Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet ben de aynen o sekilde yapmistim. Vucut 59da takilmisti aslinda gayet de iyi bir kilo benim icin ama hangi akla hizmetse ben hedefi 58 koymusum, sırf mezun olabileyim diye 2 günlük şok diyet yapmistim mecbur :)))

morordek
Yüksek yüksek lisanslardayım canım.. Ama bizim bölüm gereği sürekli labda oluyosun lisans son sınıf olsan da yuksek lisansa yenı baslamıs olsan da deneyler senı bekler. kanser hücreleriyle takılıyoz fıtı fıtı yüksek yüksek genetikçi olucaz inşşş

Yaa ne guzel cok seviyorum oyle bölümleri aslinda :) lisedeyken bi ara dusunmustum molekuler biyoloji ve genetik yazsam mi diye ama vazgecmistim sonradan :)

Yaa ne guzel cok seviyorum oyle bölümleri aslinda :) lisedeyken bi ara dusunmustum molekuler biyoloji ve genetik yazsam mi diye ama vazgecmistim sonradan :)
ne kadar olumsuzluk yaşasam da severek yapıyorum işimi gerçekten allah herkese mutlu olduğu işte çalışmayı nasip etsin

peder kollontai :))

canım neden öyle yapıyorsun eşini yalnız bırakıyorsun o tür davetlerde yalnız bırakma ama tabii en kısa sürede zayıflaman da temennimiz

betüşüm bende götürdüm en son dün akşam yatmadan önce bişeyler yedim ama bugün işyerinde millet zayıflamışsın dedi gerçi tartılmadım ama heralde sıkılaştım
Kaptanım sormayın ben de 5 gündür annemin yanındayım, cok kötü oldu valla. Kaç kilo artıdayım diye merak ediyorum. Regl olamamanın da etkisi var tabi. Burada tartı yok ama dönüste de tartılmaya korkuyorum

canım yaa sorma yerdeğişikliği fena oluyor ben tartıya çıkmaya korktum inan

Slm kızlar ben verdiğim listeye uyucam yarın tam uycam 1 hafta
Sabah
1 portakal
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Döner dürüm yedim100 kez zıpladım kendi cezamı kestim
Akşam
1 dilim Kek100 de bunun içinde zıpladım
Labne yedim 2 yemek kaşığı bugün cezam ağır olduğundan 5 mile yürüdüm
3 litre su

Çok teşekkür ederim :) bi bakayım ben de olabilir tabii öyle şeylr..

Tabii uyanıp gidebilseydim daha iyi olurdu ama uykudan uyanıp gidemedim yarına kaldı

Kızlar ben bugün + geldim ya neden acaba. Adetli yim o yüzden olabilir mi ya o kadar da cok kacırmadım hafta sonu cok moral bozucu . Vücudum su tuttu galiba

Ne kadar arti geldin? Regl doneminde arti gelmen normal bitince eksiye dusersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…