Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay ben de oyle hamile kalmak istiyorum :)

blance canım naber dün biliyormusun speedy ile buluştuk senin kulaklarını çınlattık bi senle buluşamadık kız
Hadii ya, canim kaptanim bulusalim ya :)
Dun gelemezdim gerci ama bir dahakine bana da haber verin, en kotu bir ogle yemegi yeriz
Siz Panora taraflarina gelince beni arayin, bir cay-kahve ismarlayayim

Sabah kalktim 3 mil leslie yaptim ama gece yatmadan cips ve findik ezmesi yedim; gunahlarimi dinlediniz sayin kk
Bu hafta 58.5 olmak istiyoreeee...Ama neden dun oyle bir sey yaptim ya, seytan durttu.

Hadii ya, canim kaptanim bulusalim ya :)
Dun gelemezdim gerci ama bir dahakine bana da haber verin, en kotu bir ogle yemegi yeriz
Siz Panora taraflarina gelince beni arayin, bir cay-kahve ismarlayayim
yaa evet ayarlayalım benim sana ganita sözüm var hem sen müsait olunca bir öğlen gidelim
doyma hissiyatımı kaybettim nasıl doyuyoduk.....

çok sağlam kahvaltı yaptım ama gene açım....
yaa betüş aynı sorun bende de var ne yapcaz

doyma hissiyatımı kaybettim nasıl doyuyoduk.....

çok sağlam kahvaltı yaptım ama gene açım....
bence psikoloji tamamen ya, yani zayiflayinca yerim psikolojisinden kurtulman lazim; bir de sen hakikaten cok az yiyorsun betul ya. Surdurulebilir ve saglikli bulmuyorum.

bence psikoloji tamamen ya, yani zayiflayinca yerim psikolojisinden kurtulman lazim; bir de sen hakikaten cok az yiyorsun betul ya. Surdurulebilir ve saglikli bulmuyorum.

yoo zayıflayınca yerim psikolojisinde değilim.... hiç olmadım bundan sonra az yicem sağlıklı beslencem dedim rejimin başından beri... ve şu an bile şu kiloya düşünce şunu yicem diye bir şey yok aklımda.... 50 kg ye bile düşsem şunu yerim demiyorum... bu gün ne yemeyebilirime odaklı yaşıyorum :)))

Ayyy ne yapayım kız
Kocacığımı çok seviyorumm. Birde biz yarı görücü usulü evlendik.Yani öncesinde sevgili falan değildik. İsterseniz tanışma olayını anlatırdım ama çok uzun olur diye burada bırakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…