Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy çok koşturmuşsun canım.Annen daha iyidir umarım.Tekrar acil şifalar diliyorum.Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin.

5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal valla
d_mndc duydun mu kızz
Bak ortin neler yapıyor bu hafta fena sonuçlarla gelecek
gelsin yaaa ortime yakışır
ben dün yapamadım spor falan
kalkıyımda 3 mil yapıyım bari midem fena hareket ettikçee içim sarsılıyo resmen

Ayy çok koşturmuşsun canım.Annen daha iyidir umarım.Tekrar acil şifalar diliyorum.Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin.
amin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin sağlıklı ömürler versin onlara :))
trigliserit yüksek çıktı baya 1087 lerdeydi normali en fazla 200 olmalıymış 1 tane ilaç verdi ama asıl kalpten kaynaklanmıyomus ağrısı kalp sağlam yani en azından kötü bir durum yok .. bel fıtığı ameliyatı olmuştu acaba bacak şişmesi ondan mı diye haftaya salı bide beyin cerrahisinden sıra aldım .. bakalım haftayada koşturma tam gaz devam yeter ki iyileşsin :)

Canim baya yogun geçmiş gunlerin, kolay gelsin vallahi. Annen de en kisa surede iyilesir umarim..

Ben de dun menu yazamadim malesef kusura bakmayin.
Evde normalde biraz fazla yedim ama 0 kacamak; bu sabah simit yedim sadece.
Dun ben de spor yapamadim, bir de evde is cikti o da uzadi calismak zorunda kaldim; yogun gecti gun.
Bu hafta insallah 57lere dogru yol aliyorum, aksam 10'da evde olacagim ama islerim var 3 mile yapma planim var ama bakalim.

kızlar menümü yazıyım ..
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

sabah
1 yumurta haşlanmış
1 fincan şekersiz çay
1 kk peynir
2 yeşil zeytin
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates

ara yeşil çay 1 fincan

öğlen
yarım ızgara tavuk göğüs
1 bardak soğuk ayran
midemde tutamadım biri sıcak biri buzlu içicek olunca

akşam 1 kase mercimek çorbası

spor daha yapmadım ama 3 mil+ 30 bacak 30 bel + 30 kol hareketi yapıcam (tamamlayınca yaptım derim )
su 2,5 lt

Trabzonluyum canım.. Evet obez doğmuyoruz ama eğilimimiz var maalesef. E malum yemek de bi ritüel bizim milletimiz için sonuçlar ortada..tembellik etmemek azıcık hareket etmek lazım hepıcıgını yenecez o zaman inşallahhh

Merhaba bayanlar ya benim bağırsakları hızlandırmak için napmam lazım ne önerirsiniz
kim bilmiyorum sımdı ama birisi hurma demiş bugun..en yenı denenıp ıse yarayan yontem bu sanırım.. bı de bıtkı caylarını deneyebılırsın canım..sınamekı gıbı mesela

zehırlenmemıssındır umarım canım.. malum tavuk en sabıkalılardan bu konuda..yorulmussun baya ama ondan da olabılır belkı.. gecmıs olsun bu arada canım

Hareketlerde zorlaşıyor hem. Sadece süresi uzamıyor
evet çok zormuş 5 mile :)
geçmiş olsun canım acaba hastanede falan mikropmu kaptın...
5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal valla
d_mndc duydun mu kızz
Bak ortin neler yapıyor bu hafta fena sonuçlarla gelecek
sorma çıktım ama yumurtaları alıyım hemde dediydim çok fena olmuş bacaklarımın üstü normalde ertesi gün ağrır ama nasıl etkili olduysa başladı hemen et kırılmaları:) bu arada yeni geldim herhalde yarın eksi çıkarım çıkmazsamda kas şişmesi olur belki

zehırlenmemıssındır umarım canım.. malum tavuk en sabıkalılardan bu konuda..yorulmussun baya ama ondan da olabılır belkı.. gecmıs olsun bu arada canım
yok zehirlenme olacağını sanmam eşimde yedi ben sıcak soğuk karıştırdım ondan ayrana buz attım.. mide bayadır soğuk birşey içmeye alışık değil. mideyi üşüttüm sanırım
hastanede mikrop kapmamışımdır canım oturmadım hiç bide ellerimi antibakteriyel jelle temizlerim o tarz yerlere gittiğimde çantamda bulundururum yani.. eve gelincede iğneden ipliğe ben dahil herşey yıkandı ..
mikrop kapıcak kadar samimi olamadım hastaneyle

aman kapma zaten Allah korusun :)

Kiz senin menuler harika ben bu menulerle olsam 1 ayda 10 kg veririm herhalde. Cok sabirlisin maşâallah. Yavas gidiyor ama pes etmiyorsun

Dun spor yapmadıgın icin 200 zıplama, bugun simit yedin peki spor yaptın mı? :) Eger o da yoksa 200 daha toplam 400 :))
nilsub

Bugün disarlarda gezerken bol bol nefsimi terbiye ettim ben biliyor musunuz sevgili kaptanlarim
Aferin cekirge, nefsi köreltince gerisi geliyor
kızlar bende yarın dişçiye gidicem dolgu olucak öğleden sonra gelirim haberiniz ola siz bensiz duramazsınız şimdi
Gecmis olsun, duramayız tabi bizi merakta bırakma :)

Kiz senin menuler harika ben bu menulerle olsam 1 ayda 10 kg veririm herhalde. Cok sabirlisin maşâallah. Yavas gidiyor ama pes etmiyorsun
tatlım benim böbreğimin biri yavaş çalışıyor ondan yavaş veriyorum birde 3 aydır diyetteyim o yüzden vucud alıştı başlarda çok iyi vermiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…