- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.881
Çok güzel canım.En yakın zamnda inşallah ulaşıcaksıno kadar doğru söylüyosun ki ebrucum..
inan ben bu kilo takıntım yüzünde eşimle davetlere gitmiyorum..eşim üst düey komutan..sürekli kokteyller oluyo..ve en yokum..sebep ne peki..giydiğimin yakışmaması..eşimle aram çok açılmıştır yüzden..ama artık alıp alıp vermek yok..istikamet 65 kilo
Ohh ohh çok güzel biyolajiye bayılırım.Özelliklede genetik bölümünemorordek
Yüksek yüksek lisanslardayım canım.. Ama bizim bölüm gereği sürekli labda oluyosun lisans son sınıf olsan da yuksek lisansa yenı baslamıs olsan da deneyler senı bekler.kanser hücreleriyle takılıyoz fıtı fıtı yüksek yüksek genetikçi olucaz inşşş
Benide çok etkiliyor gerçekten. Özellikle wc sorunu oluyor. İstediğim tarzda yemek yapamıyorum.İllaki davetler çaylar oluyor.canım yaa sorma yerdeğişikliği fena oluyor ben tartıya çıkmaya korktum inan
Sen dengelemeyi iyi başarıyorsun canım. Sporla falan halledersinNeyse biraz spora yuklen, biraz da yediklerine dikkat edip öyle tartıl madem. Ben de bu gece dönüyorum, cumaya kadar dikkat edip o gün mü tartılsam diye düsündüm :)
Canım çok sağlıksız beslenmişsin. Özellikle kahvaltıya dikkat etmelisin.ekmek ve portakal pekte uyumlu bi ikili olmamış canım.Öğlen zaten dürüm var akşamki kek olmasaymış bari. Labnede çok yağlı bence. 1 tatlı k. ideal bi ölçü olurmuş.Slm kızlar ben verdiğim listeye uyucam yarın tam uycam 1 hafta
Sabah
1 portakal
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
Döner dürüm yedim100 kez zıpladım kendi cezamı kestim
Akşam
1 dilim Kek100 de bunun içinde zıpladım
Labne yedim 2 yemek kaşığı bugün cezam ağır olduğundan 5 mile yürüdüm
3 litre su
Canım Muskacımın çok iyi bi tarifi vardı.'' 2 tane hurmayı akşamdan çizip suya koy ve sabah aç karnına hurmaları yiyip suyunu iç. ''Wc problemine iyi geliyor.DenenmiştirBen de 90 geliyorum :/ bu bağırsak sorunuma acil çare bulmam lazım benim yoksa motivasyonum tamamen düşüyor
Ayy çok şükürr.Çok sevindim.Dualarımız onunlakızlar az önce muska ile konuştum eve çıkmışlar annesi tedaviye cevap veriyormuş evden gidiş geliş yapacaklarmış sesi çok iyi idi kollontai de ctesi aradığında yanında dr lar varmış konuşamamış kusura bakmasın diyor
bu arada sizlere çok selamı var dua etsinler kızlar diyor
Canım sen bebek emziroysun zorlada olsa ye bişeylerBugün ben çok istahsizim ya. Iki haşlanmış yumurta 2 dilim ekmekle duruyorum hiçbir şey yiyesim yok. Metabolizmami yere sermem inşallah yine
Çok mu kaçırdın yoksa yorgunluktan ödem mi olustuBen bittim isler bitmedi yahuuuu.....
Kilo olarak bende artidayim.
cuma 83.3
cumartesi.84.6
pazar 85.3
pazartesi 84.1
ne acayip degilmi ben de merakla bekliyorum cuma gunu ne cikacak tartida
Canım sen bebek emziroysun zorlada olsa ye bişeyler
Aslında iyi bi özellik bvende yemeğe abanıyorumm. Meyve falan yemeye çalışZorladim ya en fazla iki yumurta ve bi kase yoğurt yiyebildim. moralim iyi değil bugün. Azcik moralim bozulsun yemeden icmeden kesiliyorum böyle.
tamam tatlım bundan sonra nereden ceza yazdığımı da eklerim bu seferlik idare etAtlamak atlamamak mesele değilde hani nerde yanlış yaptığımı merak etmiştim.Sporum ,suyum tamdı menülerimde gayet iyiydi :) neyse atlıycaz artık
sen böyle geldikçe ben kafamı duvarlara vuruyorum biliyosun değil mi?Ben bittim isler bitmedi yahuuuu.....
Kilo olarak bende artidayim.
cuma 83.3
cumartesi.84.6
pazar 85.3
pazartesi 84.1
ne acayip degilmi ben de merakla bekliyorum cuma gunu ne cikacak tartida
zaten sürekli hiç birimiz burada değiliz canım, hergün biraz da olsa vakit ayırman kafi :)tamam canim soyledigim gibi katilimda sikinti olmayacak..duzenli bildirim yapicam..ama calistigim icin surekli internette olamiyorum..siz de bu konuda anlayisli olursaniz cok sevinirim..uzerime duaenleri yapmaya caliscam..
bence gayet iyi canım senin kilonda
Senden böyle şeyler duymak ne hoşşbence gayet iyi canım senin kilondaaynen devam
Deneyeceğim canım teşekkürler :)Canım Muskacımın çok iyi bi tarifi vardı.'' 2 tane hurmayı akşamdan çizip suya koy ve sabah aç karnına hurmaları yiyip suyunu iç. ''Wc problemine iyi geliyor.Denenmiştir
Sporun yakıyor hatunkızlar selam .. malum benim hafta sonu değil genelde hafta içi kaçamağım oluyo eşimin izin günleri hafta içi olduğundan ... bugünde balık ekmek yedim öğlen ve günü o şekilde kapadım ..
neyse genel menümü yazıyım genede
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
2 çeri domates
yarım salatalık
ara sade Türk kahvesi + 2 kayısı taze+ 2 erik
öğlen
balık ekmek sandaviç ekmeğinde
acılı şalgam (şekersiz)
ara sade Türk kahvesi
spor 2+2+2 = 6 mil + 30 bacak 30 bel 30 kol hareketi+ 25 squat 200 ip atlama
su 3 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?