- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.341
Teşekkürler tatlım.Eminim sendeen kısa zamanda istediğin kiloya geleceksinn.Ohhh fıstık gibi olacağım diyorsun yani süslenip püalenip gezeceksin demekkk kıskandımşimdi darısı bana artık
bence tek öğün yaptığın için gr gr gidiyor55 olsam süper olurr..
Ama gram gram gidiyor.Üstelik tek öğün yememe rağmen
olsun kız komşun varmı bari sen onlarlada geçinemiyosundur huysuz kedi :)
Bi izini haketmişsin amakızlar 3 gündür açtım bu yüzdeyi yapabilmek için o yüzden bugün kendime izin verdim, çok kaçırırsam menü paylaşmam :)
haaaa hhaaaaa birde çocuklar olunca gör sen :)Niye ev işleri bitmiyor ya yazık bize
bence de hakettim en son ne zaman bu kadar açtım hatırlamıyorum :)Bi izini haketmişsin ama
161 maalesefbence tek öğün yaptığın için gr gr gidiyorsenin boy kaçtı?
evet yap kız hakettin betüşün dediği gib bir koca pasta bitirme ama dün teldede dediydin çok açım uyuyamadım diye:)kızlar 3 gündür açtım bu yüzdeyi yapabilmek için o yüzden bugün kendime izin verdim, çok kaçırırsam menü paylaşmam :)
Bizim burada da komsular çok samimiarkadaşlarım var... sitede komşuluk bir acayip bir ihtiyar heyeti var bir gün bir eve gidiyolar bir gün başka eve... akbaba gibiler ben korkuyom onlardan :)
Metabolizmayı şaşırtmak için şok diyetlerden falan mı yapsan 1-2 gün acaba?161 maalesef
Evet meto yavaşladı ama midemde çok küçüldü. 1 kase yemekle doyuyorum artık.
orucun bitince ufak ufak ara öğünler yaparsan işe yarar :)161 maalesef
yok o kadar yiyemem zaten midem almaz :)evet yap kız hakettin betüşün dediği gib bir koca pasta bitirme ama dün teldede dediydin çok açım uyuyamadım diye:)
Ayy bende betüş gibi tembelim yaahaaaa hhaaaaa birde çocuklar olunca gör sen :)
ben de bu hafta 2 gün saf pro yapıcam :)Metabolizmayı şaşırtmak için şok diyetlerden falan mı yapsan 1-2 gün acaba?
Bencede yapmalıyım. Hem mezun olurum belkimmMetabolizmayı şaşırtmak için şok diyetlerden falan mı yapsan 1-2 gün acaba?
Bizim burada da komsular çok samimi
Hatta hergün uğrarlar.
Bana çok tuhaf geliyordu ama alıştım.
Yani ben 59.9'da takılıp kaldıgımda yapmıstım hatırlarsın. Gerçi onda da ine ine 58.7'ye indim ama neyseBencede yapmalıyım. Hem mezun olurum belkimm
ay bende 161 olsam keşke 152 kız benim boym benden kısa birni bulun da getirin takıma beee :)161 maalesef
özelden yazdım canım :)kollontai kuzum listeniz olmamış sanırım. Sen listedekilerin kilosunu yaz bana ben yardımcı olayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?