- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.401
100 az olmuş kızzz 200 diyeydin:)100 atla bakalım bi zorlanıyor musun, kaç dakikada atlıyormussun görelim :)
tatlım atmadık ama o şekilde niye gittin izin isteseydin ya en azından şu ara yoğunsun katılım yapmasanda cuma sabahları bildirim yapsan bari
Evet canım anlıyorum ben seni taşınmak zor iş hele birde çocuklarla ama en azından akşamdan akşama menu paylaş bu ara evi yerleştirene kadar sonra daha fazla katılım yaparsınKiz ben mesaj attim sanmisim atilmamis galiba. Yoksa habersiz gitmem oyle. Telden girdigim.icin bazen dokunmatigi algilamiyor...
menulerimi de yazarim canim. Bildirimimide yaparim.
Ekle canım bekleme gelmicek bence:)ben listeyi ekliyorum artık arkadaşlar
O konuda şanslıyım o zamnyaşlılar yaa ben o kadar sevmem hani genç kesim olsa ben yaşlarda çaya kahveye gel git okey de.... işsiz güçsüz yaşlılar anca dedikodu yayarlar benim kafam götürmez...
Evet senin mezuniyetini unutmak mümkünmüYani ben 59.9'da takılıp kaldıgımda yapmıstım hatırlarsın. Gerçi onda da ine ine 58.7'ye indim ama neyse
Ayran aşı yap bakalım gelecek hafta carsamba-persembe. Sen zaten az yemeye de alışıksın madem gün içinde ara ara içersin :)
Evet ilan verelim 150 de olan yarışmacılar bize gelsinlerr.ay bende 161 olsam keşke 152 kız benim boym benden kısa birni bulun da getirin takıma beee :)
Çok geçmiş olsun canım.Bu nedir başınıza gelenler...Allahim 10 dk dir üste ki mesji gondermek icin uğraşıyorum. Eve taşındık ev merkezde amma telefi ve internet cekmiyor. Evi de yerlestiremedim..oglum birakmiyor ki yapayim. Rezil bir haldeyim anlayacaginiz. Sali günü disarda yedigim yemekten zehirlendim diye bilirim. 85 lerde olan kilom 2 gunde 83.3 edustu ve hala iyilesemedim.
esim de dun kaza yapti. 4 yasinda bir cocuk arabaya ana caddeye kosmus aniden. Allahtan esim yavasmista cocugua birsey olmadi. Cok şükür. Hastane karakol ugrasip durduk.
Simdi kara kara düşünüyorum ben bu evi nasil yapacam duzeltecem diye...
telefon ve internet cekmiyor 1 yil nasil gecer yahu burada.
bu arada kaptan ve yardimcilarim ben kovsaniz da ben yine yazarim kii....
Canım mesajlarının gönderilip gönderilmediğini kontrol et. Sonuçta sende zor durumda kalmamış olursun.Galiba aceleden benim size yazdigim son mesaj gelmemis. Yoksa ani kararla ev tasidigimizi bir kac gun giremeyecegimizi yazmistim.devam etmek istiyorum tabiki. Siz olmadan veremem kilolarimi.
ne olacak simdi
Annemlerin evide aynen sizinki gibi Net çeksin diye cana yapışıyorduk.Sana kolay 1 yıl olmayacak sanırım.Cok haklisin canim. Inanki ben de sabah 8 den beri belki 15 kere nete girmeye çalıştım. Yeni girebildim. Yoksa 12 den once bildirimi yaparim ben... evime tasindim. Kafam rahatladi. Kurallara uyarak devam edecegim tatlim....
Yine de son karar sizin tatlim. Herseye uyarim ben sorun yok
Benim oğlumda ikş aylık ben de emziriyorum canım hatta şu anda kucağımda emiyor. Diyet sevebiyle sütün azaldı mı? Benim sütüm arttı gibi önceden günde iki kez mama veriyordum bunu bire düşürdüm mesela. Bol salata yiyorum o etkilemiştir sütüİnşallah canım ya. Emzirdigim için yediklerimden çok kisamiyorum. 1500 kalorinin altina düşmemem gerekiyor. Ben de çareyi sporu artırmak da buldum. İnşallah işe yarar
Sanırım yüzdesi 3 ün üzerindeolduğu için ödüldealıcak demi??
Seninde elin bayağı bolmuşş100 az olmuş kızzz 200 diyeydin:)
Cimriliği sevmem ondan :)Seninde elin bayağı bolmuşş
Benim oğlumda ikş aylık ben de emziriyorum canım hatta şu anda kucağımda emiyor. Diyet sevebiyle sütün azaldı mı? Benim sütüm arttı gibi önceden günde iki kez mama veriyordum bunu bire düşürdüm mesela. Bol salata yiyorum o etkilemiştir sütü
%3 uzerinde kimse yok kiSanırım yüzdesi 3 ün üzerindeolduğu için ödüldealıcak demi??
Yoksa ben yokken kalktı mı bu uygulama
1 kişi vardı sanki hatta %4 ün üzeriydi.Bide en az ceza alana ödül olacaktı%3 uzerinde kimse yok ki
evde degilim gidince bi daha bakayım kim %4 mus1 kişi vardı sanki hatta %4 ün üzeriydi.Bide en az ceza alana ödül olacaktıheyecanla bekliyoruz valla ödül törenini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?