Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bence Karatay yap canım. Dukan pek sürdürülebilir degil, Karatay ise gercekten beslenme tarzına dönüstürülebilecek bir sey bence :)
Bu arada haftaya listede olacaksın, o yüzden sıkı tutalım ipleri
Her türlü dikkat etmeye çalışıyorum gerçekten. İnşallah ideal kiloma ulaştığımı da yazacağım günler gelecek :)

Her türlü dikkat etmeye çalışıyorum gerçekten. İnşallah ideal kiloma ulaştığımı da yazacağım günler gelecek :)
Canım sende benim gibi hipoglisemi ve buna bağlı insülin direnci vardı dimi? Ben karbonhidratı azalttığımdan beri baya düzelme var.bende karatayı daha uygun buluyorum.ama ben sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum :) diğer öğünlerimde ekmek ve türevlerini azalttım hatta yok ettim nadir yiyorum.doğru yoldasın sen bence.zaten bizim kilo vermemiz çok zor almamız ise çok kolay.o yüzden bunun nr kadar büyük başarı olduğunu ben çok iyi biliyorum.

Çok teşekkür ederim gerçekten anladığınız için.. aynen öyle. Hoop diye 3 5 kiloyu alıyoruz hiç farkında olmadan ama 1 kilo gidene kadar anamızı ağlatıyor maalesef. Bugünden itibaren Karatay'a başlayayım.. haftaya zaten doktora gidip tekrar baktırıcam insülin direncime.. benim bir de polikistik over var nalet hepsi birbirine bağlı zaten. Bir şekilde gidecek ama bu 30 kilo.. kendimi motive etmek için instagram hesabı açtım yediklerimi filan paylaşıyorum.. sporumu paylaşıyorum içimi döküyorum.. eşim Allah razı olsun ben ne yiyorsam o da onu yiyor hiç şikayet etmeden. Beyaz ekmeği kestim tam buğday yiyorum oda benimle yiyor.. yağsız tuzsuz yiyorum kendi tabağına alıp tuzluyor.. hakkını ödeyemem.. oda çok destek oluyor . Azmim de sağolsun. Muhakkak gidecek muhakkak. Kendimi artık eskisi gibi görmek istiyorum. :)

Herkese iyi akşamlar.Bir cumayı daha güzel atlattık arkadaşlar.Takımdaki herkese teşekkürler ne olursa olsun birbirimizi desteklediğimiz ve başarabildiğimiz için :)
Bugünkü menüm
kollontai morordek nilsub B blanche_ea

Sabah: 1 dl tam buğday ekmeği+1 kk peynir+5 zeytin+domates,biber,salatalık,maydonoz
Öğlen:yarım kase çorba+2 köfte+4 kaşık barbunya+1 tabak salata
Ara:1 elma+6_7 adet çilek+ az şekerli türk kahvesi
Akşam:yarım kase.çorba+6 adet yaprak sarma
Su:3 lt üstü
Spor: yarım saat yürüyüş (haftasonu itibariyle sporu çoğaltıcam arkadaşlar bu hafta yoğunluktan çok fırsatım olmadı)

Anlamak değil canım yaşamak diyelim :) aynı dert olunca aç kalırsın bayılırsın ,yemek yersin uykun gelir elini kaldıramazsın, 1 saat sonra titreme gelir terlersin,sinir atakları,şeker atakları offf ne çektim arkadaşların dünyayı yer snaa göre ama kiloyu sen alırsın.Çok zor bir hastalık yaşayan bilir.Ama dikkat edip kilo verdikçede düzeliyor.Benim son kontrollörde sonuçlarım iyi çıktı mesela istersennsonra özelden yazışırız burdaki arkadaşları boğmayayım ben

Selam guzel hatunlar,
Bugun yine kosturmacaliydi bi de sizin yazdiklariniza anca yetistim
Menuyu de yazayim
kollontai morordek nilsub
Sabah
1yumurtadan otlu omlet
Az peynir
Cay

Ogle
1kase mercimek corbasi
1 parca izgara tavuk gogsu
Yogurtlu mor lahana salatasi

Aksam
Firinda bol sebzeli tavuk
Domates biber sogan patlican
Cacik
Su 3lt
Spor 3mile leslie

Olur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)

Tabii edebilirsiniz :)) hem görsel daha iyi oluyor :)))
Ben de takip ederim, canim ayrica ben de Dukan'i saglikli bulmadigim gibi, surdurulebilir bulmuyorum. Bence de Karatay cok yerinde ve yasam tarzi haline getirilebilir(ben getiremem de, getirebilenler olur mutlaka); cunku Turk damak tadina vs de uygun ve kadinin dedigi hicbir seye karsi cikamiyorum, hepsi cok mantikli :)

Teşekkür ederim :) deneyeceğim zamanla öğlen ve akşamdan ekmeği tamamen kaldırdım. Bakalımm zamanla alışırım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…