- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.061
düşün düşün bo...... işin(mecbur yapıcan manasında)
Olar hayatım.Yarın kız kardeşimide ayartacam zaten birlikte yaparızz.ebru tatlım görümcek aradı oğlanın yanına geliyolarmış tatlım hasta ya görmeye geliyolar
çok düşkünler kv görümceler oğlana ondanda şımarık çok eşim 3 kızdan sonra olmuş tek erkek kayınpederimde tek erkek
oğlumda tek erkek evde :) o yüzden bu kadar mız mız ve şımarık yakın oturuyorlar ya çok şımartıyorlar gidikleri zaman girerim sen başla istersen yada yarına bırakalım olar mı:?
Ohh ohh afiyet şeker olsun hatuunnmenüm @kollontai misafirlerim gelmeden yazayım
sabah resim attım ya onlar
öğlen 1 kase türlü 1 kase yoğurt
ara 1 yeşil elma
akşam türlü yoğurt su 2 bitmek üzere
spor dışarda 1saat yürüyüş:) öpüldünüz:)
Maşallah canım.Çokaz yiyorsun..
Ayy şimdinin bebişleride çok fazla şey bekliyorr. Önceden ne kolaymış. Bi maması bi kakası varmışş.
Şimdilerde bebeği olanlar yaka silkiyor.
Ben bu bebek mevzuunu bir daha düşüneyim en iyisi
Ev işleri bitti mi canım.Tamamen yerleştiniz mi.
neden bu kadar yoğunsun yazsana kız misafirinmi var :)
Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
Canım çok geçmiş olsun.. Allah daha büyük acı göstermesin. acil şifalar diliyorumSlm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
Cok geçmiş olsun cnmSlm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
Çokkk geçmiş olsun canım eşin ameliyat olmuş ama yine de ıcuz atlatmışsınız. Eşinin durumu nasıl?Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin iyi olmanıza sevindim...Slm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
Helal bende 73 olsam keşke:)Evet canim tayinci arkadaslar var gidecekler. Onlarla görüşüyoruz. Sali gunu de misafir var. Ama bu iki gun kacirdim da biraz ve yemin ettim 79 olana kadar dokunmak yok birseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?