Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akademik insanim ben, bana boyle bilimsel calismalarla gelin
Yarın karataya başlamaya karar verdim ben de. Ekmegi kahvaltidan da cikaracagim. Bakalım farki olacak mı? Pirinç pilavı makarna falan yapmıyorum zaten hiç.
Bence kesinlikle faydasi olur bi sure sonra alisiyorsun ve ekmek aramiyorsun zaten.
Ceza konusunda da nilsub yazmis zaten ertesi gun akşamına kadar yapmanızı bekliyoruz

Akademik insanim ben, bana boyle bilimsel calismalarla gelin

Bence kesinlikle faydasi olur bi sure sonra alisiyorsun ve ekmek aramiyorsun zaten.
Ceza konusunda da nilsub yazmis zaten ertesi gun akşamına kadar yapmanızı bekliyoruz
tamam da bazı doktorlarda sabah ekmek yemediğiniz zaman ilerideki saatlerde şeker isteğiniz artar diyo ben katılıyorum am a en azından sabah ekmek yenmeli ( esmer ekmek çavdar ekmeği tam buğday böyle ekmekler ama ) sonra yemesende oluyor

Merhaba hanımlar,

Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Yağsız omlet ( 2 yumurtadan yarısı eşime yarısı bana :)
Yarım biber
3 çeri domates
4 topi peynir
1 örgü peynir

Öğle :
Patatesli havuçlu yemek ( 1 tk zeytinyağlı )
1 ufak kase yoğurt

Akşam:
2 ufak kase yağsız mercimek çorbası
1 dilim ananas

Ara:
Yeşilçay :)
Misafirim var meyve tabağı hazırladım bir iki ondan aldım :)

Su: 2 lt
Spor: 45 dk ya da 1 saat yürüyüş ( saate bakmayı unutmuşum ama 7000 küsür adım görünüyor :)
Herkese iyi geceler hanımlar :)

cevapları yazdığımız yerde şekilleri açınca çıkıyor bir sürü yeni şekil eklemişler sende yokmu bacım
Enee hiç bakmamışım ki, telefondan giriyodum zaten yazıp cıkıyordum harbiden ne güzel şeyler gelmiş
ben burda bekliyorum insan derki gitme ben burdayım sohbet edelim yaptığına bak emojileri nerden buluyon diyo bunlarda yeni göstereyim dedim
Emojilerden muhabbet açtım işte fena mı

iyi geceler menün çok güzel böyle devam canım:)

Enee hiç bakmamışım ki, telefondan giriyodum zaten yazıp cıkıyordum harbiden ne güzel şeyler gelmiş

Emojilerden muhabbet açtım işte fena mı
bana bu kadar sohbet yeter iyi geceler dayanamıcam artık oturduğum yerde uyucam
öpüyorum herkesi Allah rahatlık versin hanımlar huzurlu mutlu tatlı rüyalar görün

kızlar bugün bisikletle pazara giderken bisikletle beraber uçuşa geçtim, ben uçtum bisiklette üzerime sağlamım çok şükür ama elim ayağım parçalandı
geçmiş olsun canım iyisin ya yeni ameliyat oldum demiştin bişeyin yoktur inşallah

Ben de menüyü yazayım
kollontai morordek nilsub

Sabah dediğime bakmayın 11i geçkince oldu
H.sonu omletım
3mantar 1parmak sosıs
yesıl kırmızı bıberden yagsız hızlı sote --> üstüne 2 yımırta
Az peynır
Cay

Miss gibi sade turk kahvesı
1sade soda

Öğle-Akşam 16.00 gibi
Dünki fırında tavuktan 1 parca
sebzelerıyle bırlıkte
3yk yogurt

Spordan once
Kocaaa bı bardak kefır

Su: 3lt
Spor 1saat yuruyus
yarım saat egzersız

Haftasonunu cok ıyı degerlendırmelıyım.. Sabah kahvaltıdan once de spor yapmayı planlıyorum hadı hayırlısı

1 dilim iyidir dimi. Bazıları 2 yiyebilirsiniz diyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…