- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.561
Ne diyon kızz anlamadım.
Kızz bu ne yaaakız stv deki diziler var ya adları bi garip adsaagfasbunun adı da "sevdiği kızla kaçmak için annesini dolandıran çoçuğun hazin sonu" ahgdsfagsdagsa
olm internetten tanıştığın insanla bluşulur mu ya psikopatsa bacaklarını keser seni çöpe atarsa...
Sanmam o sana kitlenmiş durumda baksana beni bile sen sandı.Hadi yemis gibi yapayim bari
Hedef benden şaşsın biraz nolur, biraz da onlarla ugrassin
Ay anlat Ebru ya, sanki burada dunyayi kurtariyoruz da seni dinleyecek vaktimiz yokAyyy ne yapayım kız
Kocacığımı çok seviyorumm. Birde biz yarı görücü usulü evlendik.Yani öncesinde sevgili falan değildik. İsterseniz tanışma olayını anlatırdım ama çok uzun olur diye burada bırakayım.
menüyü de iliştirem araya
kollontai @morordek @nilsub
Regl zamanı benım mıde göçüyo o yuzden hersey az hanımlar
Kahvaltı
1lokma cavdar ekmegı
1catal peynır mıdem bos durmasın dıye
1saat sonra 1 fıncan yesılcay
Öğle
1kase ezogelin
3yk türlü
bıraz yoğurtlu mor lahana
Ara
1sade turk kahvesı
2kayısı
Akşam
Beyaz peynırlı salata
2tane cılek
2fıncan yesılcay
Su:2,5lt
Spor:1saat pazar gezdım sancım cok hareket edemıcem bıkacgun.daha fazla yurumeye calısıcam kızlar.bıtınce hergun +yarım saat yaparım artık
Canım tatlıya vurunca aradakı meyvelerı yedım..
Bide yazılanları okuyayım dıye daldım ama soylemeyı unuttum bızım evın su tesısatı patladı pazardan sonra bı de onla boğustuk.aman ya rebbımmm. bı de ıslanınca kıvrıldım sıncap gıbı yataga
eti puuff pufff eti puff pufff yumuşak ve tatlı eti puff...
eti puuff pufff eti puff pufff yumuşak ve tatlı eti puff...
Sevmiyormussun zaten, niye kizin basini yakiyorsun kiIyyyyk hiç sevmem ya
Sana kim ceza yazıyor.kollontai yazıyorsa teşvikten ceza almanı istirham edeceğimm.
hadi hadi, senin de benle bulusasin yok degil
Sanmam o sana kitlenmiş durumda baksana beni bile sen sandı.
Iyyyyk hiç sevmem ya
Iyyyyk hiç sevmem ya
Sana kim ceza yazıyor.kollontai yazıyorsa teşvikten ceza almanı istirham edeceğimm.
Dun geceki gunahlarimi sabahki 3 mil lesliyle kapattim, bugun yediklerim icin yeni bir sayfa aciyorum; gune mutlu basladim hadi bakalim hadi hadi
kork zaten, cantamda testereyle dolasiyoruuum, ayrica yamyamlik da yaparim hele bir de pofuduk olursa ahahahayok ben korkarım :)
unutmamıza fırsat verir misin :)))
aaaa ne enteresan nasıl yani.... ben etipuftan evim olsun onuda yerim....
kork zaten, cantamda testereyle dolasiyoruuum, ayrica yamyamlik da yaparim hele bir de pofuduk olursa ahahaha
Ya cok guzel bir kitap okudum gecen hafta, bana cok iyi geldi; enerjim degisti resmenhadi canım hadi başka kiliseye :)))
Ya cok guzel bir kitap okudum gecen hafta, bana cok iyi geldi; enerjim degisti resmen
Artik hep olumlama yapacagim, sana da tavsiye ederim Betul; hep kendini elestiriyorsun ya ondan diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?