- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.481
canım hoşbulduk sende annene mi gittin iyi tatiller canım sana da ptesiden sonra görüşürüzAdapazari :) Ayy cok mutluyum ama no kacamak merak etmeyin :)
Annem karniyarik yapmis zaten baska bi seye ihtiyacim yok ask yasayacagimm karniyarikla
Her türlü dikkat etmeye çalışıyorum gerçekten. İnşallah ideal kiloma ulaştığımı da yazacağım günler gelecek :)Bence Karatay yap canım. Dukan pek sürdürülebilir degil, Karatay ise gercekten beslenme tarzına dönüstürülebilecek bir sey bence :)
Bu arada haftaya listede olacaksın, o yüzden sıkı tutalım ipleri
Hahhahakız sen naptın yaaa.yeminlr koptum .hayır özveriye bak, emeğe bak ,takım için yapılanlara bak helal olsun valla
Canım sende benim gibi hipoglisemi ve buna bağlı insülin direnci vardı dimi? Ben karbonhidratı azalttığımdan beri baya düzelme var.bende karatayı daha uygun buluyorum.ama ben sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum :) diğer öğünlerimde ekmek ve türevlerini azalttım hatta yok ettim nadir yiyorum.doğru yoldasın sen bence.zaten bizim kilo vermemiz çok zor almamız ise çok kolay.o yüzden bunun nr kadar büyük başarı olduğunu ben çok iyi biliyorum.Her türlü dikkat etmeye çalışıyorum gerçekten. İnşallah ideal kiloma ulaştığımı da yazacağım günler gelecek :)
Çok teşekkür ederim gerçekten anladığınız için.. aynen öyle. Hoop diye 3 5 kiloyu alıyoruz hiç farkında olmadan ama 1 kilo gidene kadar anamızı ağlatıyor maalesef. Bugünden itibaren Karatay'a başlayayım.. haftaya zaten doktora gidip tekrar baktırıcam insülin direncime.. benim bir de polikistik over var naletCanım sende benim gibi hipoglisemi ve buna bağlı insülin direnci vardı dimi? Ben karbonhidratı azalttığımdan beri baya düzelme var.bende karatayı daha uygun buluyorum.ama ben sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek yiyorum :) diğer öğünlerimde ekmek ve türevlerini azalttım hatta yok ettim nadir yiyorum.doğru yoldasın sen bence.zaten bizim kilo vermemiz çok zor almamız ise çok kolay.o yüzden bunun nr kadar büyük başarı olduğunu ben çok iyi biliyorum.
Anlamak değil canım yaşamak diyelim :) aynı dert olunca aç kalırsın bayılırsın ,yemek yersin uykun gelir elini kaldıramazsın, 1 saat sonra titreme gelir terlersin,sinir atakları,şeker atakları offf ne çektimÇok teşekkür ederim gerçekten anladığınız için.. aynen öyle. Hoop diye 3 5 kiloyu alıyoruz hiç farkında olmadan ama 1 kilo gidene kadar anamızı ağlatıyor maalesef. Bugünden itibaren Karatay'a başlayayım.. haftaya zaten doktora gidip tekrar baktırıcam insülin direncime.. benim bir de polikistik over var nalethepsi birbirine bağlı zaten. Bir şekilde gidecek ama bu 30 kilo.. kendimi motive etmek için instagram hesabı açtım yediklerimi filan paylaşıyorum.. sporumu paylaşıyorum içimi döküyorum.. eşim Allah razı olsun ben ne yiyorsam o da onu yiyor hiç şikayet etmeden. Beyaz ekmeği kestim tam buğday yiyorum oda benimle yiyor.. yağsız tuzsuz yiyorum kendi tabağına alıp tuzluyor.. hakkını ödeyemem.. oda çok destek oluyor . Azmim de sağolsun. Muhakkak gidecek muhakkak. Kendimi artık eskisi gibi görmek istiyorum. :)
Olur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)Anlamak değil canım yaşamak diyelim :) aynı dert olunca aç kalırsın bayılırsın ,yemek yersin uykun gelir elini kaldıramazsın, 1 saat sonra titreme gelir terlersin,sinir atakları,şeker atakları offf ne çektimarkadaşların dünyayı yer snaa göre ama kiloyu sen alırsın.Çok zor bir hastalık yaşayan bilir.Ama dikkat edip kilo verdikçede düzeliyor.Benim son kontrollörde sonuçlarım iyi çıktı mesela istersennsonra özelden yazışırız burdaki arkadaşları boğmayayım ben
Cok ilham verici bir sayfaymis:) menulerini ordan mi takip etsem napsamOlur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)
Olur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)
Tabii edebilirsiniz :)) hem görsel daha iyi oluyor :)))Cok ilham verici bir sayfaymis:) menulerini ordan mi takip etsem napsam
prens fena değil de atı yokPrensinden memnun kalmadın demek
listedekilerinin direk menüsünün altına cezayı yazıp geçicem :) yapan yapar yapmayanla cuma hesaplaşıcamkollontai sen ceza listesi tutacak mısın takım listesindekiler icin?
ekledim seni ismim aslı :)Olur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)
Ben de takip ederim, canim ayrica ben de Dukan'i saglikli bulmadigim gibi, surdurulebilir bulmuyorum. Bence de Karatay cok yerinde ve yasam tarzi haline getirilebilir(ben getiremem de, getirebilenler olur mutlaka); cunku Turk damak tadina vs de uygun ve kadinin dedigi hicbir seye karsi cikamiyorum, hepsi cok mantikli :)Tabii edebilirsiniz :)) hem görsel daha iyi oluyor :)))
Teşekkür ederim :) deneyeceğim zamanla öğlen ve akşamdan ekmeği tamamen kaldırdım. Bakalımm zamanla alışırım inşallah :)Ben de takip ederim, canim ayrica ben de Dukan'i saglikli bulmadigim gibi, surdurulebilir bulmuyorum. Bence de Karatay cok yerinde ve yasam tarzi haline getirilebilir(ben getiremem de, getirebilenler olur mutlaka); cunku Turk damak tadina vs de uygun ve kadinin dedigi hicbir seye karsi cikamiyorum, hepsi cok mantikli :)
Aldım canım takibe:) süper ne güzel resimler filan.bundan sonra ordanda takip ederim :)Olur valla:) instagram kullanıyorsanız tombiklikkaderdegil nickim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?