- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.021
Hakikaten organiğim diyorsun yaniburdan canım yukariki köyün kendi mandırası var ordan alıyoruz çok güzel tuzsuz seviyorum ben eşimde tuzsuz alıp geliyor:)
kızım yumurtalarımı bile tavuklarımdan alıyorum:) %100 gerçek yaneeeeee.................Hakikaten organiğim diyorsun yani
Yok yaa benden kurtuluş yoközletme kendini:)
adres ismini söylesen öyle bakayım.sana yazdın canım tamam atıyım ama linkte sorun var tekrar deniyeyim
5 mile tam gelir o zaman sanaözletme kendini:)
sana yazdın canım tamam atıyım ama linkte sorun var tekrar deniyeyim
şimdi geldim yok anacım çok şişkinlik oldu bugun bende yemekten sonra türlü yapmıştım kabak patlıcan patates tavuk göğsü yemek mi şişirdi anlamadım ya hareket etmem lazım:)
olmuyor tatlım ya atamıyorum neden acaba?
Aaa niye acaba
Ben bi bakayım bulurum heraldeyok tatlım ebru olmuyor yahu:)
Sütü yoğurdu bilenem doğalllkızım yumurtalarımı bile tavuklarımdan alıyorum:) %100 gerçek yaneeeeee.................
Ayyy organiğim seniçok uğraştırdım yaakızım yumurtalarımı bile tavuklarımdan alıyorum:) %100 gerçek yaneeeeee.................
yok yavrum ya betüş attıydı adresi sık kullananlara kopyaladım tek tıkla giriliyor ama link atamadımAyyy organiğim seniçok uğraştırdım yaa
Bende baktım ama satın alınması lazım sanırım. Çokda anlamadım.Acaba sen satın mı aldın.
yok yavrum ya betüş attıydı adresi sık kullananlara kopyaladım tek tıkla giriliyor ama link atamadım
tamm hayatım hemen bakıyorumm.leslie sansone 5 really big miles ebru bu yazıyı yandex yapıştır sonra videolara gir orda var 5 mega miles yazıyor bak bakem
Ahh buldum hayatım. Çok uğraştırdım seni ama 1 saat 28dk olan demileslie sansone 5 really big miles ebru bu yazıyı yandex yapıştır sonra videolara gir orda var 5 mega miles yazıyor bak bakem
hayır canım o videyodan aşağı doğru in 3. olan galiba mor lastikler var boyunlarında 1,22 olan mega milAhh buldum hayatım. Çok uğraştırdım seni ama 1 saat 28dk olan demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?