Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar ben verdiğim listeyi yapacakdım vazgeçtim ben listeye bağlı kalamıyorum kaç kez diyetisyene gittim olmadı
Sabah
Domates
Salatalık
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 yemek kaşığı yulaf kepekli omlet
Öğle
Yeşil mercimekli bol yeşillikli salata
3 yemek kaşığı ıspanak yemeği
2 su bardağı yoğurt
Akşam
Salmon balığı
Yağsız bol limonlu salata
2.800 ml su
10 bin adım bugün olmuşmu menüm

Aaa normal kahvaltı yapmıssın
Senin menülerin genelde iyi oluyor zaten, boşver listeyi falan

salmon balığı ne ola ki... zengin işte balığı bilem farklı dağalın uleyynnn....

Aaa normal kahvaltı yapmıssın

Senin menülerin genelde iyi oluyor zaten, boşver listeyi falan
Sağol bebişimbu listeler için bitirmediğim kitap kalmadı ingilizlerin bile kitaplarını alıp okudum belki yabancılar bizden farklı birşeyler yiyordur diye sağlıklı beslenme kursları yaptım sertifikalarım bile varda uygulamaya gelince recep ivedik hesabı dnma tersdi annamdan bile yaşlı gösterince yüz olarak değil beden olarak şimdi kafama dank etti

Türkiye'de somon da pahalı bacım, oraları bilemeyiz tabi
Burdada çokkkk pahalı deniz ürünleri balık özellikle acayip pahalı bak kıyma 20 liraya denk geliyor türkiye parasıyla kırmızı ette 30 liraya denk geliyor bu somon 60-70 liraya denk geliyor ama kırmızı eti sevmiyorum ben ondan mecbur alıyorum yoksa kaslarım nasıl güçlencek ilaç alsam aynı para bari bu doğal

salmon balığı ne ola ki... zengin işte balığı bilem farklı dağalın uleyynnn....
Betüş bak ne dicem kankim bizim burda düğünlerde kral sofrası kuruluyor önce atıştırmalık binbir çeşit soslar yanında farklı kültürlerden ekmek çeşidi sonra sıcak yemek ardından soğuk soslar içeçekler çerez gelir sen türkiyeden gezmeye gelen karı koca aç kalmayalım diye tıka basa doyurup karınlarını gelmişleraman allahım bizde türkiye gibi zannettik dediler kimi bakar kimi kapar pasta meyvesuyu var diye yemişler neyse acılı lübnanlılara ait sos var masada adam bana sordu bacım bu nasıl tadı acımı lezzetlimi dedi koca tabak tabiki bende hiç tavsiye etmem hiç güzel değil dedimadam önce tabağa sonra yüzüme bakdı çünkü tabağın yarısını yediğim için bu nasıl beğenmemezlikse tabağın yarısını yemişim rezil oldum her sos 3 kişilik yada 4 kişilik ayarlanmış

oraya beni de alın yaaaa :))) en sevdiğim şey açık büfe :)))

canım bu menulerle seni listeye alamayız biliyosun degil mi? simdi ilk haftalar oldugu icin veriyosun yesende ben de ilk diyete basladıgımda her hafta iki kilo veriyodum, ama 65 ten sonra nasıl verirsin bu menulerle onu bilmiyorum!

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) kızlar naber benim moralim çok bozuk ya kollontai tatlım bu sabah 77çıktım ya bu nedir imkansız yaaa neden olduki acep böyle ?
gideyim de az daha duvarlara vurayım kafamı

Ne kadar sinir bozucu birsey canim. En iyisi hergun tartilmamak. Ya bu pazartesileri tartilmak mecbur mu degilse tartilmayacam cunki. Cumadan cumaya iyi gelir bana
yok p.tesi tartıl, yoksa h.sonu kacamakları nasıl anlasılacak, sen bence mutlaka tartıl hemde ona goree tedbir al !

200 zıpla tatlım spor yapmadıgın icin, spor yerine gecsin nilsub

canım 4 dlm ekmek cok fazla bugun fazladan yuruyus yap
gel canım -1 le ama seni listeye almama sebebim cok az veermis olmandı senin kilonda diyete yeni baslayan biri her hafta 2 kiloya yakın verir normalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…