Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kiz sok diyet olarak bakmiyorum ben sifa niyetine bakiyorum kiz

Kizlar selam, geldim :)

Dun sizi merakta biraktiysam kusura bakmayin, erkek arkimla tartistik da...
Neyse tatliya baglandi dun aksam, ama ben de dun aksam dugunde hicbir seyi kacirmadan yedim; masallah bana
Bu sabah da kahvaltida normalden biraz fazla yedim ama bugun deli dehset yurume planim var bakalim

O kesfettigim beslenme duzenini de size yazacagim nilsub leslie 30 day ile ona ayni anda baslamayi planliyorum

Sizi seviyorum, iyi bakin kendinize; aksam menumu yazarim sporum cok olacak allahtan yoksa yemistim cezalari
Ama dun icin spor yok, menu paylasmasam daha iyi zira hesaplanacak bir sey degil; oradan kac ceza aliyim nilsub morordek

Çok geçmiş olsun canım.Eşinin durumu nasıl?? Şehirlerarası yolculuğumuz çok olduğu için böyle şeylerdenn çok korkuyorum. Umarım eşinin kalıcı bi rahatsızlığı olmaz.

İlk oğlumda da hemen diyete başladım ama ne diyetler ne kürler yaptım hepsi de şok diyetti istediğim kiloya (63 kilo)düştüm amma hopp sonra geri aldım 68 oldum. Şimdi de yavaş gitsin tam gitsin diye düşünüyorum. Doyarak zayıflamayı tercih ediyorım.onun için diyorum ki kızlar şok diyet yapmayın sonra tekrar alıyorsunuz.

Hanımlar benim bugun evde misafirlerim vardı o yüzden pek giremedim. Tüm annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorum :)

Gecmis olsun canım
Senin zaten yeterince cezan var, onları atla da sonra yeni ceza yazmaya başlayayım :)

Kaptanım İnşallah seneye sen de bebişinle anneler gününü gönlünce kutlarsın.

hangi lesli 30 gün o link at bakalım:)

ben zaten öyle diyetlerle mutsuz oluyorum ama buraya katıldığımdan beri en azından hem doyuyorum hemde zararlı şeyleri yememeyi yada arda kaçamak gibi yapmayı öğrendim yoksa her gün tatlı yemekten kilo almıştım:)
bencede bilinçli yavaş yavaş vermek en sağlıklısı canım katılıyorum sana:)

menüm kızlar
kollontai morordek
kahvaltı 2 dilim tbe 1 kk peynir 1 yumurta çay
ara 1 türk kahvesi fincanı sarı leblebi 1 muz
öğlen 4 yk türlü 4 yk yoğurt
ara 1 muz 4 badem 4 fındık 1 kuru incir
akşam 1 tabak taze fasulye 1 tabak kıvırcık salata (tabaklarım küçük sayılır)
su 2 bitti
spor yürüyüş yaptım ama birazdan 5 mile yapıcam nasip olursa:)
ay bugun o kadar sürekli birşeyler yemek istedimki ama çok şükür bu şekilde kapattım günü
içtiğim şekersiz kahveleri yazmadım sade sütsüz ve kremasız oluyorlar çünkü

Ohh ohh eritsin yağlarını :))
Ben 20dk tek yaptım dün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…