- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.661
Kaçamagı bol ama %4'le geldi hatuneee yılanın kafasını küçükken ezicen
sorma ya helal demekki önceden az yiyiyormuş metabolizma yavaşlamışKaçamagı bol ama %4'le geldi hatun
KIZLAR TOPLAM CEZALAR.............
@Ay Işıgım 500
@tatlıtambak 300
nilsub 200
M minnakkelebekim 100
ebrusonmez 500
kızlar unutmadan bu cezalar akşam menülerinde olucak
bende şöyle güzel bi kahve yapayım sonrada 4 mile yapıcam şimdiUnutmak ne mümkün
bende şöyle güzel bi kahve yapayım sonrada 4 mile yapıcam şimdi
hadi bakalım ay eşim çocukları götürdü işlerimde bitti onlar gelmeden yapayım dedim :)Ben de 2 mile yapicm bu akşam. Şimdi evi toparlayim gezmelere gidiciiz :))
Peki şirine
Çok iyi canım meyveli yoğurt hazır değilse tabiGünaydın kızlar neyin kafasını yaşıyorsam iki arkadaşa aynı saat aynı güne kahvaltıya gitme sözü vermişimailenle gel diyeni tercih ettim bende
Saat 10 da kahvaltı
Zeytin yeşil ve siyah toplam 10 tane şeyyyy 15 tane vardır
Kaşar beyaz peynir kibrit kutusu kadar
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim pastırma
Domates
Salatalık
1 yumurta
Saat 2de
Meyveli yoğurt yedim bidaha birşey yemedim kızım hasta huysuz bir yandan iş biryandan onu nazla şimdi zıbrıyorum açımdan çoookk acım çok ama burda saat akşam 6:30 sabaha kaldı
3 litre su
2 bardak yeşil kahve
10 bin adımı bugün zor tamamladım
Hay hay organik hatunKIZLAR TOPLAM CEZALAR.............
@Ay Işıgım 500
@tatlıtambak 300
nilsub 200
M minnakkelebekim 100
ebrusonmez 500
kızlar unutmadan bu cezalar akşam menülerinde olucak
GüzelmişşEki Görüntüle 1824262
ona göre kızlar 60 kiloyu görmeden tayt giymek yokherkes kiloya karşı........
Ya benim annem de evde taytla dolaşıyor kadının basenler benim 2 katım neredeyseEki Görüntüle 1824262
ona göre kızlar 60 kiloyu görmeden tayt giymek yokherkes kiloya karşı........
Yok yok hazır sevmem ben normal yoğurtta evde hangi meyve varsa karıştırıp hüüüp mideme en çok Yaban mersinli yaparım acayip seviyorum onu bide avakado ananasda sevdiklerim içindeÇok iyi canım meyveli yoğurt hazır değilse tabi
Yok sen leyleksin olmazsın öyleYa benim annem de evde taytla dolaşıyor kadının basenler benim 2 katım neredeyseAh diyorum işte genetik böyle bi şey, ileride ben de mi böyle olacagım :)))
Çok acıkıp bişeylere hucum etme amaYok yok hazır sevmem ben normal yoğurtta evde hangi meyve varsa karıştırıp hüüüp mideme en çok Yaban mersinli yaparım acayip seviyorum onu bide avakado ananasda sevdiklerim içindeama erken ve çok az yediğimden çok açlık hissediyorum erken yatarım bende zaten tatilden sonra keyif bitti işe başlıyorum
Ya benim annem de evde taytla dolaşıyor kadının basenler benim 2 katım neredeyseAh diyorum işte genetik böyle bi şey, ileride ben de mi böyle olacagım :)))
Şimdi dikkat ediyorum da o yaşa geldiğimde ne olurum bilemedimYok sen leyleksin olmazsın öyle
Hem dikkat ediyorsun.
Ne güzel yaaaBenim annem de evde taytla dolaşıyor ve kadın da basen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?