- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.021
tamam sende 63 ol yeter ama bak kıvırmak yok malum beni yarı yolda bırakmış insansın senayın 13 ünde 72 olamazsıın uçma 73 ol yeter...
bilmiyorum 50 kiloya düşmedim hiç:)millet 50 kg ye falan düşüyo o nasıl oluyo yaa :))
63 derken küsüratlarıda kabul tamam mı:)millet 50 kg ye falan düşüyo o nasıl oluyo yaa :))
pilava uyarmadın mı bebak şimdi sen bana bir rakam s
menülerinde görüyorum canım geçen günde uyarmıştım seni kör değilim yaaaaaa
ogün dişçiye gittim akşam ağrım vardı gördümpilava uyarmadın mı be
tamam sende 63 ol yeter ama bak kıvırmak yok malum beni yarı yolda bırakmış insansın sen
dahada içmem tövbeeeeogün dişçiye gittim akşam ağrım vardı gördümmorordek uyarmış o yuzden uyarmadım bence pilav koladan daha masum :)
HERKES dinlesin ..............
betüş ile çok pis iddaya girdik mayısın 13 de hangimiz daha fazla kilo vermiş ona bakıcaz herkes takipte kalsın benim iddam 73 onunkide 63 bakalım:)
ya tamam tatlım illa aynı rakamı görücez diye bişe yok hangimiz en yakın olursa o kazanır:)kıvırmak benim ata sporum
sanki göriim deyince görülüyo hayret bişisin...
ya tamam tatlım illa aynı rakamı görücez diye bişe yok hangimiz en yakın olursa o kazanır:)
ben 74,3 olurum sen 63,2 olursun sen alırsın o şekilde
içme sapık gibi uyarıp durucam seni seni ona göredahada içmem tövbeeee
yeni smillere bayıldım ÖZELLİKLE
bak gaza gel bak bırakırsan anlamam yoksa sen o pantalonları giyemicenhadi inşallah başarırız....
bak gaza gel bak bırakırsan anlamam yoksa sen o pantalonları giyemicen
ay güzel betüş cici betüş ve güzel pantalonları cici bikinileri bekleyin betüş geliyorolumsuz cümleler kurma bana mutsuz oluyom o zaman.... negatif negatif negatif....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?