- 3 Şubat 2014
- 220
- 424
- 33
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.621
kızlar bugün bisikletle pazara giderken bisikletle beraber uçuşa geçtim, ben uçtum bisiklette üzerimesağlamım çok şükür ama elim ayağım parçalandı
ben anlamaz, zıpla :)
kızlar birer mezura alın o zaman ne diyeym :)
sana bu hafta ekmek yasak, artı geldin gözüm üzrinde 300 zıpla sennilsub
200 :)
Sen artik listeye girdigin icin cezani kollontai yazacak, saglam bi cezaya hazir ol bence
Bol kaçamakli bol kalorili bir gün olmuş canim. İnşallah yakabilmissindir :)
Yahu bacim gun icinde yememis yememissin tam aksama kondurmussun lokumları. Dun de vardi cezan yanlis hatirlamiyorsam o yuzden bugune 300 yazdim.İyi geceler hanımlarnilsub morordek kollontai B blanche_ea
Bugün yorucuydu baya , hiç bişey yemeye vakit bulamadım
Sabah
1 bardak greyfurt suyu
Öğle
2 bardak ayran
5 6 tane çubuk kraker
Ara
1 elma
Bir avuç Antep fıstığı
Akşam
1 tabak sulu köfte (patateslerden az yedim)
2 adet gül lokumu
Su 3 lt ye takın
Spor olarak Evi temizledim hiç fırsatım olmadı yavrumun Ateş'ini düşüremiyorum onunla ilgilendim hep
Hepinize tatlı rüyalar güzel uykular:)
Kollontai cheat meal anlamaz :) yani kendi de haftada bir odullendirir mesela kendini ama cezasini yazmaktan da geri kalmaz :) bu takim boyle deli yani anlayacaginKızlar aslında dün öğlen yemeğinde cheat meal yapmaya çalıştım :) .Gün içinde meyve yemeyerek şeker olayınıda sınırlandırmaya çalıştım. Diğer öğünlerimide normal devam ettim ama sadece sabah kahvaltısındaki 1 çay kaşığı olan reçel fazla oldu.Neyse cezamız çekicez artık :)
ÇAbucak biter inşallah canım.Çok zorlama ufak ufak yerleşmeye çalışYemek molasi harivinde hic oturmadim bu saatte kadar
Esim olmasa daha cok zorlanirdim. Yardimi cok oldu bana...
Cok yorgunum. Sabah gorusmek uzere.
Menün güzel olmuş canım.Afiyet olsun.Menum
Sabah
1 yumurta
2 domates
3 zeytin
1 dilim ekme
Öğle
1 servis kasigi kisir
Komsudaydim ayıp olmasın diye yedim
Akşam 1 sis ciger
Salata
1 bardak ayran
Bugün pek su icemedim
1 yada 1.5 lt olmuştur
30 dk bisiklet
Bide müzikli dans 20 dk falan
İyi geceler hanımlarnilsub morordek kollontai B blanche_ea
Bugün yorucuydu baya , hiç bişey yemeye vakit bulamadım
Sabah
1 bardak greyfurt suyu
Öğle
2 bardak ayran
5 6 tane çubuk kraker
Ara
1 elma
Bir avuç Antep fıstığı
Akşam
1 tabak sulu köfte (patateslerden az yedim)
2 adet gül lokumu
Su 3 lt ye takın
Spor olarak Evi temizledim hiç fırsatım olmadı yavrumun Ateş'ini düşüremiyorum onunla ilgilendim hep
Hepinize tatlı rüyalar güzel uykular:)
Umarım hakkında hayırlısı olur canım.Doğu olarak hangi şehire gideceksiniz.Belki fikir olarak biraz yardımcı olabilirizzmerhaba..hayırlı olsun yeni eve mi taşındınız..
bugünlerde ilgimi çeken bir konu bu..
maalesef eşimin tayini doğuya çıktı..ben gidip gitmeme konusunda kararsızım..kızım 4.sınıf olacak..beni okulum ayrı dert..burda ev tutayım diyorum..ateş pahası evler..1400 aşağı kira yok..offf çok geriliyorum..
Geçmiş olsun Zeynepcimm2 -3 gündür evde hummalı bir çalışma yapıyordum. Evi temizledim ama öğle böğle değil. Artık bir ay sadece oryalığı süpürüp toz alacağüm. Ne duvsr kaldı ne dolap arkası ne içi kaldı. Her yeri silfim. Bu gün de en son yerleri bir daha silip halıları sereceğim. Huzura ereceğim allahın izniyle. Bir de parmağjmi sıkıştırmıştım arabanın kapısına sişti. Çok kötü oldu. Doktora da khitmedim inşallah sorun yoktur.
Aaa çok güzel bi uygulama olacak. Ben hep unuturum ölçmeyikızlar kaptan süper bi öneri yapacak şimdi :)
yarın ayın 1'i herkes yukardan aşağıya yazıyorum
göğüs
bel
göbek
kalça
basen
sağ sol bacak
sağ sol kol
ölçülerini alıp yazsın kaydedeyim, 1 ay sonra bir daha ölçelim bakalım sonuç ne kadar değişmiş :)
Cezalarımı toptan kesin bileyim:) bugün spor yapmak istiyorum artık , cezalarla beraber 2 saat eder parça parça başlıyım ben anca yaparım. Yarın kontrol var sabit gelmek istiyorumYahu bacim gun icinde yememis yememissin tam aksama kondurmussun lokumları. Dun de vardi cezan yanlis hatirlamiyorsam o yuzden bugune 300 yazdim.nilsub kontrol edebilir misin eger dun cezasi yoksa 200 zıplasın :)
Kollontai cheat meal anlamaz :) yani kendi de haftada bir odullendirir mesela kendini ama cezasini yazmaktan da geri kalmaz :) bu takim boyle deli yani anlayacagin
İçinizde en az veren benim demekbugüne kadar verilen kilo
kollontai 24 nisan 2015 72 güncel 61,3 fark 10,7
d_mndc 8 şubat 90.6 güncel 78,9 fark 11,7
nilsub 15 şubat 82 güncel 74,9 fark 7,1
ebrusonmez 1 eylül 63,5 güncel 58.5 fark 5
2 ayı geçenleri yazdım
Kabızlık problemi devam ediyor mu çözüm buldun mu?Kizim bugün cok huysuz gün içinde çok yazmaya bilirim, beni mazur görün lütfen.
Mersi şekerim.Kizlar hepinizi cok cok tebrik ediyorum
Tatile tartı götürmenden belliydi zatenAyyy bana gel sen kiz issiz adaya gitsem bile tarti mezrumu gotururum bak yiyecek goturmem onlari gotururum piskobat birsey oldum ben yaaa
Saol tatlım . Amin CnmGecmis olsun canim. Antibiyotik te alsa 2 3 gun kadar atesi düşmez zaten....
Allah yardimcin olsun
Ayy kıyammam. Geçmiş olsun canım. Taşa falan mı takıldın. Ciddi bi yaralanma olmamıştır umarımkızlar bugün bisikletle pazara giderken bisikletle beraber uçuşa geçtim, ben uçtum bisiklette üzerimesağlamım çok şükür ama elim ayağım parçalandı
Sen o zaman 2 gun için toplam 500 zipla ne olur ne olmazCezalarımı toptan kesin bileyim:) bugün spor yapmak istiyorum artık , cezalarla beraber 2 saat eder parça parça başlıyım ben anca yaparım. Yarın kontrol var sabit gelmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?