- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.921
Çok mu kaçırdın yoksa yorgunluktan ödem mi olustu
Moralin bozulmasın tatlım bende aynı durumdayım ama benim elim ayağım şiş ondan galiba dun dışarda bişey yemeden geldim zaten dişim dolgu oldu anam moralim çok bozuldu ya + 2 nedir yaaaaaYok canim kacirmadim inanki. Ama cok asiri yoruldum gece 1 lere kadar is yaptik sabah da 8 de uyandik hep. Hatta disaridan yemek bile aldirmadim. Evde yaptim hep duzenim bozulmasin diye.. umarim bundan sonra eksiye inerim. Yoksa moralim cok bozulacak
tamam tatlım bundan sonra nereden ceza yazdığımı da eklerim bu seferlik idare etgayet iyi gidiyosun
sen böyle geldikçe ben kafamı duvarlara vuruyorum biliyosun değil mi?
zaten sürekli hiç birimiz burada değiliz canım, hergün biraz da olsa vakit ayırman kafi :)
bence gayet iyi canım senin kilondaaynen devam
Moralin bozulmasın tatlım bende aynı durumdayım ama benim elim ayağım şiş ondan galiba dun dışarda bişey yemeden geldim zaten dişim dolgu oldu anam moralim çok bozuldu ya + 2 nedir yaaaaa
Tatlım öyle düşünme tartılmak iyi hemen müdahale etmek için sabah kahvaltımı yaptım hemen ödem sokucu çay içtim 5i bir yerde öğlen ve akşam ona göre menu yapıcam tatlım bilmesem ödem olduğunu cumaya artı çıkarsak ne olacak öyle duşun :)Ne kadar sinir bozucu birsey canim. En iyisi hergun tartilmamak. Ya bu pazartesileri tartilmak mecbur mu degilse tartilmayacam cunki. Cumadan cumaya iyi gelir bana
günyadın arkadaşlar..tamam canım o konuda hiç kuşkun olmasın..tamam tatlım bundan sonra nereden ceza yazdığımı da eklerim bu seferlik idare etgayet iyi gidiyosun
sen böyle geldikçe ben kafamı duvarlara vuruyorum biliyosun değil mi?
zaten sürekli hiç birimiz burada değiliz canım, hergün biraz da olsa vakit ayırman kafi :)
bence gayet iyi canım senin kilondaaynen devam
Geçmiş olsun canımiyi geceler kızlar bugun çok yoğundum doktor alışveriş akşam yorgunluktan geberiyorum dişim kafam patlıyor yarın geçmişi okurum öptüm hepinizi :)
Canım burada kızılacak şeyin çorba değil de biscolata oldugunun farkındasın degil mi?Menümkollontai morordek nilsub
Sabah
1 bardak süt
Yarım muz
Öğle
Bir tabak salata bir dilim ekmek
Aralarda : büyük bir bardak ayran Bir ceviz 4 tane biskolata
Akşam:
2 tabak mercimek çorbası
( Boğaz'larım felaket şişmiş hastayım o yüzden sıcak iyi geldi napıyum kızmayım)
Su 2 lt
Spor: 30 dk yürüyüş+ alışveriş
günaydınnnn
morordek nilsub kollontai muska77 B blanche_ea ayy daha yazacam da sığmayacak diye korkuyorum nasılsınız umarım iyisinizdir
dünki menümü yazayım hemen
sabah:tb ekmeğine sandvich,şekersiz çay
öğlen:mercimek çorba ,2 kaşık pilav,kola ZERO,2 kaşık türlü
akşam:schafer grill pan tavada yağsız tavuz ızgara (reklam gibi oldu ızgara tavuk desem hazır gibi algılanıyor ) yoğurt ekmeksiz ...
bu cuma -1 le ben gelcem görürsünüz
ayyy deli kurtarıcım oldu at içine kapat kapağı ne geç ısınması ocağı orta ateşe getir bir dk sürmüyo sonra kıs at içine her şeyi git kahveni içtavandan memnun musun kız.... geç ısınıyo diyollaa....
ayyy deli kurtarıcım oldu at içine kapat kapağı ne geç ısınması ocağı orta ateşe getir bir dk sürmüyo sonra kıs at içine her şeyi git kahveni iç
not:önce analar günü hediyesi anama aldım emsanınkini o çok memnun kalınca emsan bulamayınca schafer aldım kendime de..ikisinden de memnunuz.
ayıptır demesi pazar günü doğradım kabakları patlıcanları biberleri yağ falan koymadım dizdim sebze ızgara yaptım ...hiiiiii kışkandıım bunda sebze de oluyo mu
Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) kızlar naber benim moralim çok bozuk yakollontai tatlım bu sabah 77çıktım ya bu nedir imkansız yaaa neden olduki acep böyle ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?