- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.721
Ayy çok koşturmuşsun canım.Annen daha iyidir umarım.Tekrar acil şifalar diliyorum.Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin.selam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta
dünde peynir günümüzdü anneme süt geldi peynirdi lordu yoğurttu 50 kilo sütle boğuştum üstüne annemde yemek yap sonra evde gel yemek yap eşim işten geldiğinde ölee koltukta uyuya kalmışım o da üstümü örtmüş sabah anca kendime geldim..
bugünde ızgara tavuk yedim ama sıcak yediğimden herhalde midemde tutamadım yediğimi maalesefhala midem ağrıyo menüm var mı yokmu belli değil yani
gelsin yaaa ortime yakışır5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal valla
d_mndc duydun mu kızz
Bak ortin neler yapıyor bu hafta fena sonuçlarla gelecek
amin canım Rabbim başımızdan eksik etmesin sağlıklı ömürler versin onlara :))Ayy çok koşturmuşsun canım.Annen daha iyidir umarım.Tekrar acil şifalar diliyorum.Allah annlerimizi başımızdan eksik etmesin.
Canim baya yogun geçmiş gunlerin, kolay gelsin vallahi. Annen de en kisa surede iyilesir umarim..selam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta
dünde peynir günümüzdü anneme süt geldi peynirdi lordu yoğurttu 50 kilo sütle boğuştum üstüne annemde yemek yap sonra evde gel yemek yap eşim işten geldiğinde ölee koltukta uyuya kalmışım o da üstümü örtmüş sabah anca kendime geldim..
bugünde ızgara tavuk yedim ama sıcak yediğimden herhalde midemde tutamadım yediğimi maalesefhala midem ağrıyo menüm var mı yokmu belli değil yani
Trabzonluyum canım.. Evet obez doğmuyoruz ama eğilimimiz var maalesef. E malum yemek de bi ritüel bizim milletimiz için sonuçlar ortada..tembellik etmemek azıcık hareket etmek lazım hepıcıgını yenecez o zaman inşallahhhTesekkur ederim efenim, manken gibi demeyelim cidden abarti olur da iste artik zayıfladım bayaeskiden göbek vardi biraz, kalcalar da malum :)
Isminden belli zaten inat olduğun :)) yani genetik tabi ki etkili ama hic kimse de obez doğmuyor ornegin
Karadeniz'in neresinden bu arada? :)
kim bilmiyorum sımdı ama birisi hurma demiş bugun..en yenı denenıp ıse yarayan yontem bu sanırım.. bı de bıtkı caylarını deneyebılırsın canım..sınamekı gıbı meselaMerhaba bayanlar ya benim bağırsakları hızlandırmak için napmam lazım ne önerirsiniz
zehırlenmemıssındır umarım canım.. malum tavuk en sabıkalılardan bu konuda..yorulmussun baya ama ondan da olabılır belkı.. gecmıs olsun bu arada canımselam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta
evet çok zormuş 5 mile :)Hareketlerde zorlaşıyor hem. Sadece süresi uzamıyor
geçmiş olsun canım acaba hastanede falan mikropmu kaptın...selam fıstıklar iki gündür giremedim .. anneme bakıyodum cuma hastaneye gittik sonuçları almaya .. sonuçları aldık ama doktorumuz anjiyoya girmiş saolsun başka dr a yönlendirdi çok ilgilendiler ama ne yazıkki ilaçları sisteme girmeyi unutmuşlar ben onları düzeltmeye gittim bu sefer diğer dr izne çıkmış bildiğiniz hastanede bir o yana bir bu yana koşturdum .. sonunda hallettim ama .. dr larada kıyamadım yaa adamların başı davul oluyo resmen bir dünya hasta
sorma çıktım ama yumurtaları alıyım hemde dediydim çok fena olmuş bacaklarımın üstü normalde ertesi gün ağrır ama nasıl etkili olduysa başladı hemen et kırılmaları:) bu arada yeni geldim herhalde yarın eksi çıkarım çıkmazsamda kas şişmesi olur belki5 milin üzerine birdeyürüyüş demek helal valla
d_mndc duydun mu kızz
Bak ortin neler yapıyor bu hafta fena sonuçlarla gelecek
Merhaba bayanlar ya benim bağırsakları hızlandırmak için napmam lazım ne önerirsiniz
zehırlenmemıssındır umarım canım.. malum tavuk en sabıkalılardan bu konuda..yorulmussun baya ama ondan da olabılır belkı.. gecmıs olsun bu arada canım
yok zehirlenme olacağını sanmam eşimde yedi ben sıcak soğuk karıştırdım ondan ayrana buz attım.. mide bayadır soğuk birşey içmeye alışık değil. mideyi üşüttüm sanırımevet çok zormuş 5 mile :)
geçmiş olsun canım acaba hastanede falan mikropmu kaptın...
sorma çıktım ama yumurtaları alıyım hemde dediydim çok fena olmuş bacaklarımın üstü normalde ertesi gün ağrır ama nasıl etkili olduysa başladı hemen et kırılmaları:) bu arada yeni geldim herhalde yarın eksi çıkarım çıkmazsamda kas şişmesi olur belki
aman kapma zaten Allah korusun :)yok zehirlenme olacağını sanmam eşimde yedi ben sıcak soğuk karıştırdım ondan ayrana buz attım.. mide bayadır soğuk birşey içmeye alışık değil. mideyi üşüttüm sanırım
hastanede mikrop kapmamışımdır canım oturmadım hiç bide ellerimi antibakteriyel jelle temizlerim o tarz yerlere gittiğimde çantamda bulundururum yani.. eve gelincede iğneden ipliğe ben dahil herşey yıkandı ..
mikrop kapıcak kadar samimi olamadım hastaneyle
Dun spor yapmadıgın icin 200 zıplama, bugun simit yedin peki spor yaptın mı? :) Eger o da yoksa 200 daha toplam 400 :))Ben de dun menu yazamadim malesef kusura bakmayin.
Evde normalde biraz fazla yedim ama 0 kacamak; bu sabah simit yedim sadece.
Dun ben de spor yapamadim, bir de evde is cikti o da uzadi calismak zorunda kaldim; yogun gecti gun.
Bu hafta insallah 57lere dogru yol aliyorum, aksam 10'da evde olacagim ama islerim var 3 mile yapma planim var ama bakalim.
Aferin cekirge, nefsi köreltince gerisi geliyorBugün disarlarda gezerken bol bol nefsimi terbiye ettim ben biliyor musunuz sevgili kaptanlarim
Gecmis olsun, duramayız tabi bizi merakta bırakma :)kızlar bende yarın dişçiye gidicem dolgu olucak öğleden sonra gelirim haberiniz ola siz bensiz duramazsınız şimdi
tatlım benim böbreğimin biri yavaş çalışıyor ondan yavaş veriyorum birde 3 aydır diyetteyim o yüzden vucud alıştı başlarda çok iyi vermiştim:)Kiz senin menuler harika ben bu menulerle olsam 1 ayda 10 kg veririm herhalde. Cok sabirlisin maşâallah. Yavas gidiyor ama pes etmiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?