- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.541
ay ben de oyle hamile kalmak istiyorum :)Ben 50 kiloyla hamile kaldım 58 kiloyla tamamladım 2 hafta olmadan 50 kiloya geri düştümhiç belli bile değildi hamileliğim çok ızgara balık tükettim canım acayip çekiyordu bide çok yürüyordum doğurana kadar yürüdüm herakşam hiç aksatmadan bencede önce kilo verin sonra hamile kalın zaten kilo fazlalığı olunca bide üzerine ister istemez ekleniyor doğru düzgün yemediğim hafta bile 2 kilo eklenmişti
Hadii ya, canim kaptanim bulusalim ya :)blance canım naber dün biliyormusun speedy ile buluştuk senin kulaklarını çınlattık bi senle buluşamadık kız
Allah gönlüne göre versin o zman canımsen 5 dee çok yalnızım :))) çocukların adlarını hatırlayamam muhtemelen :))
Hee yaaa sanki ben bakacam. Sizokadar söyleyince bilinçaltında nasıl bi yer ettiyse demekne yapcan sen duanı et sen mi bakcam
Sabah kalktim 3 mil leslie yaptim ama gece yatmadan cips ve findik ezmesi yedim; gunahlarimi dinlediniz sayin kk
Bu hafta 58.5 olmak istiyoreeee...Ama neden dun oyle bir sey yaptim ya, seytan durttu.
Bu hangi diziden organiğimm.Eki Görüntüle 1829483
BETÜŞ ALLAH SANA BÖYLE BİR KOCA NASİP ETSİN BACIM :)
Bu hangi diziden organiğimm.
yaa evet ayarlayalım benim sana ganita sözüm var hem sen müsait olunca bir öğlen gidelimHadii ya, canim kaptanim bulusalim ya :)
Dun gelemezdim gerci ama bir dahakine bana da haber verin, en kotu bir ogle yemegi yeriz
Siz Panora taraflarina gelince beni arayin, bir cay-kahve ismarlayayim
yaa betüş aynı sorun bende de var ne yapcazdoyma hissiyatımı kaybettim nasıl doyuyoduk.....
çok sağlam kahvaltı yaptım ama gene açım....
bence psikoloji tamamen ya, yani zayiflayinca yerim psikolojisinden kurtulman lazim; bir de sen hakikaten cok az yiyorsun betul ya. Surdurulebilir ve saglikli bulmuyorum.doyma hissiyatımı kaybettim nasıl doyuyoduk.....
çok sağlam kahvaltı yaptım ama gene açım....
yaaa bu kore dizileriçok duygusaloluyorr.Bana göre fazla duygusall.bekle canım ama izle dizi o kadar güzelki iyiki söylemişsin diceksin bekle bakım ben izledim ama spoiler vermiyim:)
Mmm ganitayaa evet ayarlayalım benim sana ganita sözüm var hem sen müsait olunca bir öğlen gidelim
yaa betüş aynı sorun bende de var ne yapcaz
Yanii keşke başta düşünseydinizzben yatıyım bari sabah oku oku bitiremicek kızlar :)
bence psikoloji tamamen ya, yani zayiflayinca yerim psikolojisinden kurtulman lazim; bir de sen hakikaten cok az yiyorsun betul ya. Surdurulebilir ve saglikli bulmuyorum.
yaa evet ayarlayalım benim sana ganita sözüm var hem sen müsait olunca bir öğlen gidelim
yaa betüş aynı sorun bende de var ne yapcaz
Ayyy ne yapayım kızKızlar hepinize iyi akşamlar.Cumadan beri pek keyfim yoktu arada yazılanları okudum ama yazamadım.Kaza geçirenlere,çocukları hasta olanlara geçmiş olsun okudum ama isimleri hatırlamıyorum kusura bakmayın idare edin.Kafa pek yerinde değil.Ne yediğimi yemediğimi hatırlamıyorum o yüzden bildirmiycem bugünlük inşallah yarın ve yarından sonra rahatlayıp burda daha çok zaman geçirebilirim.Bu arada betüle yüklenmeyin uleynnnn benim kaderdaşım o :) yeni grup kurcam en son 30 yaşı aşmış bekar bayanlar birlikte zayıflıyor diye.o ne öyle 21 yaşında 2 yıllık evli maşallah :) hayır insan keşkem geç evlenseydim filan der bide utanmadan keşke daha önce tanısaydımda evlenseydim diyo :) ahhhh betüşüm ahh yaaa biz napıcaz bunlarla.
Mmm ganita
Olur kaptanim, 19 mayis haftasi yokum sonraki hafta ben size mesaj atacagim
Ne diyon kızz anlamadım.garılaaa ne kadan zayııııfff ayyy o şort bende öyle durasıya kadar aç durayım bennnn ühühühühüüüüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?