- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.921
Hanimlar tum gun giremedim, feci yogundum. Kesin buralar cosmustur demistim amanilsub olmayinca yazan olmamis cidden :)
Cook gecmis olsun canim tekrardan ya..
Bak gene musakka yemis canimi cektirdi hatun
Ziplama cezan kaç kaldi bakiim?
Hanimlar tum gun giremedim, feci yogundum. Kesin buralar cosmustur demistim amanilsub olmayinca yazan olmamis cidden :)
musakka kotu mu ya degildir diye dusunuyorum?Bu arada hanimlar bu hafta da ucuncu olmusuz, herkesi tebrik ediyorum cok iyisiniz!Aynen böyle devam
Bu arada hanimlar bu hafta da ucuncu olmusuz, herkesi tebrik ediyorum cok iyisiniz!Aynen böyle devam
Patlicanlari yemekten once kizarttiklarinda cok yag cekiyor maalesefmusakka kotu mu ya degildir diye dusunuyorum?
tekrardan çok geçmiş olsun canım umarım bir an evvel iyi olurlarkızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
Çokkk geçmiş olsun canım yarına toparlanırlar inşallahkızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
Ben geçen hafta çok ama çok kaçamak yaptım kaptanım bu hafta daha sıkı sarılacağım diyete.kızlar 3. olmuşuz ama bunun sebebi diğer takımlarda ortalamanın düşük olması, normalde bu ortalamayla dereceye giremezdikbu hafta biraz daha sıkı lütfen
Akşam bir şey yememişsinki canım en aZından salata yeseydin sabahı nasıl yapacaksınay acim ya acim acim
Ben geçen hafta çok ama çok kaçamak yaptım kaptanım bu hafta daha sıkı sarılacağım diyete.
Midem 2 gündür çok kötü annem de ye bugünlük deyince yedim gitti :) 100 atlarım artık napalım. .Canim aksam niye pilav yedin ki?
Bir de hem patates hem pilav cok olmus bence...
Eee anladınız yani kıymetimi:)Hanimlar tum gun giremedim, feci yogundum. Kesin buralar cosmustur demistim amanilsub olmayinca yazan olmamis cidden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?