- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.301
Canım sen geçen hafta süperdin ne oldu sanaGeçen cuma: 83
Bugün: 82.7
Fark: 300 gr oranı: % 0.36
Orani yanlış hesaplamamisimdir inşallah.
Tabii bu sonucu görmek moralimi bozsa da daha da hirslandirdi beni.. meğer kıyıda köşede kalmış ufak bir bisikletim varmış benim. Bisiklet de denemez gerçi sadece pedal desem yeridir :) olsun yine de spor faaliyetlerimin arasina kattim kendisini. Hatta sabah 2000 pedal cevirdim..
Seni yeneceeeeemm sevgili metabolizmam
yok ya o kızgınlıktan söylüyor bak cevap bile vermiyorum benBak millet senin korkundan nasıl kilollar vermiş sen hala bırakacam diyorsun. Bir daha düşün derim
sen en iyisi eve kedi al
haftaya verisin sen onuda :)kızlar ben bu hafta da listeye giremiyorum anladığım kadarıyla, beklemeye devam kaldı 2.6 kilo :)
şimdilik bi yere gitmiyorum burlardayım merak etme :)Bak millet senin korkundan nasıl kilollar vermiş sen hala bırakacam diyorsun. Bir daha düşün derim
hani belediye gelene kadar yerlerdi seni kokmazdınyasak hemşerim yasak..... bir kedim bile yok anlıyor musun......
yok ya bi haftada 2,6 beni bile aşar bu kilolarda 65 üstü olsam neyse de, kız 58 e düşmem lazım %4,42 falan oluyo :)haftaya verisin sen onuda :)
Canım sen geçen hafta süperdin ne oldu sana
hani belediye gelene kadar yerlerdi seni kokmazdın( gözümden yaş geldi o kadar güldüm)
Ama senin girmen gerekmiyor mu ??kızlar ben bu hafta da listeye giremiyorum anladığım kadarıyla, beklemeye devam kaldı 2.6 kilo :)
Kabızlık içinde kayısın kuru incir falan yeKabiz oldum 4 gündür maaleseftabii geçen haftaki kadar sporda yapamadim yatili misafirim vardi. Bu hafta toparliyacagm kendimi ama. Sporumu artiriyorum. Leslie 1 mile terletmiyor artik mesela 2 mile yapmaya baslayacagim bugün.
Moralim bozuldu çok ya
listeye girme hakkım varmış ama eski kilom başlangıç kilosu alınıyomuş yani 58,7/61,3 şeklinde girebiliyorumAma senin girmen gerekmiyor mu ??
Sağlık sorunları nedeniyle geldiğin kiloda devam etmen gerek
Canım paylaşıma yazdıgını gördüm ama ben o şekilde yapılacagını düsünmüyorum. Yeni üye gibi işlem yapılır demek senin izinden döndükten sonraki kilonla devam etmen demek gibi anlıyorum. Yoksa hamilelik sonrası dönenler de 10-15 kilo fazlayla girerdi :)morordek cnım listeye girme hakkım var ama maalesef girersem ortalamayı düşürüyorum o yüzden girmeyim diyorum :)
Düşürmezsin ki geldiğin kilodan alınıyorsun sanırım. Ama tabi sen daha iyi biliyorsun kurallarımorordek cnım listeye girme hakkım var ama maalesef girersem ortalamayı düşürüyorum o yüzden girmeyim diyorum :)
Hıımm anladımm.listeye girme hakkım varmış ama eski kilom başlangıç kilosu alınıyomuş yani 58,7/61,3 şeklinde girebiliyorum
Ben de senin dedigin gibi olur diye düsünüyorum..Düşürmezsin ki geldiğin kilodan alınıyorsun sanırım. Ama tabi sen daha iyi biliyorsun kuralları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?