- 11 Nisan 2016
- 188
- 386
- 23
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.761
Gerçekten çok dikkat ediyorum ama yine de öyleAynı benimde canım öyle çoçukluğumda az çekmedim gençliğimde çıldırcak duruma geldim sezeryan ameliyatı oldum hastanede 1 hafta kaldım adamlar 2 gün boyunca hiç bir şey vermediler sadece meyve suyu verdiler bu sorunumdan dolayı yinede yok yok musil ilacı kattılar tüm yediklerime içtiklerime o derece 1 yıl neler çektim sonra karnımın şişmesi ara ara boşluklarıma giren sancı derken testte glutene alerjim olduğu çıktı ve düzensiz sağlıksız beslenmenin ve aldığım depresyon kan ilacının beni bu hale getirdiği ortaya çıkdı buraya başladığımdan beri elhamdülillah çok düzenlikan ilacı aldım bakdım yeniden başladı kabızlık geçen hafta bende içmiyorum bu şekilde beslenirsen düzenli çalışıyor bağırsakların
Ahaaa bende kilo alıyorum nedenide şuuu akşama kadar aç kal sonra otur çnce çorba sonra allah ne verdiyse yumul özellikle geçen yıl kilo aldım ben hiç kilo almazdım ramazanda neyi yalnış yaptım dedim sebebini buldum her yemeğin yanına yaptığım tereyağlı pilav olduğunu çıkardım sıska eşiminde 3 kilo aldım bu ramazanda yoksa ben hiççç almam demesiyle pilavın bizi şişirdiğine karar verdim bu yılki menüme kesinlikle sokmuyacağım kızıma göre azıcık yapıcam o yesin o çok seviyor yoğurtla karıştırıp yemeği
Git canım belki bi sorununvar benim gluten çıktı bak hiç aklıma gelmezdi ama ne zaman makarna pilav falan yisem karnım kocaman oluyor sanki dana yutmuşum gibi çok alay edende oldu hatta birgün bayanlarla toplandık seminer veriliyordu kadın nasıl dalga geçti bende o anın şokunu yaşıyordum karnım nasıl şişti bu kadar üstelik ara ara giren keskin kramplarda neyin nesiydi derken ben aile doktorum var ona gittim bizim burda aile doktoru seçiyorsun hiç bir yere gitmiyorsun o kan idrar nefes testi ne varsa hepsini gönderiyor gereken yerlere oturup test sonuçlarını bekliyorsunGerçekten çok dikkat ediyorum ama yine de öyledoktora mı gitsem napsam.. hangi bölüme gitmek lazım onu bile bilmiyorum :) dahiliye mi olur acabaa
Siz uyuyun ben işe gitcem birazdan kızımın servisi geldi aldı bende buraya takılıyorum ulennnnn hazır eşim yok çoçuk yok birazdan işe gitcen kalk bi yerleri. Topla yokkkk nerde yatağımı toplarım o kadarYarın iş günü ben kaçayım ufaktan hanımlar, bu titrek bacaklarla yarın uyanamazsan gömün beni yatağa vasiyetimdirsabah bakalım tartı neler fısıldayacak hepimize uykuda uçsun gitsin kilolar inşallaaahh dinimiz süpaneke amin :)
Not : Fırat candır
sağol şekerimOhh ohh menü çok iyiymiş miçocumm
Evet ya benim de kilo almamin nedeni uzun sure acliktan sonra ne yedigime hic dikkat etmeden bol bol yemek oldu. Bakalim bu sene öyle yapmayi dusunmuyorum ama nasil olacak...Ahaaa bende kilo alıyorum nedenide şuuu akşama kadar aç kal sonra otur çnce çorba sonra allah ne verdiyse yumul özellikle geçen yıl kilo aldım ben hiç kilo almazdım ramazanda neyi yalnış yaptım dedim sebebini buldum her yemeğin yanına yaptığım tereyağlı pilav olduğunu çıkardım sıska eşiminde 3 kilo aldım bu ramazanda yoksa ben hiççç almam demesiyle pilavın bizi şişirdiğine karar verdim bu yılki menüme kesinlikle sokmuyacağım kızıma göre azıcık yapıcam o yesin o çok seviyor yoğurtla karıştırıp yemeği
Hadi bakalim umarim biraz düşmüştür guzel haberlerle gelirsinMerhaba hanımlar;
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost
2 çeri domates
1 örgü peynir
3 topi peynir
Akşam:
2 ızgara köfte
Salata
Su : 2.5 ltye yakın :)
Spor: süre bilmiyorum ama 16000 küsür adım yazıyor telde :)
Herkese iyi geceler hanımlar öpüldünüzz. . Yarın insülin direncimi ölçtüreceğim tekrar inş düşmüştür biracccıkk
Kiz sen okuyo musun calisiyor musun ben cozemedim :)Yarın iş günü ben kaçayım ufaktan hanımlar, bu titrek bacaklarla yarın uyanamazsan gömün beni yatağa vasiyetimdirsabah bakalım tartı neler fısıldayacak hepimize uykuda uçsun gitsin kilolar inşallaaahh dinimiz süpaneke amin :)
Not : Fırat candır
Cezan bitti de gene kacamak gene kacamakHayırlı sabahlar takımım, geçmişi okumadan menümü gireyim öncekollontai nilsub morordek B blanche_ea
Sabah:
1 haş yumurta
1 kk dan fazla yarım yağlı köy peyniri
1 dilim kaşar
1 orta boy krep
Ara: 1 elma
1 bardak süt
Öğle:
bir tabak kuru fasulye
Bir bardak ayran
Ara : bir Top dondurma
Akşam:
bir adet içli köfte
Bir tabak yoğurt
Ara: 1 az şekerli Türk kahvesi
Su 2,5 lt
Spor 30 dk bisiklet bu gün için
Gelelim cezaya:) 4 mil Leslie yaptım e bide ev işleri ama 1 mil daha yaparsam 500 zıplak edecek .
