Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

betüşüm bende götürdüm en son dün akşam yatmadan önce bişeyler yedim ama bugün işyerinde millet zayıflamışsın dedi gerçi tartılmadım ama heralde sıkılaştım

iyi bari zayıflamışsın demişler :) sapıtmalarımızı kimse anlamadığı sürece problem yok bence :)))

Yok canım denemedim onu denicem bir de kayısı dediler onu.. inş fayda görürüm ya gerçekten çok üzülüyorum bu konudan dolayi.

Geçen hafta da ben ayni sebepten sadece 300 gr verebilmistim. Hurma iyi geldi bana ve tartiya -400 olarak yansıdı. Sana da iyi gelir inşallah

Reglken tartılmayın motivasyonunuz düşer diyor her yerde valla vucüt su tutuyo şişlik filan oluyor..
Aynen Cnm motivasyonum düştü ama cumaya kadar geçer inşallah
Ne kadar arti geldin? Regl doneminde arti gelmen normal bitince eksiye dusersin
+500 . 67,600 geldim cuma 67,1 dim cnm
Reglin etkisidir ama senin kaçamagın da cok oluyor hani O yüzden de olabilir bilemedim.

ben 2 ayı geçti 2-3 mile yapıyordum ama 5 mile atladım hemen arada 4 milede var anam 5 mile çok fena ve çok hareketli :)
valla pek ovdunuz bugun yapıcam bakayım :)

sana 45 dk yuruyus ceza
100 nilsub
sende 300 atla canım nilsub

Kizlar az once doktordan geldim gecen hafta asiri basagrisi bulanti gozlerimde yanmayla doktora gittim bide beynimdeki likk likk ses geliyordu bugun test sonuclarim gelmis su zehirlenmesiymis 4 litre icip 700mlde ekstra bitki cayi yada detoks suyu hazirlayip icmistim bugun kesinlikle hepsi icinde 3 litre ic dedi aman haaa dikkat edin şekerler

canım neden öyle yapıyorsun eşini yalnız bırakıyorsun o tür davetlerde yalnız bırakma ama tabii en kısa sürede zayıflaman da temennimiz
ne bileyim..incecik incecik bayanların yanıda kendimi çok kötü hissediyorum..ama inşallah ben de bu yazın ki tüm kokteyllerde başı çekicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…