Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haklısınız ben ara ara uğrar selamımı verir sorularımı sorarım napayım benim adım hıdır elimden gelen budur menülerim kötü değil artık eminim zeroyuda kestim masa başında memurum istifa edip dışarılara atamam kendimi altı aylıkta bebek var ben zaten kendime haftalık yarım ila bir kilo arasında sağlıklı kilo verme politikası benimsemek istiyorum çok şükür önceki hafta 300 geçen hafta 500 verdim hani kendimce kendi hedefimi yakaladım haftalık 30 mesajıda aşmışım ama gönül ister çatır çutur 3-5 vereyimde geri almayayım ne karar verirseniz kabulümdür kollontai ciğim
not:sert çıktım sanma sakın kendi durumumu özetledim eminim benle aynı durumda olup şartları ciddi zorlayanlar vardır saygı duyarım ama sabaha kadar uyumamaışken bakıcıma bir saat daha bak oğlana fazladan ben bir spor yapayım da diyemem zaten ayakta duramıyorum..buna rağmen gram gram kaybetsemde mutluyum 100 puan bana

manzara muhteşemdi çok güzeldi ama ben eğitim için gittiğimden çok fazla dolanamadık ama gene de güzeldi

Ayran iç ayran hem tok da tutar :)
Gerçi sana mı şişkinlik yapıyodu? Hatırlayamadım şimdi, bunak ordegim ne de olsa
valla morkuşum (kediye benzedim bende tüm morlar sensin )bende gastrit reflü var ama ayranda problem yaşamam bayıla bayıla içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…