Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlar;
Kahvaltım;
1 ince dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 zeytin
3 dilim domates
3 dilim salatalık
1 yk domates sosu

Ara ;
3 ceviz

Akşam:
1 prsiyon kıymalı patlıcanlı yemek ( 1tk yağ)
2 yk light yoğurt
1 kase mercimek çorbası ( salçasız, 1 tk yağlı)

Su: 2 ltyi geçti
Spor: 6700 adım atıldı görünüyor :)

Herkese iyi geceler bayanlar :)

nilsub kollontai morordek bugğnkü menüm
Sabah 1 yumurtalı menemen çeyrek kk 1 dilim ekmek beyaz peynir çay
Öğle salata yarım dilim ekmek
Ara 1 dilim karpuz
Akşam 1 dilim balık salata yarım dişim ekmek 1 dilim karpuz 2 kalık şrmik helvası ( komşuya baş sağlığına gitmiştik yemezsem ayıp olacaktı)
Su 2 litre
Spor leslie 2 mil

Zorladim ya en fazla iki yumurta ve bi kase yoğurt yiyebildim. moralim iyi değil bugün. Azcik moralim bozulsun yemeden icmeden kesiliyorum böyle.
Önceden ben de öyleydim 4 gün boyunca hiçbir şey yemediğim yiyemedipim ve sırf ilaç içebilmek için bir lokma ekmek yediğimi hatırlarım. Zaman bu konuda da acımasız davrsndi şimdi üzgünken dsldırıyorum tatlılara. Ahhhh ahhh, geçmişe götürdün beni fıstık

canım kaçamak yapmışsın ama sporun çok iyi o yüzden ceza yazmıyorum :)

canım her öğün ekmek bide üstüne tatlıı !!! 300 zıpla sen nilsub

Hemde o kadar sağlıksızkiii bedelini kat kat ödüyorum gece başladı reflüm sabah oldu hapımı aldığım halde canım çok yanıyor iki gögüs arasında keskin ağrım sırtımada vurduoysa burda diyete başladığımdan beri bitti gitti olmayacak bidaha zannetmiştimasla asssssslllaaa yapmam

Kizlar menuyu gireyim ben de
kollontai morordek nilsub
Sabah
1haslanmis yumurta
Az peynir
Cay

Ogle
1kase mercimek corbasi
3izgara kofte yaninda 4halka firinda kabak
Az cacik

Ara
2yk yogurt

Aksam
1kase tarhana
Az salata
Bikac saat sonra 2fincan yesil cay

Su:3ltyi gectim sanirim
Spor:2mile leslie + 45dk egzersiz

Bu squat anami aglatti kizlar yaa..paytak paytak geziyorum..aci tarafi sporu yaptigim saat yaklastikca vucut istiyo sanirim agrilari cikiyo meydana.yapmaya baslayinca da aman ya rebbimmm yaniyorr yanıyorrr..
Mekiklerden bahsetmiyorum bile hapsiramiyorum artik her kasim batiyo
Bu kadar acinin meyvesini alirim tez zamanda umarim

Ben de bir keresinde 62 kilodan 58e düşmüştüm 3 günde bu huyum yüzünden mi desem sayesinde mi desem bilemedim. Iyi bi özellik mi kötü mu karar veremiyorum :)

Menüm kollontai morordek nilsub
Sabah
1 bardak süt
Yarım muz

Öğle
Bir tabak salata bir dilim ekmek

Aralarda : büyük bir bardak ayran Bir ceviz 4 tane biskolata

Akşam:
2 tabak mercimek çorbası
( Boğaz'larım felaket şişmiş hastayım o yüzden sıcak iyi geldi napıyum kızmayım)

Su 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş+ alışveriş

Canim hergun ayni saatte ve tuvalet gittikten sonra ayni kiyafetle tartılıyorum. Ama ev tasidigim icin cok yoruldum.ben de yorgunluk ve uykusuzluk olunca odem oluyor. Baska acikamasi da yok gibi. Tartim da bozuk degil ki
neyse ki yerlestim. Bundan sonra duzene girer galiba

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) kızlar naber benim moralim çok bozuk ya kollontai tatlım bu sabah 77çıktım ya bu nedir imkansız yaaa neden olduki acep böyle ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…