- 9 Nisan 2014
- 4.505
- 9.802
- 158
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.301
simitten ve sporun az oldugu icin 100 cezaGünaydın kızlar.İşler yoğun bu ara akşamlarıda erken uyuyorum yorgun hissediyorum kendimi mevsim geçişi olduğundanmı,yağmurlu havalardanmı nedir böyle bi enerjisizimNeyse dünkü menümü paylaşayım
morordek kollontai nilsub @blanche_ea
Sabah: 1 simit +1 kk peynir+domates,salatalık,maydonoz,biber
öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon musakka+yarım kase cacık+1 tabak salata
ara:1 ceviz+2 kuru incir
Akşam: Salata+2 kk tavuk haşlama
ara:Yarım kase yoğurt+1 bardak tarçınlı süt
Spor:1 mil leslie+100 zıplama
Su:3lt üstü
canım sabah yiyosun tamam da oglen ve aksam yeme bari, kilon fazla olmasına ragmen gr gr veriyosun halagünaydın arkadaşlar..
dünkü menüm
sabah 1 yumurta 2 dlim tam tahıllı ekmek söğüş az peynir zeytin
arada elma
öğlen 6 kaşık kabak yemeği 1 dlm ekmek 1 bardak ayran
arada 3 cevzi
akşam 4 kaşık kuru fasülye ayran 1 dilim ekmek..
ama ben yavaş vermek istiyorum..hızlı verince hızlı alıyorum..simitten ve sporun az oldugu icin 100 cezanilsub
canım sabah yiyosun tamam da oglen ve aksam yeme bari, kilon fazla olmasına ragmen gr gr veriyosun hala
haftada 2 demiyorum canım zaten, saglıklı olan haftada 1 kg vermek :)ama ben yavaş vermek istiyorum..hızlı verince hızlı alıyorum..
yoksa hafta en az 2 kilo verecek bir metabolizmam var..ben geçen yuıl öyle verdim..1 ayda 8 kilo gitti..ama o benim yaşam biçimim değil..ben bunu yaşam biçimim yapamam..bu nedenle yavaş yavaş ama emin olarak vermek istiyorum..
yuzden %0.3 un altında olmadıgı surece zarar vermiyo ortalamayagünde 4 dilim tam tahıllının çok olduğunu düşünmüyorum..
eğer ortalamayı düşürüyorsam zararım varsa size ben gruptan ayrılabilirim..
hızlı bir şekilde vermek istemiyorum..
Yok dünden beri müsait olamadı galiba
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..haftada 2 demiyorum canım zaten, saglıklı olan haftada 1 kg vermek :)
Bırdayım kaptanım dün bşraz koşturmacayla geçti geçmişi okuyayım derken yazmaya fırsat bulamadım.kusura bakmayınM melampusefe nerelerdesin?
Bu ara çok enerjisizim yaa canım hiçbişey yapmak istemiyor, havalardan galibasimitten ve sporun az oldugu icin 100 cezanilsub
canım sabah yiyosun tamam da oglen ve aksam yeme bari, kilon fazla olmasına ragmen gr gr veriyosun hala
Afiyet olsun canım senin bu saatler kahve saatiydiAy bugün bende tembellik yaptım sabah kızı okula adamı işe yolladım yattım hava çok kapalıydı biraz önce kalktım sofradayız:) oğluşumla
Cumadan itibaren mesaj sayılarını yazıyorum. 6 günlük bir zaman dilimine baktıgım icin en az 30 mesaj olmalı diye düsünerek, 30'un altındakileri kırmızı ile belirttim.gunaydın hanımlar, takım da 20 kisi var a yarısı ortalıkta yok, nasıl olacak?morordek bu hafta 5 arkadas listeye girecek acaba mesaj sayılarına bakma imkanın var mı?
Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
Evet bence de 500 gr iyidirBen mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş diyorum bunaArkadaşlar benim en büyük sorunum basenlerim, geniş duruyor kalçalarım.Onun için önrebileceğiniz,test ettiğiniz bir spor varmı? En azından destek olarak onu yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?