur canım...Çok tesekkurler 89 istiyoruuuuum ben yaaaaaa
Niye ev işleri bitmiyor ya yazık bizebende kahvemi içiyorum bitince kalkıcam :)işlerim duruyor:)
bende baktım buldum o hamile olan arkadaşı :)Bi bakayım hemen, yazarım tekrar.
bunu da örnek olarak ekledim paylaşıma cevap gelmezse de bu örneklere dayanarak beni listeye ekler paylaşırız ne dersin?kollontai bizim ilk yaptıgımız gibi dogru.
Mesela ecemavi diye bir arkadas 379. etapta izne ayrılmış şu şekilde:
***3.TAKIM 379.ETAP *** ETAP ÜÇÜNCÜSÜ
Ecemavi : (72,5 / 71.1/ 1.4 /% 1.93 ) izne ayrıldı
Sonra bu arkadas 459. etapta hamilelik sonrası geri dönmüs ve bildirimi şöyle yapmışlar:
***3. Takım 459. Etap***etap beşincisi
ecemavi: (79/78/1/1,27) 379.etapta hamilelik nedeni ile izne ayrılan üye geri döndü başlangıç kilosu 79 hedef kilosu 63
Yani sen listeye girebilirsin hatta başlangıç tarihi bildirmeye de gerek yok gördügün üzere :)
Kızlar kilo bildirimi yapayım..
58.5
Günyadın hatunlar,
Bu sabah tartıda 85 ile karşılaştık. Spor haftaiçi daha hafif kalıyo spor yoğunluktan. Artık bugünden sonra haftasonunu iyi değerlendiririm.
Geçen haftaya göre yapıyoruz hesaplamayı sanırım. Bi de haftaya giricektim ben listeye dimi kızlarkollontai morordek nilsub
Geçen hafta : 87,5
Güncel :85
Fark: 2,5
Yüzde : %2,85
15Nisanda 91 ile başlamıştım 2haftalık bilanço da ;
Başlangıç :91
Güncel : 85
Fark : 6
Yüzde : %6,59 (2 hafta için 2ye bölersek de %3,29)
Hadi dökülün bakalım - leri kızlar
Tartildim şimdi hemen yazayım
Geçen hafta 102.9
Bugün 100.8
Fark 2.1 kg
Yüzde % 2.04 (doğru yaptıysam eger)
Haftaya inşallah ikili rakamları gorecem
Birinci ben olacağım diyordum amma olmadı yine. Oysa ne kadar heveslenmiştimtebrikler şuan takımın birincisisin helalllll
helal kızzz hadi bakalım haftaya 74 olursun sen:)
Suan hayalimdeki rakam 89 tebrikler ve darısı basima bayrama görürsem 89 asıl bayrami ben yapacam
Yaa inşallahh haftaya buyuk vurgun yapsam ne güzel olurr. Bi sürü alışveriş yaptım. İçlerinde süzülmek istiyorumm.
Hadi ya yaş ilerledikçe matematiğim zayıflıyor anlaşılan. Geçen haftaki kilo*fark%100 değil miydi hesaplamatatlım yanlış hesabın %2,84 yüzden:)
Evet bence seni listeye alıp paylasalım zaten, yanlıs degil bence yaptıgımız :)bende baktım buldum o hamile olan arkadaşı :)
bunu da örnek olarak ekledim paylaşıma cevap gelmezse de bu örneklere dayanarak beni listeye ekler paylaşırız ne dersin?
yüzdeme yazık beeeEvet bence seni listeye alıp paylasalım zaten, yanlıs degil bence yaptıgımız :)
bende kahvemi içiyorum bitince kalkıcam :)işlerim duruyor:)Kızlar sizi gerçekten çok özlemişim ama malum temizlik yapmalıyım. Ve boşaltmam gereken bi ton poşet ama yine geleceğiimmm.
55 olsam süper olurr..Maşallah sana ya daha ne kadar zayıflayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?