- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #186.981
ama hafta sonuda dikkat etmen lazım serbest diye gömülürsen 5 günde verdiğin kiloyu geri alırsın canım:)Eki Görüntüle 1824621 Kizlar kadinlar kulubünde buldum bu listeyi ilk hafta 3 kilo sonraki hafta 2 kilo gidiyormuş hafta sonuda özgürsün tam benlikbu sabah itabariyle başladım bakalım en fazla 3 en az 2 kilo gitcekmi kimler katılmak ister
evet canımdün gittim kanal tedavisi ve dolgu oldu iyiyim çok şükür sen nasılsın:?nilsub organik hatun bugun dişciye mi gidicektin. Nasıl geçti ?? Bi sıkıntı yok demi
sağol canım:)Geçmiş olsun canım.Yarın görüşürüz.
sağol tatlım geçti şükür:)Geçmiş olsun canım iyi geceler
tamam canım yapınca yazarsın:)Günaydın kızlar
Dün menümü paylaşamadım hemen paylaşayım
kollontai morordek nilsub B blanche_ea
Sabah: 1 dilim ekmek +1 kk peynir+domates,salatalık,biber,maydonoz,dereotu
Öğlen:1/4 kase çorba +1 porsiyon fırında haşlama kuşbaşı+1 kase salata
ara:1 orta boy muz+1 dibek türk kahvesi şekersiz
Akşam: Büyükçe bir tabak salata+2 kk kadar haşlama tavuk+ yarım kase yoğurt
Akşam yemeğinden sonra 1 kupa sütten nescafe içtim kızlar. Ben akşam yemeğini en geç 6 da bitiriyorum.
SU:3 lt üstü
Spor: Dün spor yapamadım kızlar bugün telafi edicem artık
nilsub cumartesiden bu yana toplamda 400 adet cezam vardı onlar tamam.300 ü cmt si kaçamağından.100 de dün kollontail yazmış nedenini bilmiyoruz ama :) dünkü sporun cezasını da bugün yazarsınız artık bugün hallederim .
sağol kuzum eee annenin yanında olucak o kadar dönünce verirsin sen:)Günaydın hanımlar.. Bugun artık işe kaldıgım yerden geri döndüm, çok fazla iş birikti. Yediklerime de dikkat etmeye devam, anne evinde çok cozuttum
Geçmiş olsun canım
Canım burada kızılacak şeyin çorba değil de biscolata oldugunun farkındasın degil mi?
600 zıpla. 3 gündür üst üste kaçamak görüyorum menülerinde.nilsub
şu kolayı bi bıraksangünaydınnnn
morordek nilsub kollontai @muska77 B blanche_ea ayy daha yazacam da sığmayacak diye korkuyorum nasılsınız umarım iyisinizdir
dünki menümü yazayım hemen
sabah:tb ekmeğine sandvich,şekersiz çay
öğlen:mercimek çorba ,2 kaşık pilav,kola ZERO,2 kaşık türlü
akşam:schafer grill pan tavada yağsız tavuz ızgara (reklam gibi oldu ızgara tavuk desem hazır gibi algılanıyor ) yoğurt ekmeksiz ...
bu cuma -1 le ben gelcem görürsünüz
yok kız bişe yemedim dün dişçiye gittim dolgu oldu eve geldim 3 saat bişe yeme demişti zatenneler yedin söyle çabuk....
alın günahımı alınkesin bi big king menüyü götürmüştür burda ayar yapıyordur
konuş gelinciğim kaçamak yapmaz anneciğim de:)ben 3 bardak ayran içtim diye +2 görmüş insanım ona da öyle bir şey olmuş olabilir....