- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.081
Çok zor tatlım o dediğin şifa orucu diyor günde 250kalori geçilmicek diyor ölür insan... Ben sevmedim...Kızlar Dr yavuz Yörükoğlu nun diyeti Hakkında ne düşünüyorsunuz. Ben daha dün duydum galiba oruç tutmayı öneriyor şimdi biraz araştırıcam.
Helal bende 73 olsam keşke:)
Çok zor tatlım o dediğin şifa orucu diyor günde 250kalori geçilmicek diyor ölür insan... Ben sevmedim...
Evet tatlım bencede bu sabah daha bir karalıyım bu ay sonu olmadan gidicek bu kilolar:)Azmedersek olacak canim. Ben inaniyorum
Ben yapamam canım onu sende yapamazsın bence:Ay ben de bakem neymis o
Bende anlayamadım Cnm kitabı alayım bari diyorumArastirdim da anlamadim.pek. ama yapmak isterdim anlasaydim.
Ay Isigim canim anlaiysan anlativersene kiz
Bende anlayamadım Cnm kitabı alayım bari diyorumOf yeni bişi bulmam lazım böyle olmucak. Lahana çorbası mı yapsam
Bacım delirdin mi 2mocuğa nasıl bakıcan bu diyeti yapmak için uzanmak lazım bol bol oda bana gelmez ondan defim senin içinde zor olur...Benim maddi manevi temizlenmem lazim bu bana iyi gelir gibi.arastirayim biraz daha
Aman yarabbi düşer bayılırım valla o da neymişKızlar sebze suyu içiceksiniz sebzeleri haşlayıp suyunu içiceksiniz katı hiçbirşey yemek yok kan şekeriniz düşerse 1çk bal yemek serbest sadece günlük 250kalori geçilmicek vucud asit salgılıyormuş az kalori alınca yağ yakmak için 2.5 saat açık havada yurumek gerekiyormuş ve bol su içilecekmiş anladınız mı:)
Yok tatlım bende yapamam o şekilde bir diyet...Aman yarabbi düşer bayılırım valla o da neymişçocuklara eve kim bakacak bize gelmez Cnm aynen
Çok çok geçmış olsun canım.. bugun ne cok kaza haberı okudum ya.. allah daha beterlerınden korusun hepımızı. biran once ıyılesırsınız ıkınızde ınsallahSlm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
bugun ki eglence iptal oldu bi yarın aksam icicem kusana kadar icmem kızsen ne yapıyosun bakalım düğün bu akşammı başlıyor:)
çok içme kız ıyy bide kusması var
cuma bildirimi unutma tatlım :) kolay gelsinKızlar merhaba
Benim dün sıkıntılı bi işim çıktı ne kadar sürer bilmiyorum ama önümüzdeki hafta sıkıntılı bi dönem olacak benim içim o yüzden çok sık giremiycem.Günlük menümü paylaşmaya çalışcam kilo bildirimimide yaparım.Bu hafta spor yapabileceğimi sanmıyorum o yüzden ben ceza listesinden bu haftalık çıkarmanızı rica edicem. Dünkü menümüde paylaşamamıştım
kollontai morordek nilsub
Sabah:1 dl çavdar ekmeği+1 kk peynir+6 zeytin+domates,salatlık,maydonoz,biber
Öğlen:yarım kase çorba+1 porsiyon sulu köfte+1 tabak salata+1 küçük dilim börek
Ara:2 minik kare çikolata+şekersiz
türk kahvesi
Akşam:6 küçül köfte+2 bardak ayran+1 tabak közlenmiş patlıcan salatası
Kızlar dün çok kaçamak oldu farkındayım aslında bilinçli yaptım.kendimce yine 1 öğün istediğimi yemiş oldum
Su:3 lt üstü
Spor:yok ama sıkıntılı ve koşturmacalı bigündü.
kız sabahki fotoyu nerden hatırlayım ben, millete niye ceza yazdıgımı bile unutan insanımmenümkollontai misafirlerim gelmeden yazayım
sabah resim attım ya onlar
öğlen 1 kase türlü 1 kase yoğurt
ara 1 yeşil elma
akşam türlü yoğurt su 2 bitmek üzere
spor dışarda 1saat yürüyüş:) öpüldünüz:)
cok gecmis olsun canımSlm kızlar tüm annelerin anneler günü kutlu olsun dün kayınvalide görümcelerle yeşil bir alana kahvaltıya gidecektik trafik kazası yaptık demin geldim eve kızımda bir çizik bile yok ne olursa olsun kızlar ordan burdan kısıtlayın lütfennn çoçuk kapsülü alın mutlaka olsun arabada elimde 4 tabak yemek ne varsa fırladı arkadan öne ne varsa eşim acil belden ameliyat oldu akşam tutturdu kızımı görcem gece çoçuğu getirttirdi yok birşey olmuş kızınada biz saklıyormuşuz allahım çıldırdı ikna edemedik getirdi kayınvalide gece ohhh babacım ben iyiyim sen iyimisin niye yatıyorsun kalksana dedi sonra ikna ettik bendede birşey yok hafif belim agrıyor birşey çıkmadı menü dün bugün yazamıyacam eşimle ilgilenmem lazım kusura bakmayın ne olur yarın mutlaka yazarım
o diyetlere can dayanmaz anacım yaaYok tatlım bende yapamam o şekilde bir diyet...
Robocop kaptanımız bile dayanamadı geçen su diyetine biz hiç yapamayız....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?