- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.941
Annen nasıl oldu canım benim :)Nerdesiniz kızlarrrrr ???
zaten 40 bedene girince adile teyze olmadığını anladık şeker bence sen kendini çirkin hissetme tatlım uzun yıllar profosyonel spor yaptığından sana öyle geliyor ama senin boyunda ve 40 beden giyen bi,risi kesinlikle çirkin olamaz
evet canım..bu hafta spor da yaptım ondan sanırım..hatta bu sabah 100 gr daha gitmişwavv tebrikler tatlım çok iyi bu hafta
öyle de..sorumluluk bilici iştecanım 12 ye kadar vaktiniz var nasıl olsa da geçmiş olsun çok yandı mı
Burası nasıl bağımlılık yapıyorsa :)öyle de..sorumluluk bilici işte
çok yanmadı çok şükür..hemen silverdin falan kullandık iyiyim şükür
yok canım çok şükür iyiyim..Kız bişey olmadı demi.??
Mesaj yazarken çaymı içiyordunnn.
evet kesinlikle canım..Burası nasıl bağımlılık yapıyorsa :)
Geçmiş olsun:)
Nasıl bir beslenme düzeni anlat bizede iyi ise bizde yapalım:)gunaydiiiin :)
Bu sabah nasil oluyorsa 59.0 ciktim, anlamadim pek yani; dun aksam ac ac yatmistim halbuki; yatarken 59.4 sabah 59.0 cikmam da ilginc; ama neyse dert etmiyorum
Yeni bir beslenme duzeni deneyecegim bu hafta internetten buldum; bir de yarin kendime dumbil vs alacagim leslie'ye baslayacagim. Jillian'da dambil yeterli di mi?
Canım börek yedin tamam ama öğlen ekmeği kesmeye çalış tatlım:)dünkü menüm..
sabah çay karışık peynir yumurta yeşillik 2 dilim börek(insanlar o kadar hazırlamış hayır diyemedim)
ara öğün yapmadım..
saat 16 gibi 8 kaşık bezelye 2 dlm tam tahıllı ekmek ayran
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
Gözün aydın canım geceniz rahatsa hastalığı hafiflemiştirKızlar akşam çok yorgundum malum uyuyakalmışım telden giriyorum o yüzden tek tek yazmak zor oluyor butun geçmiş olsun dileklerinize teşekkür ederim :)
İyi çok şükür rahat bir gece geçirdik ..
Sağol canım evet çok iyi şukur kusması kesildi kahvaltısınıda yaptı muz yedi şimdi ay nasıl rahatladım inanki:) ablasıyla oyun oynuyorlar:)Gözün aydın canım geceniz rahatsa hastalığı hafiflemiştir
evet canım yeterli :) kollar icin pilates lastigi de almanı oneririm :)gunaydiiiin :)
Bu sabah nasil oluyorsa 59.0 ciktim, anlamadim pek yani; dun aksam ac ac yatmistim halbuki; yatarken 59.4 sabah 59.0 cikmam da ilginc; ama neyse dert etmiyorum
Yeni bir beslenme duzeni deneyecegim bu hafta internetten buldum; bir de yarin kendime dumbil vs alacagim leslie'ye baslayacagim. Jillian'da dambil yeterli di mi?
canım en azından 2den 1 e azalt bence boregi bi dilim de yiyebilirdin mesela kırmamak icinsedünkü menüm..
sabah çay karışık peynir yumurta yeşillik 2 dilim börek(insanlar o kadar hazırlamış hayır diyemedim)
ara öğün yapmadım..
saat 16 gibi 8 kaşık bezelye 2 dlm tam tahıllı ekmek ayran
akşam çorba salata
2,5 lt su 1 saat yürüyüş
aslında akşam yemeği gibi oldu..akşam çünkü sadece çorba ve salata var..Canım börek yedin tamam ama öğlen ekmeği kesmeye çalış tatlım:)
doğru diyosun da çok güzeldi yaaaevet canım yeterli :) kollar icin pilates lastigi de almanı oneririm :)
canım en azından 2den 1 e azalt bence boregi bi dilim de yiyebilirdin mesela kırmamak icinse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?