- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.821
Evet ben de aynen o sekilde yapmistim. Vucut 59da takilmisti aslinda gayet de iyi bir kilo benim icin ama hangi akla hizmetse ben hedefi 58 koymusum, sırf mezun olabileyim diye 2 günlük şok diyet yapmistim mecbur :)))Evet canım aslında bi hayat tarzı oluşturmaya çalışıyorum.Verdikten sonra korumak zor olmasın, bir daha kilo almayayım diye.Sürekli yapamayacağım şeyler yapmamaya çalışıyorum.Şimdiye kadar güzel sonuçlar aldım.Belki son birkaç kilo kalınca vücut direnç gösterince farklı yöntemler deneyip,kilolardan kurtulunca tekrar koruma döneminde bu sisteme geçerim :)
Yaa ne guzel cok seviyorum oyle bölümleri aslinda :) lisedeyken bi ara dusunmustum molekuler biyoloji ve genetik yazsam mi diye ama vazgecmistim sonradan :)morordek
Yüksek yüksek lisanslardayım canım.. Ama bizim bölüm gereği sürekli labda oluyosun lisans son sınıf olsan da yuksek lisansa yenı baslamıs olsan da deneyler senı bekler.kanser hücreleriyle takılıyoz fıtı fıtı yüksek yüksek genetikçi olucaz inşşş
ne kadar olumsuzluk yaşasam da severek yapıyorum işimi gerçektenYaa ne guzel cok seviyorum oyle bölümleri aslinda :) lisedeyken bi ara dusunmustum molekuler biyoloji ve genetik yazsam mi diye ama vazgecmistim sonradan :)
Ya evet arkadaşı bari siz uyarın malum benim dediklerimi gormezden geliyor. Böylesini de gormedim yani, kaptan bi yandan yardımcıları bi yandan harıl harıl kiza ulasmaya calisiyoruz, tek kelime ettigi yok hatunun..
Sen bi menu bildir hele :)
Sen zaten alistin oruca ama sabit gidiyosun bacim, ramazanda da sabit kalmaya devam edeceksin anlasilan :))
Eksi gel, yoksa kollontai ne yapar bilmem
Habire ceza yaziyorum da amac sizi zayiflatmak. Gene güzel bi yuzdeyle gelirsin artik bu kadar zıplamaya :)))
Süper!
Seni kollontai'ye havale ediyorum, o affetsin artik :)))
Gayet iyi canim, sen zaten saglikli kilo veriyorsun gordugum kadarıylaher seyden azar azar. Ayni benim mantik :)
canım neden öyle yapıyorsun eşini yalnız bırakıyorsun o tür davetlerde yalnız bırakma ama tabii en kısa sürede zayıflaman da temennimizo kadar doğru söylüyosun ki ebrucum..
inan ben bu kilo takıntım yüzünde eşimle davetlere gitmiyorum..eşim üst düey komutan..sürekli kokteyller oluyo..ve en yokum..sebep ne peki..giydiğimin yakışmaması..eşimle aram çok açılmıştır yüzden..ama artık alıp alıp vermek yok..istikamet 65 kilo
betüşüm bende götürdüm en son dün akşam yatmadan önce bişeyler yedim ama bugün işyerinde millet zayıflamışsın dedi gerçi tartılmadım ama heralde sıkılaştımpederkollontai :))
Kaptanım sormayın ben de 5 gündür annemin yanındayım, cok kötü oldu valla. Kaç kilo artıdayım diye merak ediyorum. Regl olamamanın da etkisi var tabi. Burada tartı yok ama dönüste de tartılmaya korkuyorumbetüşüm bende götürdüm en son dün akşam yatmadan önce bişeyler yedim ama bugün işyerinde millet zayıflamışsın dedi gerçi tartılmadım ama heralde sıkılaştım
canım yaa sorma yerdeğişikliği fena oluyor ben tartıya çıkmaya korktum inanKaptanım sormayın ben de 5 gündür annemin yanındayım, cok kötü oldu valla. Kaç kilo artıdayım diye merak ediyorum. Regl olamamanın da etkisi var tabi. Burada tartı yok ama dönüste de tartılmaya korkuyorum
Neyse biraz spora yuklen, biraz da yediklerine dikkat edip öyle tartıl madem. Ben de bu gece dönüyorum, cumaya kadar dikkat edip o gün mü tartılsam diye düsündüm :)canım yaa sorma yerdeğişikliği fena oluyor ben tartıya çıkmaya korktum inan
Çok teşekkür ederim :) bi bakayım ben de olabilir tabii öyle şeylr..Git canım belki bi sorununvar benim gluten çıktı bak hiç aklıma gelmezdi ama ne zaman makarna pilav falan yisem karnım kocaman oluyor sanki dana yutmuşum gibi çok alay edende oldu hatta birgün bayanlarla toplandık seminer veriliyordu kadın nasıl dalga geçti bende o anın şokunu yaşıyordum karnım nasıl şişti bu kadar üstelik ara ara giren keskin kramplarda neyin nesiydi derken ben aile doktorum var ona gittim bizim burda aile doktoru seçiyorsun hiç bir yere gitmiyorsun o kan idrar nefes testi ne varsa hepsini gönderiyor gereken yerlere oturup test sonuçlarını bekliyorsunaynı şekilde hastanenin aciline bi giriyon 7-8 tüp kan veriyorsun 2 saat bilemedin 4 saatte tüm organların incelenip çıkıyorsun öyle ordan oraya gezme derdi yok reklam gibi oldu kızzzz bilmiyorumkiii nereye gideceksin sanada birşey yazsam ben türkiyede hiç hasta olmadan buraya geldim 19 yaşımda
Tabii uyanıp gidebilseydim daha iyi olurdu ama uykudan uyanıp gidemedim yarına kaldıEvet ya benim de kilo almamin nedeni uzun sure acliktan sonra ne yedigime hic dikkat etmeden bol bol yemek oldu. Bakalim bu sene öyle yapmayi dusunmuyorum ama nasil olacak...
Hadi bakalim umarim biraz düşmüştür guzel haberlerle gelirsin
Kiz sen okuyo musun calisiyor musun ben cozemedim :)
Cezan bitti de gene kacamak gene kacamak400 daha yazdim sana. nilsub
Canim sen ceza listesinde yoktun ama aksam aksam pilav yeme lutfen. O kilolarda daha cok eksi gormen lazim senin normalde. Biraz daha dikkat.
Tamamdır :) inş bol eksilerle gelinecek :)@parkbyulldenizmineymis Ay Isigim inatettimolacak M minnakkelebekim bu hafta 0.3 ve üzeri yüzde ile gelirseniz listedesiniz! Lütfen ekstra dikkat, gözüm üzerinizde olacak :)
Reglken tartılmayın motivasyonunuz düşer diyor her yerde valla vucüt su tutuyo şişlik filan oluyor..Kızlar ben bugün + geldim ya neden acaba. Adetli yim o yüzden olabilir mi ya o kadar da cok kacırmadım hafta sonu cok moral bozucu . Vücudum su tuttu galiba
Kızlar ben bugün + geldim ya neden acaba. Adetli yim o yüzden olabilir mi ya o kadar da cok kacırmadım hafta sonu cok moral bozucu . Vücudum su tuttu galiba
Reglin etkisidir ama senin kaçamagın da cok oluyor haniKızlar ben bugün + geldim ya neden acaba. Adetli yim o yüzden olabilir mi ya o kadar da cok kacırmadım hafta sonu cok moral bozucu . Vücudum su tuttu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?