- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.601
Akademik insanim ben, bana boyle bilimsel calismalarla gelinKIZLAR.....
bir deney yapılmış 60 tane insan (erkek kadın karışık)
3 guruba ayrılmış hergün hepsine aynı kaloride yemek verilmiş....
1. gruba sağlıklı yağdan zengin
2. gruba protein ağırlıklı
3. gruba karbonhidrat
ama kalori olarak hepsi aynı kalorideymiş aynı su ve aynı fiziksel aktivite
1. grup her hafta 1 kiloya yakın vermiş
2. grup her hafta 300 ile 500 gr arasında vermiş
3. grup her hafta 300 gr kilo almış
yani karatayın dediği doğrulanmış oldu sağlıklı yağ yemek yağ yakıyormuş bugun tv de izledim doktor açıkladı
Bence kesinlikle faydasi olurYarın karataya başlamaya karar verdim ben de. Ekmegi kahvaltidan da cikaracagim. Bakalım farki olacak mı? Pirinç pilavı makarna falan yapmıyorum zaten hiç.
Ya bu degisik emojileri nerden buluyorsunuz bana bunu bi aciklayin da once, sonra uyuyabilirsinbacım erken uyudum mu uyumaz burda lak lak yaparsınız şurda bekliyoz gelen olur mu diye kimse yok gidip yatıyım bari
tamam da bazı doktorlarda sabah ekmek yemediğiniz zaman ilerideki saatlerde şeker isteğiniz artar diyo ben katılıyorum am a en azından sabah ekmek yenmeli ( esmer ekmek çavdar ekmeği tam buğday böyle ekmekler ama ) sonra yemesende oluyorAkademik insanim ben, bana boyle bilimsel calismalarla gelin
Bence kesinlikle faydasi olurbi sure sonra alisiyorsun ve ekmek aramiyorsun zaten.
Ceza konusunda da nilsub yazmis zaten ertesi gun akşamına kadar yapmanızı bekliyoruz
cevapları yazdığımız yerde şekilleri açınca çıkıyor bir sürü yeni şekil eklemişler sende yokmu bacımYa bu degisik emojileri nerden buluyorsunuz bana bunu bi aciklayin da once, sonra uyuyabilirsin
ben burda bekliyorum insan derki gitme ben burdayım sohbet edelim yaptığına bak emojileri nerden buluyon diyoYa bu degisik emojileri nerden buluyorsunuz bana bunu bi aciklayin da once, sonra uyuyabilirsin
Enee hiç bakmamışım ki, telefondan giriyodum zaten yazıp cıkıyordumcevapları yazdığımız yerde şekilleri açınca çıkıyor bir sürü yeni şekil eklemişler sende yokmu bacım
Emojilerden muhabbet açtım işte fena mıben burda bekliyorum insan derki gitme ben burdayım sohbet edelim yaptığına bak emojileri nerden buluyon diyobunlarda yeni göstereyim dedim
iyi geceler menün çok güzel böyle devam canım:)Merhaba hanımlar,
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Yağsız omlet ( 2 yumurtadan yarısı eşime yarısı bana :)
Yarım biber
3 çeri domates
4 topi peynir
1 örgü peynir
Öğle :
Patatesli havuçlu yemek ( 1 tk zeytinyağlı )
1 ufak kase yoğurt
Akşam:
2 ufak kase yağsız mercimek çorbası
1 dilim ananas
Ara:
Yeşilçay :)
Misafirim var meyve tabağı hazırladım bir iki ondan aldım :)
Su: 2 lt
Spor: 45 dk ya da 1 saat yürüyüş ( saate bakmayı unutmuşum ama 7000 küsür adım görünüyor :)
Herkese iyi geceler hanımlar :)
bana bu kadar sohbet yeterEnee hiç bakmamışım ki, telefondan giriyodum zaten yazıp cıkıyordumharbiden ne güzel şeyler gelmiş
Emojilerden muhabbet açtım işte fena mı
Zaten uyuyacakmıssın, senin uyku saati de gecti hem. Bahaneyi bana atma muhabbet etmiyosun diyebana bu kadar sohbet yeteriyi geceler dayanamıcam artık oturduğum yerde uyucam
öpüyorum herkesi Allah rahatlık versin hanımlar huzurlu mutlu tatlı rüyalar görün
erken geleydin bacım ağaç oldum bu akşam kök saldım meyve vermek üzereyimZaten uyuyacakmıssın, senin uyku saati de gecti hem. Bahaneyi bana atma muhabbet etmiyosun diye
Tamam hadi neyse tutmayayım ben seni, iyi gecelererken geleydin bacım ağaç oldum bu akşam kök saldım meyve vermek üzereyim
geçmiş olsun canım iyisin yakızlar bugün bisikletle pazara giderken bisikletle beraber uçuşa geçtim, ben uçtum bisiklette üzerimesağlamım çok şükür ama elim ayağım parçalandı
Ayy teşekkür ederim :) böyle duydukça filan iyice hoşuma gidiyor. :) motive oluyorum :)iyi geceler menün çok güzel böyle devam canım:)
Ahiret gibi hahaha :) hesap günü valla iyi geceler canım :)Neyse ben de kaçayım herkescikler uyumuş sabaha görüşürüz hanımlar, kaçamaklara dikkat yarından sonra hesap günü ona göre
1 dilim iyidir dimi. Bazıları 2 yiyebilirsiniz diyor amatamam da bazı doktorlarda sabah ekmek yemediğiniz zaman ilerideki saatlerde şeker isteğiniz artar diyo ben katılıyorum am a en azından sabah ekmek yenmeli ( esmer ekmek çavdar ekmeği tam buğday böyle ekmekler ama ) sonra yemesende oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?