- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.961
kaçmamki döverim niye kaçıcamgerizekalııııı diyip kacsaydınagrıtma basını degmeyecek insanlar icin
kız ne kavgası kursa giderken oğluşumu görümceme bırakıyorum 1 saatliğine onunda aynı yaşta kızı var çok kavga ediyorlar kadın zor bakıyor ikisine bir zaten dersim bitince bugun hocam ben çıkıyorum dedim büşre diye bir kız var her gün ben giderken nereye gidiyon diyor aptal hiç bir samimiyetimde yok bugun bende hergün soruyorsun sana hesapmı vermek zorundayım dedim oda hesap sormuyorum dedi bende hergün niye soruyosun diyince hocada bugun kandil sinirlenmeyin dedi ona canım sıkıldı gerekirse döverim ne olmuş
ama yani ne hakla soruyosun ne salak insanlar var yahu ne saygısız kimene hala sinirimi alamadım :)sen gene hobi olarak döv :)) bizim bir komşu vardı hep camda dururdu markete giderken nereye gidiyon derdi gelirken nerden geliyon derdi uyuz olurdum :))) ondan sonra komşu denen nesne den uzak durmaya başladım....
Senin komsun iyi gene kizzz sinirlenme benim pakistanli komsum nasilsin hemen ardindan hamilemisinsen gene hobi olarak döv :)) bizim bir komşu vardı hep camda dururdu markete giderken nereye gidiyon derdi gelirken nerden geliyon derdi uyuz olurdum :))) ondan sonra komşu denen nesne den uzak durmaya başladım....
Senin komsun iyi gene kizzz sinirlenme benim pakistanli komsum nasilsin hemen ardindan hamilemisinkadin bunu bikmadan usanmadan tam 2 yil sordu sonra bu kis ayinda gunes gozlugu takiyor enemmmm dedim sisttt komsum dayakmi yedin sen dedim yooooo dedi once sonra burhan altintop gibi kafasini sallayip enemmmmmm diye aglayarak basladi anlatmaya kocasi dovmus git hemen rapor al dedim sizde kolay bosanmak bizde olum dedi ailem oldurur beni olmaz dedi o oldu kiz kadin hi deyip gecti bidaha yanimdan bide hamile olsam 2 senede doguramiyacagim fil miyim ben dengesiz yaaaa
ama yani ne hakla soruyosun ne salak insanlar var yahu ne saygısız kimene hala sinirimi alamadım :)
btlbetul senin komsular beni güldürdü bu ne kiz boyle:)
yaşlanınca bende mi öyle olcam acaba yaaa :))
sen daha fena olursun kız çaya çağırıp gerçeklik serumu verip konuşturursun komşularınıyaşlanınca bende mi öyle olcam acaba yaaa :))
senin çocuklar nasıl oldu bacım iyilermi biraz daha ?Olmazsin sen. Kocayi buldun mu iki de cocuk oldumu komsu falan gormez gozlerin canim
Ayyyayyy yazık.... oturduğum yerde bir teyze var o da bana kaç çocuğun var dedi :)))) kocam bile yok dedim ne çocuğuu :))) havadan kapçam herhalde... grip mi bu ayol :)))) yok beni tekstilci sanıyomuşta bilmem neymişte.... niye sanıyosa bende tekstilci tipi var zannımca :))) insanlar acayip yaaa :)))
senin çocuklar nasıl oldu bacım iyilermi biraz daha ?
Ayyybtlbetul öldürcen beni gulmekden cok yasa emi tez zamanda iyi namuslu seni seven bi koca bulursun insaallah
Oglum iyi hamdolsun eve de alistilar. Kizimda iyilesti toparlandi. Bu hafta çocuk kardiyoloji ye goturecegiz.
Olmazsin sen. Kocayi buldun mu iki de cocuk oldumu komsu falan gormez gozlerin canim
sen daha fena olursun kız çaya çağırıp gerçeklik serumu verip konuşturursun komşularını
betüş sen yaşlanınca avatarındaki resim gibi cama geçersin gelene geçene laf atarsın kız bi canlandırdım da gözümde çok komikhala umut var diyosun :))) olmadı doldurcam eve kedileri :)))
aman ne romatizmalarını mı dinlicem onların :))))
haklısın canım..bugün şimdiye kadar 3 dilim yedim..akşam yemeyeyim..yürüyüşümü de yapcam..canım bu menulerle seni listeye alamayız biliyosun degil mi? simdi ilk haftalar oldugu icin veriyosun yesende ben de ilk diyete basladıgımda her hafta iki kilo veriyodum, ama 65 ten sonra nasıl verirsin bu menulerle onu bilmiyorum!
gideyim de az daha duvarlara vurayım kafamı
yok p.tesi tartıl, yoksa h.sonu kacamakları nasıl anlasılacak, sen bence mutlaka tartıl hemde ona goree tedbir al !
200 zıpla tatlım spor yapmadıgın icin, spor yerine gecsinnilsub
canım 4 dlm ekmek cok fazla bugun fazladan yuruyus yap
gel canım -1 le ama seni listeye almama sebebim cok az veermis olmandı senin kilonda diyete yeni baslayan biri her hafta 2 kiloya yakın verir normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?