Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Motivasyonun düşmesin canım yavaşlıyor bazen ama olsun zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır :)
Aynen tatlım şimdi zor gelsede elbetkiii ulaşacağız zaferimizebu defa hiç pes etmek gelmiyor içimden hatta birileri kızacakmışsına acayip dikkat ediyorum herşeye spor su yediklerime

Çok geçmişolsun canım yaa

Herkese tebrikler, benim sabah yine 58.9'du malesef; sabitim bu hafta neyse belki regldendir diyorum bir siskinlik yok degil; benim 58.5 alti hayallerim haftaya kaldi :)

Bu arada sabah baya zipladim; kaldi 800! nilsub morordek ;
Canım aslında beslenmen sporun iyide sanırsam kilon az durdu ablamdan biliyorum 60 kiloda 4 hafta sabit gelmişti sonra birden 3 kilo verdi 5. Haftada

Az değilki gayet iyi bi rakam her hafta o kadar versen ayda 3 olur bence güzel rakam
Ben kendimi haftada en az 2 kilo vercem diye şartlayınca sonuç bu oldu hayal kırıklığı işteyaa kuzenimde yapıyor aynı başladık o hep 2,5-3 kilo veriyor ama onun kilosu çok ondanmıkiii acaba

Çok zor yaa insan ölüürrrr..dryle bi husumetiniz mi var kuzum

Günaydın kızlar ben de yapayım bildirimi
kollontai morordek nilsub

Geçen hafta 85kg
Güncel 84,3kg
Fark : 0,7 kg
Yüzde : %0,82(Bu haftanınki)

Takıma ilk girişim 91 idi
1.hafta 87,5
2.hafta 85
Güncel 84,3 oldu listeye giriş yüzdesini hangisiyle hesaplıcam bilemedim

91 ise
91-84,3 =6,7 --> yüzdesi %7,36

87,5 ise de
87,5-84,3 = 3,2 --> yüzdesi %3,65

Bu hafta için daha sağlam bi hedefim vardı ama regl sağolsun bütün hafta oynadı, bigün +300 gördüm ertesi gün başka bişey.Bi haftanın bilançosu da böyle oldu.. Allah bereket versin diyelim.. Maşallah bağaaa

Zaten çokda riskli canım.Gerek yok öyle şeylere

Bugün tam 1 ay oldu 5.500 gitti bir ayda
78.400 le başladım bu yolculuğa 72.900 le devam
Canım totalde çok iyi vermişsin her hafta aynı veremeyiz sonuçta moralini bozma harikasınnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…