Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ama hafta sonuda dikkat etmen lazım serbest diye gömülürsen 5 günde verdiğin kiloyu geri alırsın canım:)
nilsub organik hatun bugun dişciye mi gidicektin. Nasıl geçti ?? Bi sıkıntı yok demi
evet canımdün gittim kanal tedavisi ve dolgu oldu iyiyim çok şükür sen nasılsın:?
Geçmiş olsun canım.Yarın görüşürüz.
sağol canım:)
Geçmiş olsun canım iyi geceler
sağol tatlım geçti şükür:)
tamam canım yapınca yazarsın:)
sağol kuzum eee annenin yanında olucak o kadar dönünce verirsin sen:)
şu kolayı bi bıraksan
neler yedin söyle çabuk....
yok kız bişe yemedim dün dişçiye gittim dolgu oldu eve geldim 3 saat bişe yeme demişti zaten
kesin bi big king menüyü götürmüştür burda ayar yapıyordur
alın günahımı alın
ben 3 bardak ayran içtim diye +2 görmüş insanım ona da öyle bir şey olmuş olabilir....
konuş gelinciğim kaçamak yapmaz anneciğim de:)

kafanı falan vurmada duvara böbreklerimden galiba senin gibi ameliyat olup kurtulsam aslında ama korkuyorum yahuuu sabahları ellerim ayaklarım şiş oluyor ...

ay valla ne yalan söyleyim oldum kurtuldum, olana kadar stresi fenaydı ama olunca çok rahatladım :)
ya bide ben 2 kere sezeryan oldum ya korkuyorum bir daha bıçak yemekten ayyyyyyyyyyyyyyyy bide genel anestezi oldum şimdi bile ara ara ağrıyor ameliyat yerim aynı yere yakın 2 3 ml fark var hemen hemen aynı yerden kesmişler ondan tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…