- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.741
Menün güzel şekerim.Sabah 10 daEki Görüntüle 1824474
12.30 da
1 yesil elma
16.30 da
10 kuru dut
2 kayısı
aksam 19 da
1 kaseden az tarhana çorbası
1 kase salata
3 tane minik tursu
2lt su
spor ev yerlsetirme. Insaallah yarin bitiyor
nilsub 300 ip atlama yapildi tatlim
morordek
kollontai
Süpersin tatlım
bugun ben 5 big miles yapmışım hiç duraksız 1,30 dk tam olarak sen bana niye süper demiyon bacımMenün güzel şekerim.
Turşu hakkında uyarıda bulunmak isterim: Fazlası odem yapar ona göre dikkatli tüketmek gerekseninki az zaten
Süpersin tatlım
Menün güzel şekerim.
Turşu hakkında uyarıda bulunmak isterim: Fazlası odem yapar ona göre dikkatli tüketmek gerekseninki az zaten
Süpersin tatlım
geçmiş olsun canım dişçi deyince bile tüylerim diken diken oluyor..kızlar bende yarın dişçiye gidicem dolgu olucak öğleden sonra gelirim haberiniz ola siz bensiz duramazsınız şimdi
Neydi senin o ilac? Fesatpirin mi neydi, ondan ic bakayim bi tabletbugun ben 5 big miles yapmışım hiç duraksız 1,30 dk tam olarak sen bana niye süper demiyon bacım
Ayy cidden cok az kalmis ramazana. Ben hep kilo aliyorum ya ramazanda. Metabolizmam feci yavasliyor ve ne yesem depoluyorRamazana 35 gun var ve benim.hedefim 75 olmak... elimden geleni yapacam.... ramazan da zaten kilo veriyorum.gecen sene 5 kilo vermistim.
Vallahiii gözlerimle şahidim arkadaşım annesinin poposu bazenleri inanılmaz derecede büyük aynı şekilde arkadaşımında belleri incecik arkadaş 1 yıl boyunca fitness salonuna gitti hiç şeker hamurlu birşey yemedi evlenecekti bide onun hırsı vardı üzerinde yeminle 1 yılın sonunda taşşşş taşşş mankene döndü önceden bilmeyen insan inanmaz poposunun basenlerinin o derece büyük olduğuna öyle diyeyim bizim her iki tarafta anne babam tarafında göbekli kimse yok benim göbeğim varYa zaten diyetle sporla falan degismezse bu genler ameliyatla aldiracagim karar verdim
Evet haklısın ama ben bazı şeylerin nedenini kilona bağlıyorum öyle zannediyorum demiyorum ama öyle kesin çok zor ya bugün biraz daraldimniye canım başladın ya diyete kilo vermeyede başladın daha ne başarabiliyorsun demekki asıl senden başka kimse sana yardım edemez :)
Evet bugün zor bi gün geçiriyorum bıktım artık herkesin arkasından koşmaktan değerli olamıyorum çünkü ben kendimi değerli görmüyorum zayiflayip kendime olan saygimi geri alacam insallahBişey mi oldu? Mutsuzluğunun sebebi nedir? Unutma herşey kafada-düşüncede bitiyor.Eğer kendine güvenmek istersen bunu başarırsın unutma lütfen.
Eğer kii ekmeği kepek ekmeği olarak 1 dilim yersen saat 4 gibide hafif yersen salata herhangi bir sebze yemegi 1 tabak olsun çorba yoğurt yada 3 litre su 2 bardak bitki çayı içmen gerekmiyor kAfama eserse içiyorum ben sen istemesende bağırsakların motor gibi yüksek güçde çalışıyor emin ol ben dün araba park yeri aradım enemmmm enemmmm diye diye bi yer bulup avmnin tuvaletine soluksuz koştum bide ne göreyim bütün gacılar uzunca bi kuyrukkkk birine dedim bayanönce ben girsem sağlık sorunum var tutamıyorum dedim oda tabi tabi dedi yoksa akşam haberlerde görürdünüz beniMerhaba bayanlar ya benim bağırsakları hızlandırmak için napmam lazım ne önerirsiniz
Öyle çayları içemiyorum ya hemen midem bulanıyor çıkarıyorumkim bilmiyorum sımdı ama birisi hurma demiş bugun..en yenı denenıp ıse yarayan yontem bu sanırım.. bı de bıtkı caylarını deneyebılırsın canım..sınamekı gıbı mesela
Ya benim oldum olası yavaştı nalet napıyım bilmiyorum :)Eğer kii ekmeği kepek ekmeği olarak 1 dilim yersen saat 4 gibide hafif yersen salata herhangi bir sebze yemegi 1 tabak olsun çorba yoğurt yada 3 litre su 2 bardak bitki çayı içmen gerekmiyor kAfama eserse içiyorum ben sen istemesende bağırsakların motor gibi yüksek güçde çalışıyor emin ol ben dün araba park yeri aradım enemmmm enemmmm diye diye bi yer bulup avmnin tuvaletine soluksuz koştum bide ne göreyim bütün gacılar uzunca bi kuyrukkkk birine dedim bayanönce ben girsem sağlık sorunum var tutamıyorum dedim oda tabi tabi dedi yoksa akşam haberlerde görürdünüz benifile musil ilacı vermişlerde sonra bakıcısını yaptığı pislikle öldürmüş onun gibi tüm gazete tvlerde boy boy gösterirlerdi
Ahaaa bende kilo alıyorum nedenide şuuu akşama kadar aç kal sonra otur çnce çorba sonra allah ne verdiyse yumul özellikle geçen yıl kilo aldım ben hiç kilo almazdım ramazanda neyi yalnış yaptım dedim sebebini buldum her yemeğin yanına yaptığım tereyağlı pilav olduğunu çıkardım sıska eşiminde 3 kilo aldım bu ramazanda yoksa ben hiççç almam demesiyle pilavın bizi şişirdiğine karar verdim bu yılki menüme kesinlikle sokmuyacağım kızıma göre azıcık yapıcam o yesin o çok seviyor yoğurtla karıştırıp yemeğiAyy cidden cok az kalmis ramazana. Ben hep kilo aliyorum ya ramazanda. Metabolizmam feci yavasliyor ve ne yesem depoluyor
bugun ben 5 big miles yapmışım hiç duraksız 1,30 dk tam olarak sen bana niye süper demiyon bacım
Aynı benimde canım öyle çoçukluğumda az çekmedim gençliğimde çıldırcak duruma geldim sezeryan ameliyatı oldum hastanede 1 hafta kaldım adamlar 2 gün boyunca hiç bir şey vermediler sadece meyve suyu verdiler bu sorunumdan dolayı yinede yok yok musil ilacı kattılar tüm yediklerime içtiklerime o derece 1 yıl neler çektim sonra karnımın şişmesi ara ara boşluklarıma giren sancı derken testte glutene alerjim olduğu çıktı ve düzensiz sağlıksız beslenmenin ve aldığım depresyon kan ilacının beni bu hale getirdiği ortaya çıkdı buraya başladığımdan beri elhamdülillah çok düzenliYa benim oldum olası yavaştı nalet napıyım bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?