- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.961
Çok çok geçmiş olsun canım. Biran önce iyileşir umarım.kızlar iyi akşamalar biraz önce girdik eve yemek yedik oğluşum uyudu kızımda uyumak üzere çok yorgunum ve mutsuzum çok şükür kusması kesildi kızımda karnı ağrıdı sabah okula gitmedi onuda götürdüm doktor okulda kapıyolardır mikrobu dedi hemen süzüldü oğluşum sabah yatırdı doktor 5 gibi çıkabilirsiniz dedi serum taktılar içine bir sürü iğne koydular kan tahlilleride temiz çıktı biraz kansızlık çıktı iyiyiz çok şükür hiç geçmişe bakmadan yazıyorum okuyup geliyorum sizler iyisinizdir inşallah:)
Merrsssiii efeemmmBu arada hanimlar bu hafta da ucuncu olmusuz, herkesi tebrik ediyorum cok iyisiniz!Aynen böyle devam
Kız bizde özledik yaaSelam kızlar nasılsınız ben anca kendime vakit ayirabiliyorum.. Reglde geçti gene inşallah yarin olurumçok özledim valla sizi
Ayyy ebrucum demin küçük misafirlerim vardı arkadaşımın çoçukları arkadaş aradı işden geç çıkacam canım ne olur çoçukları okuldan alıp 2 saatliğine bakarmısın tamam dedim gittim aldım geldim sofra hazırladım erkek çoçuğu 9 yaşında acayip kilolu kızda 5 yaşında göbek sarkmış resmen acayipde güzellerneyse çorba koydum yemediler salataya hiç dokunmadılar tavuklu pilavın içine yarım ketçabı döktü bir kasede yoğurt koydu eşimde bakdı ıyyyy bu ne yaaa dedi işaretle evladım çoçuğum böyle şeyler yeme çok zararlı dedi çoçuk tutturdu pirzola istiyom çok açım 2 koca tabak pilav yedi açmış çoçuk eşim gitti aldı ızgarada yaptım yedi annesi aradı o yedikden sonra onca şeyii anne evlerinde çok kötü bi ekmek var yencek gibi değil bide tavada değil ızgara pişirdi pirzolayı çok kötüydü çok açım çabuk gel al bizi hep ot yiyorlar bunlar dediiii enemmm çoçuk beğenmedi bizim yemeklerii de ekmeğide yaaaa eşimde o gittikden sonra diyorki pis çoçuk yaaa şu hale bak ketçap yoğurt pilav tavukkk ıggg böğğğğ bide bizi beğenmiyor dediii oda çoçuk gibi heee alındı ufacık çoçuğun lafınaaa
Kız senin miden rahatsız dikkat et çok kaçırma bari acilde bulma kendini sonraherkese iyi geceler ben bu pazar kına pazartesi düğünde olcam, nedime gibi bişeyim iki günde alkol alıcam, umarım bi faciayla karşılaşmam salı günü
Peynir çok harika görünüyor.Sen yapıyordun değilmiEki Görüntüle 1828425
Kızlar sabah kalkar kalkmaz yuruyuşten önce yedim
Eki Görüntüle 1828426
Buda enfes kahvaltım yapıyorum şuan buyrun çaya:)
Haftada bir peynir yapıyormusunıuz.Ay ne yorucu yaGünaydın kızlar dün msjlari geç okudum ..hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim
Bugün peynir ,yoğurt ve ütü günüm sabahtan az bi aram vardı bakiyim napiyosunuz dedim :))
Ohh ohh sen bayağı düzelttin.evet canım..bu hafta spor da yaptım ondan sanırım..hatta bu sabah 100 gr daha gitmiş
Ev işleri bitti mi canım.Tamamen yerleştiniz mi.Kizlar dun ve bugün yogunluk devam ediyor...kusuruma bakmayin. Okuyorum ama yyazamıyorum.
menu bile yazamadim.
Ne oldu canım. Bi sıkıntı mı var.??Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan patladim resmen
Bugun giremeyebilirim daha.
kötü bişey yoktur inşKizlar moralim cok bozuk aglamaktan patladim resmen
hayırdır canım?Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan patladim resmen
yok kız sağlamım artık bişey olmuyo :)Kız senin miden rahatsız dikkat et çok kaçırma bari acilde bulma kendini sonra
canım 21 nisanda başlayanlar dün listeye girme hakkına sahipti, 2 cuma bildirim yapıyosun 3. cuma listeye giriyosun ama ben bi kontrol edicem şimdi 9. takımı :)Kızlar bişey sorucam. listeye girebilmek için 2hafta bildirim yapıp 3. hafta listeye giriyoruz dimi karar defterinden öyle anlıyorum ben. dünkü sonuçlara bi bakıym dedim de 9.takımda bizden 1hafta sonra girenler de girmiş listeye.. e ilk başlarda daha hızlı kilo verildiği için yüzdeleri de daha yüksek olmuş.. 3.bildirim kuralı da bizim takım içi kuralımız mı yoksa genel mi.. daha tecrübeli olanlar bi ses ediversin.
Siz de bi bakın kaptanlarımkollontai morordek nilsub
canım şimdi baktım başlangıçları 22 nisan yani ilk bildirimi 22 nisan cuma yapmışlar, sonra 29 nisan 2. cumaları bu hafta da 3. cuma olduğu için listeye girmişler :)Kızlar bişey sorucam. listeye girebilmek için 2hafta bildirim yapıp 3. hafta listeye giriyoruz dimi karar defterinden öyle anlıyorum ben. dünkü sonuçlara bi bakıym dedim de 9.takımda bizden 1hafta sonra girenler de girmiş listeye.. e ilk başlarda daha hızlı kilo verildiği için yüzdeleri de daha yüksek olmuş.. 3.bildirim kuralı da bizim takım içi kuralımız mı yoksa genel mi.. daha tecrübeli olanlar bi ses ediversin.
Siz de bi bakın kaptanlarımkollontai morordek nilsub
evet canım geçen hafta girebiliyodunuz ama teknik olarak, ama tam cuma başlabngıç olduğu iin ben özellikle bi hafta daha beklettim, o takım kaptanının insiyatifinde mesela parkbyull coktan girmeliydi listeye, yani sana özel olarak algılama, sen özellikle çok iyi veren arkadaşlardan birisin, ama ben devamlılıktan ve diyeti oturtmaktan emin olmak istiyorum listeye girdikten sonra sorun yaşanmasın diye zeynep örneğinde olduğu gibi :) umarım kırılmanıza sebep olmamışımdırBiz de 15 nisanda girmiştik bizim de geçen hafta girmemiz gerekmiyo muydu o zaman kaptanımkollontai ..zaten gecen hafta zeynepten dolayı yuzdeyı kasmıstık baya hazır gecen hafta daha cok vermısken takıma faydamız olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?