Şimdi yapıcam sanırım çocuklar uyanmadan
nilsub Cnm böylece -100 cezam kalmış oldu şu an da
Canim sen ceza listesinde yoktun ama aksam aksam pilav yeme lutfen. O kilolarda daha cok eksi gormen lazim senin normalde. Biraz daha dikkat.sağol şekerimbugünün bildirimi de gelsin 96,2 almadım hafta sonu kaçamak yapmadım..
dünde sabah kalktım eşim göreve gidecekti hızlıca kavurma yaptım vardıda ısıttım çok az salatalık domates kavurma dukan ekmeği yedim..
öğlene doğruydu zaten..
akşam da tavada yağsız sebze ızgara üstüne sos yapmadım yoğurt...
kavun
mercimek çorba
iki kaşık pilav...
şu an da tam buğday ekmeği sandviçimi yiyorum..
çok açık şekersiz çayım eşliğinde...
sizler nassınız inşallah
Vallahiii gözlerimle şahidim arkadaşım annesinin poposu bazenleri inanılmaz derecede büyük aynı şekilde arkadaşımında belleri incecik arkadaş 1 yıl boyunca fitness salonuna gitti hiç şeker hamurlu birşey yemedi evlenecekti bide onun hırsı vardı üzerinde yeminle 1 yılın sonunda taşşşş taşşş mankene döndü önceden bilmeyen insan inanmaz poposunun basenlerinin o derece büyük olduğuna öyle diyeyim bizim her iki tarafta anne babam tarafında göbekli kimse yok benim göbeğim varsezeryanınmı etkisi bilemedim babam ve tarafı hepsi zayıflar 1 tane kilolu yok annemin akrabalarıda dayımlar uzun boylular normal kilodalar teyzemler yıllardır hep sabitler sülalenin yüz karası olarak tarihe geçiçem anacım yediğim sebzelerde bile hormon varken ben niiiii yiyecemmmm acaba hormonlu yiyip hormonlu olucam tabiiiii yukkkk yuklkk en iyisimi ben hiç yemeyim kesin çözüm
Cuma kaç kiloydun tatlım? sanki çok az verdin diye üzülüyordun bi ilerleme varmı?sağol şekerimbugünün bildirimi de gelsin 96,2 almadım hafta sonu kaçamak yapmadım..
dünde sabah kalktım eşim göreve gidecekti hızlıca kavurma yaptım vardıda ısıttım çok az salatalık domates kavurma dukan ekmeği yedim..
öğlene doğruydu zaten..
akşam da tavada yağsız sebze ızgara üstüne sos yapmadım yoğurt...
kavun
mercimek çorba
iki kaşık pilav...
şu an da tam buğday ekmeği sandviçimi yiyorum..
çok açık şekersiz çayım eşliğinde...
sizler nassınız inşallah
pazar günü giremedim canım yatılı misafirim vardı..Evet canim bu hafta tasindim. Esim polis ve lojman suresi doldu. 1 yil disarida oturacam. Seneye haziran gibi yine tasinacam il disi tayin olacak.ven de dogudayim. Esinin dogu gorevi kac yıl. Ayyy senin ki daha cok zor vallahi
siirt canım..diğer illere göre güvenli olsada doğu sonuçta..nereden ne çıkacağı belli olmuyor..hem benim okul hem kızın okulu çok zorlanıcaz..Umarım hakkında hayırlısı olur canım.Doğu olarak hangi şehire gideceksiniz.Belki fikir olarak biraz yardımcı olabilirizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?