- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.581
Sağol şekerim.it s ok. its love koreanturk.com da var
Maksat eğlenceSevmiyormussun zaten, niye kizin basini yakiyorsun ki
Marşmallovunu sevmiyorum. Yumuşak lastik gibiaaaa ne enteresan nasıl yani.... ben etipuftan evim olsun onuda yerim....
hadi canım hadi başka kiliseye :)))
o son eti pufları yemicektim....
duydunuz mu testeresi vamrış balance ile buluşuckalara duyrulur...
Marşmallovunu sevmiyorum. Yumuşak lastik gibi
Kitabın ismini verirmisin canım. Özeellikle kişisel gelişim kitapları okurum. Roman türünü lisede bıraktım.Ya cok guzel bir kitap okudum gecen hafta, bana cok iyi geldi; enerjim degisti resmen
Artik hep olumlama yapacagim, sana da tavsiye ederim Betul; hep kendini elestiriyorsun ya ondan diyorum
Kitabın ismini verirmisin canım. Özeellikle kişisel gelişim kitapları okurum. Roman türünü lisede bıraktım.
canım 34 de ne var ki ben 2. doğumu 40 yaşında nerdeyse yaptım nerde geçti diyorsunbebeğin yok mu canım..hamilelik öncesi zayıflayarak hazırlanıyosun demekki..çok güzel yapıyosun..
ben de ikinci çocugu düşünüyordum ama 2 yıldır olmadı..çok üzüldüm..ama hayırlısı buymus demekki..beliki de yüksek kilomdan dolayıdır..çünkü başka hiçbir sorun çıkmıyuo..yas oldu 34..artık bu saattten sonra da yapılmaz herhalde..
Belki 4 tane puuuff yemeseydin canını bağışlardııı.
Böyle yazılıyormuşşş. Gözünü sevdiğimin ingilizcesi...marshmelow
Bende üzülüyorum Cnm ama en doğrusu buydu kilo alamadı 2 aydır ve her gün ishaldi günde 8 9 kez kaka yapıyorduk emdiğini kusuyordu uyku diye bişey yoktu mecburen başladık ve düzeldi hemen şükür . Hala geceleri emziriyorum gündüz de sağıp döküyorum eskimesin geceye diye. zehirlendiğim için böyle yapıyorum inşallah bira Zaman geçsin tekrar sürekli emziririm sağmakta zor gerçekten .Cok uzuldum tatlim ya. Ama nasip. Eger sagdigini iciyorsa sagarak ver canim. Anne sutu onemli. Benim ablamin bebegi hic emmedi 8 aylik olacak hala sagiyor sütünü
Kitabın ismini verirmisin canım. Özeellikle kişisel gelişim kitapları okurum. Roman türünü lisede bıraktım.
bunu ben yıllar önce paylaştıydımyalnız bu çok bayat hocam yeaaa :))) karikatürcü başı daha güncel ol :)
bencede:)dizinin ilk bölümünü aç anlarsın...
,,sen de ne görsen istiyon yeaaa :))
6 aylık olduk Canım 9 kasım doğumlutüh üzlüdüm ne kadar bebeğin canım keşke bırakmasaydın yaaaa
Evet Cnm nasip artık bunada şükür 6 ay sadece anne sütü aldı.Ay canım çok üzüldüm ama nasibi bu kadarmis. Hem artık mamalar anne sütüne cok yakin üretiliyor. Üzülme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?