- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.421
Canım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)evde degilim gidince bi daha bakayım kim %4 mus
O aslinda hafta ici baya ödül verdi kendine ya, ceza yazdim durdum surekliCanım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)
Bi nevi iyi olmuş. 3 mile yapmışsın işte fena mı2 mile Leslie acacagima yanlışlıkla şu linki acmisim:
Enerjik başladığım Leslie'yi dilim dışarda bitirdim
Ben de her gün bunu yapıyorum. Önceleri bu videonun iki milini ancak yapıyordum iki gündür üç mili bitirebiliyorum2 mile Leslie acacagima yanlışlıkla şu linki acmisim:
Enerjik başladığım Leslie'yi dilim dışarda bitirdim
Bi nevi iyi olmuş. 3 mile yapmışsın işte fena mı
Ben de her gün bunu yapıyorum. Önceleri bu videonun iki milini ancak yapıyordum iki gündür üç mili bitirebiliyorum
100 az olmuş kızzz 200 diyeydin:)
Ahh kötü bi yanlışlık olmus desene
yok o cok kacamak yaptı bu hafta odulunu pesin aldı ona hediye yokCanım ay ışığım %4.14 unutmuşsundur eeeee haketti ödülü valla :)
ay saka mı bu ya
hoşgeldin kaptanım, sağolasın hallettik listeleri :)kızlar selam evime döndüm geçmişi okuyamadım bilmem gereken yapmam gereken bişeyler var mı
canım özledim sizleri ptesiden itibaren bende ceza listelerine gireyim artık otelde kg aldımhoşgeldin kaptanım, sağolasın hallettik listeleri :)
dört gözle bekliyorum seni :)canım özledim sizleri ptesiden itibaren bende ceza listelerine gireyim artık otelde kg aldım
yok o cok kacamak yaptı bu hafta odulunu pesin aldı ona hediye yok
ay saka mı bu ya
kızlar ben zeynebi de ekleyip paylaşımda listeyi düzelttim sanırım 3. olabiliriz :)
Buna çok sevindimm.kızlar ben zeynebi de ekleyip paylaşımda listeyi düzelttim sanırım 3. olabiliriz :)
Hoşgeldin toplig ht. Yurtdışı seyehatin nasıldı.kızlar selam evime döndüm geçmişi okuyamadım bilmem gereken yapmam gereken bişeyler var mı
hoş geldiniz hepimiz iyiyiz çok şükür sizin geziniz nasıl geçti:)kızlar selam evime döndüm geçmişi okuyamadım bilmem gereken yapmam gereken bişeyler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?