- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.741
hala mı yaaaa ???
Aynen tatlım şimdi zor gelsede elbetkiii ulaşacağız zaferimizeMotivasyonun düşmesin canım yavaşlıyor bazen ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
Çok geçmişolsun canım yaaAy sormayın oğluşum kusup duruyo sabah kursa gitmiştim hemen geri döndüm doktordayız öğleden beri mikrop kapmış serum taktılar yeni geldim eve uyudu şimdi arkama yaslandım belim kopuyor... Yarın yeniden gidicez bugün çocuk doktoru izinliymiş aile hekimi baktı sağolsun çok ilgilendi sizler nasılsınız geçmişi birazdan okurum:)
Canım aslında beslenmen sporun iyide sanırsam kilon az durdu ablamdan biliyorum 60 kiloda 4 hafta sabit gelmişti sonra birden 3 kilo verdi 5. Haftada
Evet yaa sen yokken yetim öksüz kalıyoruzz.ben yokken buralar hiç çekilmiyo desenize:)
Çok şeker yaa
Aklın yolu birsabah sana kediyi atıcaktım sen paylaşmışsın zaten:)
Ben kendimi haftada en az 2 kilo vercem diye şartlayınca sonuç bu oldu hayal kırıklığı işteAz değilki gayet iyi bi rakamher hafta o kadar versen ayda 3 olur bence güzel rakam
Belkimmm birileri atlayabilirrrçatlakmısın bacım atlanırmı bir günde 1600 ip yahu
Kızzz üvey anneanneminde gözü böyle teki mavi teki kahverengi bu pisicik gibi çokkk tatlı duruyorÇok şeker yaa
Çok zor yaa insan ölüürrrr..dryle bi husumetiniz mi var kuzumkızlar akupunktur doktorunun verdiği diyete başlıyorum yarın, önce bir gün su diyeti yapıcam sonra da on günlük bi diyet verdi, 10 gün bitince de kan grubuma göre beslenecekmişim. yalnız su diyeti dediği birgün boyunca sadece su içmek ödem atmak için, onu nası dayanıpta yapıcam bilmiyorum işte
Ohh ohhh deli gibi atlıyorduk demirekor bende beybisi 2200 atlamıştı bu bacınız bi zamanlar
Zaten çokda riskli canım.Gerek yok öyle şeylereLiposuction zararlımı bilmem ama arkadaşım 2 ay tatile gidiyorum diye kayboldu ortadan liposuction yaptırmış dışı çokkk güzel görseniz bu kadın bu hale nasıl geldi derdiniz birgün eteği inmiş aşağı beni görmedi çarşaf gibi sarkan göbek derilerini toplayıp eteğinin içine soktu yeminle çok kötü bir görüntüydüablam iki sezeryan sonrası sporla güzel kaslı karın yaptı 6-7 ayda çok az verdi oda ben gibi bazı haftalar gr verdiği oldu ama 6-7 ay sonra acayip güzeldi totosu gögüsleri karın kasları
Kızzzlaaarrrrrrrr burdaaaaaa sabah oldu veeeee tartıııı zamanııııı
Geçen hafta tam 73.600 den bu hafta 72.900 ye düştümniye az gitti anlamıyorum o kadar çabalıyorum yok yokkkk çok az gidiyor elimden bu kadar geliyor daha fazlası olmuyorrrrr yinede yola devam belki 3 ay olmaz ama 6 ayda inerim yavaş olsun yeterkiii ineyim istediğim kiloya
Canım totalde çok iyi vermişsin her hafta aynı veremeyiz sonuçta moralini bozma harikasınnn.Bugün tam 1 ay oldu 5.500 gitti bir ayda
78.400 le başladım bu yolculuğa 72.900 le devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?