- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.781
allah kabul etyisn canım mevlidinizi..Günaydın çıtır ve güzel hatunlar.
Bizim dün mevlidimiz vardı. Artık temuzlik bitti. Fiyetime konsantre olabilirim.
Maalesef dünkü pidelerle + 800 deyim. Cumays kadar az da olsa eksiye düşmek istiyorum.
Günaydın çıtır ve güzel hatunlar.
Bizim dün mevlidimiz vardı. Artık temuzlik bitti. Fiyetime konsantre olabilirim.
Maalesef dünkü pidelerle + 800 deyim. Cumays kadar az da olsa eksiye düşmek istiyorum.
kesinlikle..insan güzele çabuk alışıyor..Katılıyorum vallahi. Diyeti bıraktıktan sonra normal tatlılar bile çok şekerli gelmeye başlamıştı ve maalesef ki hemen alışınca insanın canı daha da cok istiyor. Korumak daha zor diye bundan deniyor galiba :) Kilo vermeye calısmıyorsun, yiyeyim bari diyorsun ama yedikce de yiyesin geliyor. En iyisi diyet modundan hic cıkmamakmıs :)
kesinlikle..insan güzele çabuk alışıyor..
ben diyete ilk başladığım sıralar şekersiz çaya alışmaya çalışıyodum..geçen gün bir tane attım..şimdi tekrar başladım..
ben de çözümü tatlandırıcı da buldum..
parkbyull denizmineymis Ay Isigim inatettimolacak M minnakkelebekim bu hafta 0.3 ve üzeri yüzde ile gelirseniz listedesiniz! Lütfen ekstra dikkat, gözüm üzerinizde olacak :)
günaydın arkadaşlar..
sabah kahvaltıya gittik saat 11 gibi kahvaltıya başladık..
şimdiden söyliyim çok kaçırdık..
4 dilim kızarmış ekmek 1 adet pişi domates salatalık biber yeşillik yumurta peynir zeytin..reçel..dün kimse dur demedi..ben de çoştum..cezam büyük..bugün dengelicem ama söz..
akşam da çöp şiş yedim..bir bardak da ayran..
Bende değişim olmayacak anlaşılan. Aynen devam edeceğim.Ayy cidden cok az kalmis ramazana. Ben hep kilo aliyorum ya ramazanda. Metabolizmam feci yavasliyor ve ne yesem depoluyor
tutuyom tutuyomm..Zaten +500desin tut azcık kendini yav...
Canım evet kilolu olmamız bizim için bi sorun. Gerek sağlık şartları gerekse çevredeki insanların bakışları hep rahatsız edici, moral bozucu ve bazen küçük düşürücü olabiliyor.Evet haklısın ama ben bazı şeylerin nedenini kilona bağlıyorum öyle zannediyorum demiyorum ama öyle kesin çok zor ya bugün biraz daraldim
Ay teşekkür ediyim bariEvet ya benim de kilo almamin nedeni uzun sure acliktan sonra ne yedigime hic dikkat etmeden bol bol yemek oldu. Bakalim bu sene öyle yapmayi dusunmuyorum ama nasil olacak...
Hadi bakalim umarim biraz düşmüştür guzel haberlerle gelirsin
Kiz sen okuyo musun calisiyor musun ben cozemedim :)
Cezan bitti de gene kacamak gene kacamak400 daha yazdim sana. @nilsub
Canim sen ceza listesinde yoktun ama aksam aksam pilav yeme lutfen. O kilolarda daha cok eksi gormen lazim senin normalde. Biraz daha dikkat.
Bu konuda en buyuk destekçin olmak isterimm. Sakın pes etme ve azimli ol. eminim değişimi fark edeceksin.Evet bugün zor bi gün geçiriyorum bıktım artık herkesin arkasından koşmaktan değerli olamıyorum çünkü ben kendimi değerli görmüyorum zayiflayip kendime olan saygimi geri alacam insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?