Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya cok guzel bir kitap okudum gecen hafta, bana cok iyi geldi; enerjim degisti resmen
Artik hep olumlama yapacagim, sana da tavsiye ederim Betul; hep kendini elestiriyorsun ya ondan diyorum
Kitabın ismini verirmisin canım. Özeellikle kişisel gelişim kitapları okurum. Roman türünü lisede bıraktım.

canım 34 de ne var ki ben 2. doğumu 40 yaşında nerdeyse yaptım nerde geçti diyorsun

ben 75 le hamile kalıp 95 le doğuma girmiştim 2. de bende nerdeyse 100 ü görecektim

canım geçmiş olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah

anamm kız ebru sende pek küçükmüşsün yaww ben seni 26-27 falan diyordum[/QUOTE]
ne bileyim canım..işte diyorum ki keşke kızım küçükken ve bakıcım çok iyi iken yapabilseydim..kızım 9 yaşının bitirdi..ben de hala tık yok..hayırlısı buymus demekki..eşim şimdi de doğuya gidiyor.bundan sonra iyice zorlaşır sanırım..

Belki 4 tane puuuff yemeseydin canını bağışlardııı.

aslında bi tane yedim tamm başka yok dedim sonra elim çaktırmadan gitti aldı... aaa bak iki oldu başka yok dedim... sonra böyle durmadı elim bi tane daha gitti... aaa baktım bi tanecik kaldı yalnız mı kalsın yiyim kurtulayım şundan dedim :)))

Cok uzuldum tatlim ya. Ama nasip. Eger sagdigini iciyorsa sagarak ver canim. Anne sutu onemli. Benim ablamin bebegi hic emmedi 8 aylik olacak hala sagiyor sütünü
Bende üzülüyorum Cnm ama en doğrusu buydu kilo alamadı 2 aydır ve her gün ishaldi günde 8 9 kez kaka yapıyorduk emdiğini kusuyordu uyku diye bişey yoktu mecburen başladık ve düzeldi hemen şükür . Hala geceleri emziriyorum gündüz de sağıp döküyorum eskimesin geceye diye. zehirlendiğim için böyle yapıyorum inşallah bira Zaman geçsin tekrar sürekli emziririm sağmakta zor gerçekten .

B blanche_ea
Benim kayınvalide eşime kız arıyormuş.Bi arkadaşının tavsiyesi üzerine birini görmeye gidiyormuş ama evleri karıştırmış. Teyzemlere gitmiş. Teyzem çok samimi candan biridir. Eve almış kadını.Ama gideceği yeri tanımıyormuş. Sonra çay falan muhabbet uzamış.Oğluna kız aradığını söylemiş. Teyzemde benim yiğenim vaar falan demiş. Kv. de kabul etmişş.
Annem çalışıyor. Babamla ortak bir işyerleri var. Süpermarket. Kayınvalideye oranın adresini vermiş.
Ben de okuldan yeni dönmüştüm.Annem beni aradı. Markete çağırdı.Bi kadın seni görmek istiyor diye.Bende olmaz anne gelemem.Yarın yazılılarım var dedim.( Olay biraz karışık öncesinde bir akrabamız beni istemeye gelmişti. Ama sadece oğulları beni görmüştü.Ailesi beni tanımıyordu. Onlar olduğunu sandım. Bende o yüzden istememiştim. )
Biraz nazdan sonra sadece 10dk durur giderim mantığıyla gittim. Kvyle tanıştım.Ama nasıl bakıyor nasıl dikizliyor. Bide arada sırıtıyor. O gün çok rahatsız olmuştum.Ama demek ki yeterince olmamışım.
Sonra eşime nasıl anlattıysa haftaya da onunla birlikte geldiler. Çokda aşırı beğenmemiştim. Kv birlikte bişeyler için dedi kabul etmedim.Ben tanımadığım adamla ne konuşacağım kafasındaydımm.
1 hafta sonra birdaha geldiler.Bu sefer kabul ettim.Birlikte kahve içmeye gittik. Şartlarımızı ve nasıl evlilik istediğimizi falan konuştuk...
Sonrada zaten çok çok düşündüm ve kabul ettimm. Nişan yaptık. Veee mutlu mesut yaşadıkk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…