Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel canım.En yakın zamnda inşallah ulaşıcaksın

Ohh ohh çok güzel biyolajiye bayılırım.Özelliklede genetik bölümüne

Canım çok sağlıksız beslenmişsin. Özellikle kahvaltıya dikkat etmelisin.ekmek ve portakal pekte uyumlu bi ikili olmamış canım.Öğlen zaten dürüm var akşamki kek olmasaymış bari. Labnede çok yağlı bence. 1 tatlı k. ideal bi ölçü olurmuş.
Yani hem aç kalmışsın hem de çok kalori almışsın.Senin menüler normalde iyiydi ne oldu tatlım.

Ben de 90 geliyorum :/ bu bağırsak sorunuma acil çare bulmam lazım benim yoksa motivasyonum tamamen düşüyor
Canım Muskacımın çok iyi bi tarifi vardı.'' 2 tane hurmayı akşamdan çizip suya koy ve sabah aç karnına hurmaları yiyip suyunu iç. ''Wc problemine iyi geliyor.Denenmiştir

Ayy çok şükürr.Çok sevindim.Dualarımız onunla

Atlamak atlamamak mesele değilde hani nerde yanlış yaptığımı merak etmiştim.Sporum ,suyum tamdı menülerimde gayet iyiydi :) neyse atlıycaz artık
tamam tatlım bundan sonra nereden ceza yazdığımı da eklerim bu seferlik idare et gayet iyi gidiyosun

Ben bittim isler bitmedi yahuuuu.....
Kilo olarak bende artidayim.
cuma 83.3
cumartesi.84.6
pazar 85.3
pazartesi 84.1
ne acayip degilmi ben de merakla bekliyorum cuma gunu ne cikacak tartida
sen böyle geldikçe ben kafamı duvarlara vuruyorum biliyosun değil mi?

tamam canim soyledigim gibi katilimda sikinti olmayacak..duzenli bildirim yapicam..ama calistigim icin surekli internette olamiyorum..siz de bu konuda anlayisli olursaniz cok sevinirim..uzerime duaenleri yapmaya caliscam..
zaten sürekli hiç birimiz burada değiliz canım, hergün biraz da olsa vakit ayırman kafi :)

morordek kollontai nilsub
Kızlar bende p.tesi bildirimimi yapayım.
Şimdi tartıldım. 58.4. Yani cumaya göre -100 gram
Çok değil ama en azından sabit de değill.
bence gayet iyi canım senin kilonda aynen devam

kızlar selam .. malum benim hafta sonu değil genelde hafta içi kaçamağım oluyo eşimin izin günleri hafta içi olduğundan ... bugünde balık ekmek yedim öğlen ve günü o şekilde kapadım ..
neyse genel menümü yazıyım genede
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub

kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates
yarım salatalık

ara sade Türk kahvesi + 2 kayısı taze+ 2 erik

öğlen
balık ekmek sandaviç ekmeğinde
acılı şalgam (şekersiz)

ara sade Türk kahvesi

spor 2+2+2 = 6 mil + 30 bacak 30 bel 30 kol hareketi+ 25 squat 200 ip atlama
su 3 lt

Sporun yakıyor hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…