- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.001
seninde canım Allah dualarımızı kabul etsin inşallah:)Hayırlı kandiller kızlar :)
Birbirimize dua edelim inşallah hepimizin duaları kabul olsun
ama ben ömrümce hep diyetik beslendim vücudumu şaşırtmam lazım yağ tuz şeker zaten yok sebze ağırlıklı beslenirim beden beni tanıyınca iki kiloyu çıkarıp teslim etmiyor elime iştecanım bu menulerle seni listeye alamayız biliyosun degil mi? simdi ilk haftalar oldugu icin veriyosun yesende ben de ilk diyete basladıgımda her hafta iki kilo veriyodum, ama 65 ten sonra nasıl verirsin bu menulerle onu bilmiyorum!
gideyim de az daha duvarlara vurayım kafamı
yok p.tesi tartıl, yoksa h.sonu kacamakları nasıl anlasılacak, sen bence mutlaka tartıl hemde ona goree tedbir al !
200 zıpla tatlım spor yapmadıgın icin, spor yerine gecsinnilsub
canım 4 dlm ekmek cok fazla bugun fazladan yuruyus yap
gel canım -1 le ama seni listeye almama sebebim cok az veermis olmandı senin kilonda diyete yeni baslayan biri her hafta 2 kiloya yakın verir normalde
zerokine sıffııır şekerama hafta sonuda dikkat etmen lazım serbest diye gömülürsen 5 günde verdiğin kiloyu geri alırsın canım:)
evet canımdün gittim kanal tedavisi ve dolgu oldu iyiyim çok şükür sen nasılsın:?
sağol canım:)
sağol tatlım geçti şükür:)
tamam canım yapınca yazarsın:)
sağol kuzum eee annenin yanında olucak o kadar dönünce verirsin sen:)
şu kolayı bi bıraksan
yok kız bişe yemedim dün dişçiye gittim dolgu oldu eve geldim 3 saat bişe yeme demişti zaten
alın günahımı alın
konuş gelinciğim kaçamak yapmaz anneciğim de:)
Haftaya cuma ya diyorum 79 lari görecem varsan benimle gel bebegim
yinede asitli ve tatlandırıcı var asidin vucuda neler yaptığını biliyoruz bir tarafta sebze ağırlıklı beslenirim diyorsun bir taraftan ha bire zero içiyorsun sence masum bir içecekmi diyetteyken asitli içeceklerin kesinlikle bırakılması söyleniyor biliyosun bunları bence sen ama işine gelmiyor :)zerokine sıffııır şeker
kaç diyon kız olucam söyle bakem 13 kaç olurum at ortaya bi rakam bakalım 75 şim söyle:)sen kaç olcan.... bize gazı veriyon...
zerokine sıffııır şeker
kaç diyon kız olucam söyle bakem 13 kaç olurum at ortaya bi rakam bakalım 75 şim söyle:)
haftaya dediğin mayısın 13 dimi?haftaya 74 lü bişi olman lazım... 74,1 maksimum....
len habire içtiğimi nerden çıkardınkineyinede asitli ve tatlandırıcı var asidin vucuda neler yaptığını biliyoruz bir tarafta sebze ağırlıklı beslenirim diyorsun bir taraftan ha bire zero içiyorsun sence masum bir içecekmi diyetteyken asitli içeceklerin kesinlikle bırakılması söyleniyor biliyosun bunları bence sen ama işine gelmiyor :)
haftaya dediğin mayısın 13 dimi?
hani kalori sıfırdıben zero sayesinde aldım o kadar kiloları.....
bak şimdi sen bana bir rakam shaftaya 74 lü bişi olman lazım... 74,1 maksimum....
menülerinde görüyorum canım geçen günde uyarmıştım seni kör değilim yaaaaaalen habire içtiğimi nerden çıkardınkine
bak bu cuma yı değil mayısın 13 de ben 72 li rakamları görücem tamam mı anlaştık mı?evet..... sonraki hafta da 73 olmanı isticem.... na kadar düşersen o kadar iyi....
hani kalori sıfırdı
bak bu cuma yı değil mayısın 13 de ben 72 li rakamları görücem tamam mı anlaştık mı?
bak bu cuma yı değil mayısın 13 de ben 72 li rakamları görücem tamam mı anlaştık mı?
ama sende 62 li rakamları görücen tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?