Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok mu kaçırdın yoksa yorgunluktan ödem mi olustu

Yok canim kacirmadim inanki. Ama cok asiri yoruldum gece 1 lere kadar is yaptik sabah da 8 de uyandik hep. Hatta disaridan yemek bile aldirmadim. Evde yaptim hep duzenim bozulmasin diye.. umarim bundan sonra eksiye inerim. Yoksa moralim cok bozulacak

Yok canim kacirmadim inanki. Ama cok asiri yoruldum gece 1 lere kadar is yaptik sabah da 8 de uyandik hep. Hatta disaridan yemek bile aldirmadim. Evde yaptim hep duzenim bozulmasin diye.. umarim bundan sonra eksiye inerim. Yoksa moralim cok bozulacak
Moralin bozulmasın tatlım bende aynı durumdayım ama benim elim ayağım şiş ondan galiba dun dışarda bişey yemeden geldim zaten dişim dolgu oldu anam moralim çok bozuldu ya + 2 nedir yaaaaa

Sorma ya ben de vuracam duvarlara kafami az kaldi. Moralim bozuluyor benim de. Ama 3 gunu iyi degerlendirmeliyim. Odem cayi yapayim bugun bari bide cumaya kadar protein ağırlıklı besleneyim.

Moralin bozulmasın tatlım bende aynı durumdayım ama benim elim ayağım şiş ondan galiba dun dışarda bişey yemeden geldim zaten dişim dolgu oldu anam moralim çok bozuldu ya + 2 nedir yaaaaa

Ne kadar sinir bozucu birsey canim. En iyisi hergun tartilmamak. Ya bu pazartesileri tartilmak mecbur mu degilse tartilmayacam cunki. Cumadan cumaya iyi gelir bana

Ne kadar sinir bozucu birsey canim. En iyisi hergun tartilmamak. Ya bu pazartesileri tartilmak mecbur mu degilse tartilmayacam cunki. Cumadan cumaya iyi gelir bana
Tatlım öyle düşünme tartılmak iyi hemen müdahale etmek için sabah kahvaltımı yaptım hemen ödem sokucu çay içtim 5i bir yerde öğlen ve akşam ona göre menu yapıcam tatlım bilmesem ödem olduğunu cumaya artı çıkarsak ne olacak öyle duşun :)

günyadın arkadaşlar..tamam canım o konuda hiç kuşkun olmasın..

Günaydın kızlar
Dün menümü paylaşamadım hemen paylaşayım
kollontai morordek nilsub B blanche_ea

Sabah: 1 dilim ekmek +1 kk peynir+domates,salatalık,biber,maydonoz,dereotu

Öğlen:1/4 kase çorba +1 porsiyon fırında haşlama kuşbaşı+1 kase salata

ara:1 orta boy muz+1 dibek türk kahvesi şekersiz

Akşam: Büyükçe bir tabak salata+2 kk kadar haşlama tavuk+ yarım kase yoğurt

Akşam yemeğinden sonra 1 kupa sütten nescafe içtim kızlar. Ben akşam yemeğini en geç 6 da bitiriyorum.
SU:3 lt üstü
Spor: Dün spor yapamadım kızlar bugün telafi edicem artık
nilsub cumartesiden bu yana toplamda 400 adet cezam vardı onlar tamam.300 ü cmt si kaçamağından.100 de dün kollontail yazmış nedenini bilmiyoruz ama :) dünkü sporun cezasını da bugün yazarsınız artık bugün hallederim .

günaydın arkadşlar..
dünkü menüm..
sabah:1 yumurta söğüş 2 dilim tam tahıllı ekmek çay 3 adet zeytin
arada 1 yeşil elma
öğlen 5 kaşık taze fasülye 2 dilim tam tahıllı ekmek bier bardak ayran
arada 2 cevzi
akşam 4 adet fırında tavuk baget ayran..

Günaydın hanımlar.. Bugun artık işe kaldıgım yerden geri döndüm, çok fazla iş birikti. Yediklerime de dikkat etmeye devam, anne evinde çok cozuttum
iyi geceler kızlar bugun çok yoğundum doktor alışveriş akşam yorgunluktan geberiyorum dişim kafam patlıyor yarın geçmişi okurum öptüm hepinizi :)
Geçmiş olsun canım
Canım burada kızılacak şeyin çorba değil de biscolata oldugunun farkındasın degil mi?
600 zıpla. 3 gündür üst üste kaçamak görüyorum menülerinde. nilsub

günaydınnnn
morordek nilsub kollontai muska77 B blanche_ea ayy daha yazacam da sığmayacak diye korkuyorum nasılsınız umarım iyisinizdir
dünki menümü yazayım hemen
sabah:tb ekmeğine sandvich,şekersiz çay
öğlen:mercimek çorba ,2 kaşık pilav,kola ZERO,2 kaşık türlü
akşam:schafer grill pan tavada yağsız tavuz ızgara (reklam gibi oldu ızgara tavuk desem hazır gibi algılanıyor ) yoğurt ekmeksiz ...
bu cuma -1 le ben gelcem görürsünüz

günaydın beybiler,

ayyy bir uyku hali var üstümde miskin miskinim

kollontai cezayı yapamadım dün işim çıktı bu gün inşallah....

dünkü menümü de hatırlamıyorum haaa

sabah
tavada 1 yumurta
domates alatalık

öğlen 1 dilim tam buğday ekmekten peynirli sandviç
yanına 3-4 salatalık

akşam
bol salata

su 2lt
spor 25 dk leslie

tavandan memnun musun kız.... geç ısınıyo diyollaa....

tavandan memnun musun kız.... geç ısınıyo diyollaa....
ayyy deli kurtarıcım oldu at içine kapat kapağı ne geç ısınması ocağı orta ateşe getir bir dk sürmüyo sonra kıs at içine her şeyi git kahveni iç
not:önce analar günü hediyesi anama aldım emsanınkini o çok memnun kalınca emsan bulamayınca schafer aldım kendime de..ikisinden de memnunuz.

hiiiiii kışkandıım bunda sebze de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…