Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi geceler hanımlar nilsub morordek kollontai B blanche_ea
Bugün yorucuydu baya , hiç bişey yemeye vakit bulamadım

Sabah
1 bardak greyfurt suyu

Öğle
2 bardak ayran
5 6 tane çubuk kraker

Ara
1 elma
Bir avuç Antep fıstığı

Akşam
1 tabak sulu köfte (patateslerden az yedim)
2 adet gül lokumu

Su 3 lt ye takın
Spor olarak Evi temizledim hiç fırsatım olmadı yavrumun Ateş'ini düşüremiyorum onunla ilgilendim hep
Hepinize tatlı rüyalar güzel uykular:)

Annem lerde olduğum için yazamadim
Menum
Sabah
Çok az peynirli pide (ekmek yerine)
6 7 tane zeytin
Domates salatalık

Öğle

Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

Akşam (dışarda yedik babam ismarladi mecbur yedim)

Kusbasi kebap
Salata
Ince yufka ekmek
Ayran

Sonra 1 dilim karpuz

Bugün biraz fazla oldu ama haftaiçi telafi edeceğim

Pazara gittik 3 saat gezdik sporumda bu olsun

kızlar bugün bisikletle pazara giderken bisikletle beraber uçuşa geçtim, ben uçtum bisiklette üzerime sağlamım çok şükür ama elim ayağım parçalandı

Cok gecmis olsun canim
ben anlamaz, zıpla :)

kızlar birer mezura alın o zaman ne diyeym :)

sana bu hafta ekmek yasak, artı geldin gözüm üzrinde 300 zıpla sen nilsub

200 :)

ziplarim canim. Ekmekte yemem tamam. Ama gec saatlere kadar hic durmadan ev isi yapiyorum. Sabah bir uyaniyorum. Yuzum gozum sis. Korkuyorum arti cikmaktan. Cumaya kadar fulll dikkat edecem. Gozlerini kirbacini ustumden sakin cekme.

Sen artik listeye girdigin icin cezani kollontai yazacak, saglam bi cezaya hazir ol bence
Bol kaçamakli bol kalorili bir gün olmuş canim. İnşallah yakabilmissindir :)

Kızlar aslında dün öğlen yemeğinde cheat meal yapmaya çalıştım :) .Gün içinde meyve yemeyerek şeker olayınıda sınırlandırmaya çalıştım. Diğer öğünlerimide normal devam ettim ama sadece sabah kahvaltısındaki 1 çay kaşığı olan reçel fazla oldu.Neyse cezamız çekicez artık :)

Yahu bacim gun icinde yememis yememissin tam aksama kondurmussun lokumları. Dun de vardi cezan yanlis hatirlamiyorsam o yuzden bugune 300 yazdim. nilsub kontrol edebilir misin eger dun cezasi yoksa 200 zıplasın :)
Kollontai cheat meal anlamaz :) yani kendi de haftada bir odullendirir mesela kendini ama cezasini yazmaktan da geri kalmaz :) bu takim boyle deli yani anlayacagin

Menün güzel olmuş canım.Afiyet olsun.

Gecmis olsun canim. Antibiyotik te alsa 2 3 gun kadar atesi düşmez zaten....
Allah yardimcin olsun

Kızlaar günaydınnn...
Cumanın menüsü:
İftar:
1 küçük tabak kuru fasulye
3kaşık az yağla pişmiş biber domates
1 avuç erik 1 avuç çilek biraz ışkın
Su: 2 litre Spor: Yok maalesef Temizlik yaptım fırsatımolmadı.
C.tesi menüsü:
İftar:
yarım por. tavuk döner
2 bardak ayran
1 şeftali yarım elma
Domates salatalık
Spr: bol bol temizlik maalesef yine vaktim olmadı.
Su: 0.5 litre

Umarım hakkında hayırlısı olur canım.Doğu olarak hangi şehire gideceksiniz.Belki fikir olarak biraz yardımcı olabilirizz

Geçmiş olsun Zeynepcimm

Aaa çok güzel bi uygulama olacak. Ben hep unuturum ölçmeyi

Cezalarımı toptan kesin bileyim:) bugün spor yapmak istiyorum artık , cezalarla beraber 2 saat eder parça parça başlıyım ben anca yaparım. Yarın kontrol var sabit gelmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…