Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menün güzel şekerim.
Turşu hakkında uyarıda bulunmak isterim: Fazlası odem yapar ona göre dikkatli tüketmek gerek seninki az zaten

Süpersin tatlım

Menün güzel şekerim.
Turşu hakkında uyarıda bulunmak isterim: Fazlası odem yapar ona göre dikkatli tüketmek gerek seninki az zaten

Süpersin tatlım

Ramazana 35 gun var ve benim.hedefim 75 olmak... elimden geleni yapacam.... ramazan da zaten kilo veriyorum.gecen sene 5 kilo vermistim.

Merhaba arkadaşlar.Haftasonum yoğun geçti bugünümü paylaşayım :)
morordek kollontai nilsub
Sabah: 2 dilim ekmek+1 kk peynir+1 haşlanmış yumurta+ domates,salatalık,nane,maydonoz
Ara:1 sade kahve
Öğlen+akşam: 1 kase çorba+yarım karnıyarık+2 parmak kadar tavuk+salata+1 bardak ayran (misafirlikteydim tüm cıslara hayır dedim :) )

Su:3 lt üstü
Spor:2 mile leslie

Herkese iyi akşamlar

Ramazana 35 gun var ve benim.hedefim 75 olmak... elimden geleni yapacam.... ramazan da zaten kilo veriyorum.gecen sene 5 kilo vermistim.
Ayy cidden cok az kalmis ramazana. Ben hep kilo aliyorum ya ramazanda. Metabolizmam feci yavasliyor ve ne yesem depoluyor

Ya zaten diyetle sporla falan degismezse bu genler ameliyatla aldiracagim karar verdim
Vallahiii gözlerimle şahidim arkadaşım annesinin poposu bazenleri inanılmaz derecede büyük aynı şekilde arkadaşımında belleri incecik arkadaş 1 yıl boyunca fitness salonuna gitti hiç şeker hamurlu birşey yemedi evlenecekti bide onun hırsı vardı üzerinde yeminle 1 yılın sonunda taşşşş taşşş mankene döndü önceden bilmeyen insan inanmaz poposunun basenlerinin o derece büyük olduğuna öyle diyeyim bizim her iki tarafta anne babam tarafında göbekli kimse yok benim göbeğim varsezeryanınmı etkisi bilemedimbabam ve tarafı hepsi zayıflar 1 tane kilolu yokannemin akrabalarıda dayımlar uzun boylular normal kilodalar teyzemler yıllardır hep sabitler sülalenin yüz karası olarak tarihe geçiçem anacım yediğim sebzelerde bile hormon varken ben niiiii yiyecemmmm acaba hormonlu yiyip hormonlu olucam tabiiiii yukkkk yuklkk en iyisimi ben hiç yemeyim kesin çözüm

Bişey mi oldu? Mutsuzluğunun sebebi nedir? Unutma herşey kafada-düşüncede bitiyor.Eğer kendine güvenmek istersen bunu başarırsın unutma lütfen.
Evet bugün zor bi gün geçiriyorum bıktım artık herkesin arkasından koşmaktan değerli olamıyorum çünkü ben kendimi değerli görmüyorum zayiflayip kendime olan saygimi geri alacam insallah

Merhaba bayanlar ya benim bağırsakları hızlandırmak için napmam lazım ne önerirsiniz
Eğer kii ekmeği kepek ekmeği olarak 1 dilim yersen saat 4 gibide hafif yersen salata herhangi bir sebze yemegi 1 tabak olsun çorba yoğurt yada 3 litre su 2 bardak bitki çayı içmen gerekmiyor kAfama eserse içiyorum ben sen istemesende bağırsakların motor gibi yüksek güçde çalışıyor emin ol ben dün araba park yeri aradım enemmmm enemmmm diye diye bi yer bulup avmnin tuvaletine soluksuz koştum bide ne göreyim bütün gacılar uzunca bi kuyrukkkk birine dedim bayanönce ben girsem sağlık sorunum var tutamıyorum dedim oda tabi tabi dedi yoksa akşam haberlerde görürdünüz beni file musil ilacı vermişlerde sonra bakıcısını yaptığı pislikle öldürmüşonun gibi tüm gazete tvlerde boy boy gösterirlerdi

Ben de raporumu vereyim.
kollontai morordek nilsub
Bugün elimden geldiğince hareket etmeye çalıştım nilsub gibiyim bacaklarım benim kontrolum dısında kalkıp yürüyecekmıs gıbı hıssedıyorum

Sabah
1bardak sut
az beyaz peynır
(Arada spor yaptım sonra da işe daldım sadece midem bos kalmasın dıye yedım)

Öğle(Kahvaltı nıyetıne dıyelım)
8-10 Mantar,2biber,1sogan yagsız sote
2 poşe yumurta
2dlm salam
domates salatalık az peynır
cay

Akşam
1kase tarhana corbası
1parca haslanmıs tavuk
1tane haslanmıs patlıcan
üzerine 2yk yoğurt

Su: 3ltyi geçti bugun
arada bol bol da cay vardı o harıç tabi
Spor : 3mile leslie+100jj+yarım saat horon + 45dk squatlı şınavlı sıkılaşma egzersizi
Sporun hepsi peşpeşe yapılmadı gün içinde yayarak yaptım

Ya benim oldum olası yavaştı nalet napıyım bilmiyorum :)

Ayy cidden cok az kalmis ramazana. Ben hep kilo aliyorum ya ramazanda. Metabolizmam feci yavasliyor ve ne yesem depoluyor
Ahaaa bende kilo alıyorum nedenide şuuu akşama kadar aç kal sonra otur çnce çorba sonra allah ne verdiyse yumul özellikle geçen yıl kilo aldım ben hiç kilo almazdım ramazanda neyi yalnış yaptım dedim sebebini buldum her yemeğin yanına yaptığım tereyağlı pilav olduğunu çıkardım sıska eşiminde 3 kilo aldım bu ramazanda yoksa ben hiççç almam demesiyle pilavın bizi şişirdiğine karar verdim bu yılki menüme kesinlikle sokmuyacağım kızıma göre azıcık yapıcam o yesin o çok seviyor yoğurtla karıştırıp yemeği

Merhaba hanımlar;

Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
2 çeri domates
1 örgü peynir
3 topi peynir

Akşam:
2 ızgara köfte
Salata

Su : 2.5 ltye yakın :)
Spor: süre bilmiyorum ama 16000 küsür adım yazıyor telde :)

Herkese iyi geceler hanımlar öpüldünüzz. . Yarın insülin direncimi ölçtüreceğim tekrar inş düşmüştür biracccıkk

Ya benim oldum olası yavaştı nalet napıyım bilmiyorum :)
Aynı benimde canım öyle çoçukluğumda az çekmedim gençliğimde çıldırcak duruma geldim sezeryan ameliyatı oldum hastanede 1 hafta kaldım adamlar 2 gün boyunca hiç bir şey vermediler sadece meyve suyu verdiler bu sorunumdan dolayı yinede yok yok musil ilacı kattılar tüm yediklerime içtiklerime o derece 1 yıl neler çektim sonra karnımın şişmesi ara ara boşluklarıma giren sancı derken testte glutene alerjim olduğu çıktı ve düzensiz sağlıksız beslenmenin ve aldığım depresyon kan ilacının beni bu hale getirdiği ortaya çıkdı buraya başladığımdan beri elhamdülillah çok düzenli kan ilacı aldım bakdım yeniden başladı kabızlık geçen hafta bende içmiyorum bu şekilde beslenirsen düzenli çalışıyor bağırsakların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…