- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #187.981
Takıma faydamız olsun hazır başlardayken etimizden sütümüzden faydalanın diye demiştimevet canım geçen hafta girebiliyodunuz ama teknik olarak, ama tam cuma başlabngıç olduğu iin ben özellikle bi hafta daha beklettim, o takım kaptanının insiyatifinde mesela parkbyull coktan girmeliydi listeye, yani sana özel olarak algılama, sen özellikle çok iyi veren arkadaşlardan birisin, ama ben devamlılıktan ve diyeti oturtmaktan emin olmak istiyorum listeye girdikten sonra sorun yaşanmasın diye zeynep örneğinde olduğu gibi :) umarım kırılmanıza sebep olmamışımdır
Hayırdır canım? Üzülme bu kadar ya, kıyamayız sanaaaKizlar moralim cok bozuk aglamaktan patladim resmen
Bugun giremeyebilirim daha.
ne oldu ya böyle yazıp çıkma merak ederiz...Kizlar moralim cok bozuk aglamaktan patladim resmen
Bugun giremeyebilirim daha.
iki çeşit peynir var canım orda uzun olan mandıra peyniri eşim alıyo tuzsuz çok lezzetli öteki daha beyaz olan koyun peyniri kv yapıyor oda çok güzel oluyor :)Peynir çok harika görünüyor.Sen yapıyordun değilmi
neden bu kadar yoğunsun yazsana kız misafirinmi var :)Kizlar dun ve bugün yogunluk devam ediyor...kusuruma bakmayin. Okuyorum ama yyazamıyorum.
menu bile yazamadim.
daimi olsun önemli olan o canım :) ssen yine verirsin %2 falan :)Takıma faydamız olsun hazır başlardayken etimizden sütümüzden faydalanın diye demiştimyoksa ben verdiğime bakarım tabiiki kırılmadım sadece bilmediğimden öğrenmek için sordum canım.
sen ne yapıyosun bakalım düğün bu akşammı başlıyor:)daimi olsun önemli olan o canım :) ssen yine verirsin %2 falan :)
Ohh ohh mandıra peyniri belli bir markanın mı? Gerçekten güzel görünüyor. Nereden alıyonuziki çeşit peynir var canım orda uzun olan mandıra peyniri eşim alıyo tuzsuz çok lezzetli öteki daha beyaz olan koyun peyniri kv yapıyor oda çok güzel oluyor :)
Milletinde ağzından cımbızla laf alıyoruz demineden bu kadar yoğunsun yazsana kız misafirinmi var :)
Hahaahhhaa evet yaa madem içeride yer varrr.....
Yürüyüş yaptın mı Organiğim. Akşama birlikte leslie yapalım mı??sen ne yapıyosun bakalım düğün bu akşammı başlıyor:)
çok içme kız ıyy bide kusması var
yapalım 9 gibi müsait olurmusun?Yürüyüş yaptın mı Organiğim. Akşama birlikte leslie yapalım mı??
burdan canım yukariki köyün kendi mandırası var ordan alıyoruz çok güzel tuzsuz seviyorum ben eşimde tuzsuz alıp geliyor:)Ohh ohh mandıra peyniri belli bir markanın mı? Gerçekten güzel görünüyor. Nereden alıyonuz
tabi ya yazsa merak etmicem bişe mi olduki acaba diyorum....Milletinde ağzından cımbızla laf alıyoruz demi
Evet canım.Olurummm.yapalım 9 gibi müsait olurmusun?
Afiyet olsun canım.burdan canım yukariki köyün kendi mandırası var ordan alıyoruz çok güzel tuzsuz seviyorum ben eşimde tuzsuz alıp geliyor:)
Yarın yola çıkma ihtimalimiz var. Memlekete :))tabi ya yazsa merak etmicem bişe mi olduki acaba diyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?