- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.361
haklısınız ben ara ara uğrar selamımı verir sorularımı sorarım napayım benim adım hıdır elimden gelen budur menülerim kötü değil artık eminim zeroyuda kestim masa başında memurum istifa edip dışarılara atamam kendimi altı aylıkta bebek var ben zaten kendime haftalık yarım ila bir kilo arasında sağlıklı kilo verme politikası benimsemek istiyorum çok şükür önceki hafta 300 geçen hafta 500 verdim hani kendimce kendi hedefimi yakaladımbugün 11 de kalktım :)
1 kg ya kadar sağlıklı canım :)
biraz daha katılımını arttırman lazım canım mesaj sayılarına göre katılımın yetersiz
yarım saate sabitlesen bile çok iyi bişey :)
squat :) 10 cm inceltti beni
eline sağlık canım :)
eneeee kendi boyuma uygun bi ünlü buldum :)
parkbyull canım hem çok kilo veremiyosun kilon yüksek olmasına rağmen hem de sporun iyi değil, katılımın da çok yüksek değil, nasıl bir çözüm bulsak?
@Ay Isigim canım iyi verdin iki haftadır ama menülerin çok kötü, bu menülerle kilo vermen duracaktır yakında bir çözümün var mı?
anaaa üstüne listeye giiriyomuşuzparkbyull @denizmineymis @minnakkelebekim @Ay Isigim kızlar bu hafta listeye gireceksiniz ona göre gelin cuma günü, deneme sürecini uzatmayalım boşuna
sen kolayı kes bak nasıl zayıflıcananaaa üstüne listeye giiriyomuşuz
kaptanım ben şimdiden 95,9 um 450 gram vermişim cumaya -1 ona göre
kestim kestim sade soda içiyomsen kolayı kes bak nasıl zayıflıcan
Cıkardım zaten sen tam 200'dün :) Bugun de eklenir, olur sana 250ne yüzü 200 geçiyoduruz biz kız bizimkileri çıkaraydın göreydik
soda içme maden suyu iç bacım seninde bi ortan yok mu kızzzzkestim kestim sade soda içiyom
manzara muhteşemdi çok güzeldi ama ben eğitim için gittiğimden çok fazla dolanamadık ama gene de güzeldiKuşadası mıgeçen yıl gitmiştim ilk olarak. Bayıldım ya, bundan sonra tatil yerim burası demiştim. Havasınne kadar güzeldi öyle, ne kurak ne nemli. Çoğu tatil yerine oranla nefes alabiliyorsun. Bayıldım bayıldımmmm gidesim var yani
Ayran iç ayran hem tok da tutar :)kestim kestim sade soda içiyom
eeeeeeee herkesi geçmişimdir o zaman varmı daha fazla olanCıkardım zaten sen tam 200'dün :) Bugun de eklenir, olur sana 250
ya maden suyu işte da sade özkaynak marka sendesoda içme maden suyu iç bacım seninde bi ortan yok mu kızzzz
yok ayran bi betüşü şişiriyor:)Ayran iç ayran hem tok da tutar :)
Gerçi sana mı şişkinlik yapıyodu? Hatırlayamadım şimdi, bunak ordegim ne de olsa
Herkese bakmadım ama en cok senindir bence de.. Ebru vardı 174, sizden daha fazla yazan da yok sanırım :)eeeeeeee herkesi geçmişimdir o zaman varmı daha fazla olan
valla morkuşum (kediye benzedim bende tüm morlar sensinAyran iç ayran hem tok da tutar :)
Gerçi sana mı şişkinlik yapıyodu? Hatırlayamadım şimdi, bunak ordegim ne de olsa
Tüh o olmayaydı. Gene diline düştük bunak martı diye...yok ayran bi betüşü şişiriyor:)
tamam şimdi oldu soda içme suyuna basıyolar asidi sağlıksızya maden suyu işte da sade özkaynak marka sende
İstedigini de bacım, Betül'ün taktıgı lakaplardan sonra hicbiri koymazvalla morkuşum (kediye benzedim bende tüm morlar sensin)bende gastrit reflü var ama ayranda problem yaşamam bayıla bayıla içerim
Ben mi ya
Ben mi yanlış biliyorum canım en sağlıklısı haftada 500gr diyorlar tv doktorlar..
sevmiyo seni yapıcak bişe yokTüh o olmayaydı. Gene diline düştük bunak martı diye...
Evet ben platonik takılıyorum ona, sevgime karşılık yoksevmiyo seni yapıcak bişe yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?