Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tatlım atmadık ama o şekilde niye gittin izin isteseydin ya en azından şu ara yoğunsun katılım yapmasanda cuma sabahları bildirim yapsan bari

Kiz ben mesaj attim sanmisim atilmamis galiba. Yoksa habersiz gitmem oyle. Telden girdigim.icin bazen dokunmatigi algilamiyor...
menulerimi de yazarim canim. Bildirimimide yaparim.

Kiz ben mesaj attim sanmisim atilmamis galiba. Yoksa habersiz gitmem oyle. Telden girdigim.icin bazen dokunmatigi algilamiyor...
menulerimi de yazarim canim. Bildirimimide yaparim.
Evet canım anlıyorum ben seni taşınmak zor iş hele birde çocuklarla ama en azından akşamdan akşama menu paylaş bu ara evi yerleştirene kadar sonra daha fazla katılım yaparsın

Evet senin mezuniyetini unutmak mümkünmü
Bi kere yapmıştım gram oynamamıştı ama yine denemeliyim

Çok geçmiş olsun canım.Bu nedir başınıza gelenler...
Yinede Allah korumuş.Çok şükür çocuk iyi..

Galiba aceleden benim size yazdigim son mesaj gelmemis. Yoksa ani kararla ev tasidigimizi bir kac gun giremeyecegimizi yazmistim.devam etmek istiyorum tabiki. Siz olmadan veremem kilolarimi.
ne olacak simdi
Canım mesajlarının gönderilip gönderilmediğini kontrol et. Sonuçta sende zor durumda kalmamış olursun.

Annemlerin evide aynen sizinki gibi Net çeksin diye cana yapışıyorduk.Sana kolay 1 yıl olmayacak sanırım.

İnşallah canım ya. Emzirdigim için yediklerimden çok kisamiyorum. 1500 kalorinin altina düşmemem gerekiyor. Ben de çareyi sporu artırmak da buldum. İnşallah işe yarar
Benim oğlumda ikş aylık ben de emziriyorum canım hatta şu anda kucağımda emiyor. Diyet sevebiyle sütün azaldı mı? Benim sütüm arttı gibi önceden günde iki kez mama veriyordum bunu bire düşürdüm mesela. Bol salata yiyorum o etkilemiştir sütü

Azalmadi canım şükür. Ben de marul ve yogurt yiyorum bol bol. Yumurtayi da ihmal etmiyorum tabii. Protein de önemli çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…