- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.781
Çok iyi vermişsin canım bence :)
günaydınlarrr
kızlar geçmişi okuyup anca gelebnildim
canım ben 1 saatle 6 km civarı yürüyorum iyi bence
kızım madem şu an 40 beden giyiyon eşini neden yalnız bırakıyon davetlerde yahuu bak kızdım sana şimdi bende sen öyle deyince adile teyze gibi bir vücudun var sanmıştım sakın bi daha eşini yalnız bırakma davetlerde
canım 2,0556 oluyor yuvarladığım zaman 2,06 oluyorBen yuzdemi hesapladim tekrar 2.05 çıktı. Listeye 2.06 yazılmış ama?
Canım 2.056 cıkıyor senin, virgülden sonra 2 haneli olarak yazmak lazım, o yüzden 2.06 olarak yazılıyor, yukarı yuvarlama yani matematiksel olarakBen yuzdemi hesapladim tekrar 2.05 çıktı. Listeye 2.06 yazılmış ama?
*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
Canım girişte bu madde olduğundan biz öyle düşünüyoruz.Benim geçen haftaki verdiğim girilmişti ama sanki burda son 2 haftada verilen kilonun ortalaması gibi algılanıyo
zaten 40 bedene girince adile teyze olmadığını anladık şeker bence sen kendini çirkin hissetme tatlım uzun yıllar profosyonel spor yaptığından sana öyle geliyor ama senin boyunda ve 40 beden giyen bi,risi kesinlikle çirkin olamazÇOK HOŞSUN YAA..
evet adile teyze gibi değilim ama kendimi çirkin hissediyorum..karnım falan çıkınca..inşallah bir wattsup grubundan falan mesajlaşıyorsanız fotomu atarım..yani asla adile teyze gibi değilim
canım bu bizim takım içi kuralımız onun için paylaşıma yazmaya gerek yok karar verilir ve seabahar a özel mesajla gönderirsek ilk mesajı düzenler oCanım 2.056 cıkıyor senin, virgülden sonra 2 haneli olarak yazmak lazım, o yüzden 2.06 olarak yazılıyor, yukarı yuvarlama yani matematiksel olarak
toplight bunu da izinden dönen sağlık sebebiyle dönen üye olayı gibi paylaşım alanında netlige mi kavustursak ne yapsak :)
Ben de hep bizim yaptıgımız gibi yapılıyor diye görüyorum sonuc listelerinde. İlk sayfada böyle yazıyorsa herkesin kafası karısıyor baksana.
wavv tebrikler tatlım çok iyi bu haftagünaydın kızlar..76 kiloyum şuan..
yanılmıyorsam 1 kilo verdim..
ama yüzde hesaplayamıyorum..
Anladım canımcanım bu bizim takım içi kuralımız onun için paylaşıma yazmaya gerek yok karar verilir ve seabahar a özel mesajla gönderirsek ilk mesajı düzenler o
canım 12 ye kadar vaktiniz var nasıl olsa da geçmiş olsun çok yandı mıaz önce okulda velilerimiz anneler günü etkinliği gibi bişeyler yapıyolardı..üzerime çay döküldü..canım acıyo...ama coğu elbiseme döküldüğü için çok yanmam gibi düşünüyorum..
valla lavaboda üzerimi temizliyolar..benim aklım hala yukarı çıkıp kilo bildirmem lazım diyo
Geçmiş olsunaz önce okulda velilerimiz anneler günü etkinliği gibi bişeyler yapıyolardı..üzerime çay döküldü..canım acıyo...ama coğu elbiseme döküldüğü için çok yanmam gibi düşünüyorum..
valla lavaboda üzerimi temizliyolar..benim aklım hala yukarı çıkıp kilo bildirmem lazım diyo
Heheh o kadar da degil :))
Kesinlikle benim felsefem o hem azar azar verince sarkma olmuyor sen aynen böyle devam et :)Az olsun kalıcı olsun değil miçok sert bir rejim yapmıyorum zaten. Gecen sene ki diyetisyenimden aldigim püf noktalarla ilerliyorum :)
Teşekkür ederim bu arada :))
ben de tam dönüp bunu kopyalıcaktım sagol canım*Listeye alinmak için deneme suresi en az 2 haftadır. Yeni üye takıma geldiği gün ne olursa olsun ilk cuma kilosunu bildirecek bu kilo başlangıç kilosu olacaktır. Ikinci cumada kilosunu bildirecek, 3.cuma listeye girecek (eğer katılım ve paylaşımı yeterli ise) kilo ortalaması 2 ye bölünecektir. Eğer katılım ve paylaşımı yeterli görülmez ise deneme süresi uzatılabilir.
Canım girişte bu madde olduğundan biz öyle düşünüyoruz.Benim geçen haftaki verdiğim girilmişti ama sanki burda son 2 haftada verilen kilonun ortalaması gibi algılanıyo
Canım çok geçmiş olsunaz önce okulda velilerimiz anneler günü etkinliği gibi bişeyler yapıyolardı..üzerime çay döküldü..canım acıyo...ama coğu elbiseme döküldüğü için çok yanmam gibi düşünüyorum..
Kesinlikle benim felsefem o hem azar azar verince sarkma olmuyor sen aynen böyle devam et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?