Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın çıtır ve güzel hatunlar.
Bizim dün mevlidimiz vardı. Artık temuzlik bitti. Fiyetime konsantre olabilirim.
Maalesef dünkü pidelerle + 800 deyim. Cumays kadar az da olsa eksiye düşmek istiyorum.
allah kabul etyisn canım mevlidinizi..
ben de dün bayağı kaçamakla +500 deyim..ama bugün dengelicem inşallah..

günaydın arkadaşlar..
sabah kahvaltıya gittik saat 11 gibi kahvaltıya başladık..
şimdiden söyliyim çok kaçırdık..
4 dilim kızarmış ekmek 1 adet pişi domates salatalık biber yeşillik yumurta peynir zeytin..reçel..dün kimse dur demedi..ben de çoştum..cezam büyük..bugün dengelicem ama söz..
akşam da çöp şiş yedim..bir bardak da ayran..

Günaydın çıtır ve güzel hatunlar.
Bizim dün mevlidimiz vardı. Artık temuzlik bitti. Fiyetime konsantre olabilirim.
Maalesef dünkü pidelerle + 800 deyim. Cumays kadar az da olsa eksiye düşmek istiyorum.

Zeynep orda mısın tık tık :)) allah kabul etsin canım.

Geçen hafta takimin ortalamasini yükselttin iyi kilo vermistin sakin pes etme. Aci yok Rocky acı yok!

Bol bol spor yap. Bir de buraya daha çok ugrarsan motive olursun kaçamak yapmazsin fazla.

kesinlikle..insan güzele çabuk alışıyor..
ben diyete ilk başladığım sıralar şekersiz çaya alışmaya çalışıyodum..geçen gün bir tane attım..şimdi tekrar başladım..
ben de çözümü tatlandırıcı da buldum..

Deryalim sen ne zaman başladın?

Zaten +500desin tut azcık kendini yav...

günaydınlarrrrr
sonunda bende geldim ama tartıya çıkmadım acaba geçen haftaki otel faciasının sonucunu bilmiyorum kabızlığım tavan yapmıştı perşembe gün anca wc ye çıkabilmiştim hergün zeytinyağlı yememe rağmen dün de uzun bir aradan sonra spor salonuna başladım inş her hafta düzenli gideceğim

Evet haklısın ama ben bazı şeylerin nedenini kilona bağlıyorum öyle zannediyorum demiyorum ama öyle kesin çok zor ya bugün biraz daraldim
Canım evet kilolu olmamız bizim için bi sorun. Gerek sağlık şartları gerekse çevredeki insanların bakışları hep rahatsız edici, moral bozucu ve bazen küçük düşürücü olabiliyor.
Ama herşeyden önce bizim ne hissettiklerimiz önemli. Burada olduğuna göre sende bu kilolardan rahatsızsın. Ve eminim buradaki herkes gibi sende 2-3 ay sonra istediğin kilolarda olabilirsin.Ama bunu kendin için yapmalısın.Aynaya baktığında mutlu olabilmek için.
İnsanları mutlu etmek çok zor zaten. Sende mutlu etmeye değil mutlu olmaya çalışmalısın. Lütfen sadece bi tavsiye olarak kabul et. Senden çok şey bilmiyorum tabiki ama mutlu olmak için bazen çevreyi önemsememek gerekiyorr.

Ay teşekkür ediyim bari azdı valla dondurma.

Evet bugün zor bi gün geçiriyorum bıktım artık herkesin arkasından koşmaktan değerli olamıyorum çünkü ben kendimi değerli görmüyorum zayiflayip kendime olan saygimi geri alacam insallah
Bu konuda en buyuk destekçin olmak isterimm. Sakın pes etme ve azimli ol. eminim değişimi fark edeceksin.

günaydııın,

ben bu hafta sonu baya sapıttım puding felam yedim ama ekerin şu küçük kaselerindekinden.... hem de iki tane... hem de pikolata yedim yedim de yedim yani...

spor da yapmadım evi temizledim.... affet beni peder :)))

ayyy temizlemedidiğim ne cam kaldı ne balkon perde asmaktan heder oldum... gençliğim gitti gençliğim.... yap yap bitmiyo.....yap yap bitmiyo.... ne evmiş arkadaş....

neyseki 65 im yani sadece +300 çok şükür... 66 - 67 olmuşumdur diyodum.... tartılmaya korktum bu sabah ama almamışım :))) tartıyı bir öpesim geldi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…