Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aahh ah keşke annemin genlerini alsaydim
Ya kizlar ne diyecem bence spor ve beslenme genleri degistirebiliyor diyim sizecoookkk zayifken babamin geni derlerdi annemin tarafi ve babamin tarafi sonra kilo aldim yukkkkk yukkkkk senin genlerin bozuk cocugum dediler ayni kisiler gecen yil annem normal kiloda babam ideal kilosundan coookkkk cokkk altinda ablam kardeslerim zayiflar eeee tek kilolu bozuk genli benim o zamankimsede basen gobek yok ondan yane bende hepsi var

e herşey zayıflamak ve istediğimiz şeyleri giyebilmek için tatlım:)
Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerim önden giden gobegimiarkadan gelen totomu hic saklamam zengin derler bakkkkk

Ya zaten diyetle sporla falan degismezse bu genler ameliyatla aldiracagim karar verdim

abbooooooo yandın kızım sen o zaman çocuk doğurunca kalçalar ister istemez birazcık açılıyor:)
Evet ben de öyle olacak diye tahmin ediyorum. Neyse napalım artık :)
Benim genleri degistirmem cok zor. Ne kadar spor yapsam da diyet yapsam da kalca ve basenleri bi yere kadar kücültebildim :)

Bende inanıyorum fiziğimizi değiştirebiliriz.,

Ben herseyi giyorum efenimmmm belki giyemeden ölücem ne malum demiii yaniii ondan giyerim önden giden gobegimiarkadan gelen totomu hic saklamam zengin derler bakkkkk
Bende asla giyemem. Azıcık göbeğimi çıkarsa artık giyilemezler olarak atıyorum kenara daha doğrusu atıyordum. Artık birçoğu rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…