Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok çok geçmiş olsun canım. Biran önce iyileşir umarım.

şimdiki çocuklar da bi manyak anacım..tuhafmış gerçekten. nasıl huyları varsa artık. baya baya pirzola istiyom dedi ha. biz sesimizi çıkaramazdık başkasının evine gidince.. hele şımarıklık o gece yiyeceğin dayağı hayal bile edemezdin.. dayak cennetten çıkmadır tarafındayım ben valla çocuk kusur işlediğinde cezalndırılmalı ki yanlış olduğunu anlasın.. güzel çocuklar yetiştirebiliriz umarım gelecekte

Bu arada cumalar yoğun oluyo tüm işleri toparlayayım derken pek giremiyorum..bende yüzlerce sayfa olur dicektim ama kimseler yokmuş gercekten.. hastalıklarla ugrasan bı suru kişi olmuş kendilerine ve yavruslarına buyuk gecmıs olsun herkese

Dünkü menüyü de yazayım
kollontai morordek nilsub
Sabah
Dukan pankek
yarım domates
1y.bıber
az penır
yesıl cay

Öğle
1kase sebze corbası
3 ızgara kofte +1yk z.yağlı mantar
bol yesıllık+1yk haslanmıs fasulyeyle pıyazımsı

Ara
100gr yogurt

Akşam
1parca ızgara tavuk gogsu
az salata

Su:3lt
Spor:2mile lesli +yarım saat egzersız + 20squat

Kızlar bişey sorucam. listeye girebilmek için 2hafta bildirim yapıp 3. hafta listeye giriyoruz dimi karar defterinden öyle anlıyorum ben. dünkü sonuçlara bi bakıym dedim de 9.takımda bizden 1hafta sonra girenler de girmiş listeye.. e ilk başlarda daha hızlı kilo verildiği için yüzdeleri de daha yüksek olmuş.. 3.bildirim kuralı da bizim takım içi kuralımız mı yoksa genel mi.. daha tecrübeli olanlar bi ses ediversin.
Siz de bi bakın kaptanlarım kollontai morordek nilsub

Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan patladim resmen

Bugun giremeyebilirim daha.
hayırdır canım?
Kız senin miden rahatsız dikkat et çok kaçırma bari acilde bulma kendini sonra
yok kız sağlamım artık bişey olmuyo :)

canım 21 nisanda başlayanlar dün listeye girme hakkına sahipti, 2 cuma bildirim yapıyosun 3. cuma listeye giriyosun ama ben bi kontrol edicem şimdi 9. takımı :)

Biz de 15 nisanda girmiştik bizim de geçen hafta girmemiz gerekmiyo muydu o zaman kaptanım kollontai ..zaten gecen hafta zeynepten dolayı yuzdeyı kasmıstık baya hazır gecen hafta daha cok vermısken takıma faydamız olurdu

canım şimdi baktım başlangıçları 22 nisan yani ilk bildirimi 22 nisan cuma yapmışlar, sonra 29 nisan 2. cumaları bu hafta da 3. cuma olduğu için listeye girmişler :)

evet canım geçen hafta girebiliyodunuz ama teknik olarak, ama tam cuma başlabngıç olduğu iin ben özellikle bi hafta daha beklettim, o takım kaptanının insiyatifinde mesela parkbyull coktan girmeliydi listeye, yani sana özel olarak algılama, sen özellikle çok iyi veren arkadaşlardan birisin, ama ben devamlılıktan ve diyeti oturtmaktan emin olmak istiyorum listeye girdikten sonra sorun yaşanmasın diye zeynep örneğinde olduğu gibi :) umarım kırılmanıza sebep olmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…