- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.601
kız ben ananın yerinde olsam okula giden kızımı istemeye gelseler kovarım gıııı....:)B blanche_ea
Benim kayınvalide eşime kız arıyormuş.Bi arkadaşının tavsiyesi üzerine birini görmeye gidiyormuş ama evleri karıştırmış. Teyzemlere gitmiş. Teyzem çok samimi candan biridir. Eve almış kadını.Ama gideceği yeri tanımıyormuş. Sonra çay falan muhabbet uzamış.Oğluna kız aradığını söylemiş. Teyzemde benim yiğenim vaar falan demiş. Kv. de kabul etmişş.
Annem çalışıyor. Babamla ortak bir işyerleri var. Süpermarket. Kayınvalideye oranın adresini vermiş.
Ben de okuldan yeni dönmüştüm.Annem beni aradı. Markete çağırdı.Bi kadın seni görmek istiyor diye.Bende olmaz anne gelemem.Yarın yazılılarım var dedim.( Olay biraz karışık öncesinde bir akrabamız beni istemeye gelmişti. Ama sadece oğulları beni görmüştü.Ailesi beni tanımıyordu. Onlar olduğunu sandım. Bende o yüzden istememiştim. )
Biraz nazdan sonra sadece 10dk durur giderim mantığıyla gittim. Kvyle tanıştım.Ama nasıl bakıyor nasıl dikizliyor. Bide arada sırıtıyor.O gün çok rahatsız olmuştum.Ama demek ki yeterince olmamışım.
Sonra eşime nasıl anlattıysa haftaya da onunla birlikte geldiler. Çokda aşırı beğenmemiştim. Kv birlikte bişeyler için dedi kabul etmedim.Ben tanımadığım adamla ne konuşacağım kafasındaydımm.
1 hafta sonra birdaha geldiler.Bu sefer kabul ettim.Birlikte kahve içmeye gittik. Şartlarımızı ve nasıl evlilik istediğimizi falan konuştuk...
Sonrada zaten çok çok düşündüm ve kabul ettimm. Nişan yaptık. Veee mutlu mesut yaşadıkk.
Teşekkür ederim Cnm . DenicemMadem emzirmiyorsun sana bir kür tariif edeceğim. Ödem attiriyormus. Suyun içine yeşil nane maydanoz ve limon koyuyorsun. Bir gece bekletip ertesi gün afiyetle iciyorsun :)
Sağol canım bende alayım.Louise Hay- Dusunce gucu ile tedavi
Bende markete yanlarına çok gidiyordum.Gelen gören kağıt bırakan. Yaşıma inanmayann ooo saysam bitmez.Kadında sıkıldı heralde.kız ben ananın yerinde olsam okula giden kızımı istemeye gelseler kovarım gıııı....:)
Yürüyüşünüde yapmışsın hemen..bu arada günaydın dün nasıl yorulduysam bu sabah kalktım yürüyüşümü yaptım geldim kahvaltımı hazırladım eşimi işe kızımı okula yolladım oğluşum uyuyodu yanına yattım şimdi uyandım hemen geldim...
B blanche_ea
Benim kayınvalide eşime kız arıyormuş.Bi arkadaşının tavsiyesi üzerine birini görmeye gidiyormuş ama evleri karıştırmış. Teyzemlere gitmiş. Teyzem çok samimi candan biridir. Eve almış kadını.Ama gideceği yeri tanımıyormuş. Sonra çay falan muhabbet uzamış.Oğluna kız aradığını söylemiş. Teyzemde benim yiğenim vaar falan demiş. Kv. de kabul etmişş.
Annem çalışıyor. Babamla ortak bir işyerleri var. Süpermarket. Kayınvalideye oranın adresini vermiş.
Ben de okuldan yeni dönmüştüm.Annem beni aradı. Markete çağırdı.Bi kadın seni görmek istiyor diye.Bende olmaz anne gelemem.Yarın yazılılarım var dedim.( Olay biraz karışık öncesinde bir akrabamız beni istemeye gelmişti. Ama sadece oğulları beni görmüştü.Ailesi beni tanımıyordu. Onlar olduğunu sandım. Bende o yüzden istememiştim. )
Biraz nazdan sonra sadece 10dk durur giderim mantığıyla gittim. Kvyle tanıştım.Ama nasıl bakıyor nasıl dikizliyor. Bide arada sırıtıyor.O gün çok rahatsız olmuştum.Ama demek ki yeterince olmamışım.
Sonra eşime nasıl anlattıysa haftaya da onunla birlikte geldiler. Çokda aşırı beğenmemiştim. Kv birlikte bişeyler için dedi kabul etmedim.Ben tanımadığım adamla ne konuşacağım kafasındaydımm.
1 hafta sonra birdaha geldiler.Bu sefer kabul ettim.Birlikte kahve içmeye gittik. Şartlarımızı ve nasıl evlilik istediğimizi falan konuştuk...
Sonrada zaten çok çok düşündüm ve kabul ettimm. Nişan yaptık. Veee mutlu mesut yaşadıkk.
Sağol hayatımmm.biz çıkalım kereevetine... Allah bozzmasın maşallah tütütütütühh nazar değerse direk benden bilinir... ben maşallahımı yaıştırayımda :))
Maşallah sizeAyyy ne yapayım kız
Kocacığımı çok seviyorumm. Birde biz yarı görücü usulü evlendik.Yani öncesinde sevgili falan değildik. İsterseniz tanışma olayını anlatırdım ama çok uzun olur diye burada bırakayım.
Allah isteyen herkese hayırlı kısmetler versinMaşallah size
Çok ilginçdi. Teyzeme ilk duyduğumda bi araba laf saymıştım.Ben daha okula gidiyorum.Sen beni evlendirmeye mi çalışıyorsun.Ben evde mi kaldım ki sana ne ne karışıyon falan... Ama şimdi dua ediyorum.ebrusonmez tanısma hikayeniz de ne güzelmis, kime niyet kime kısmet olayı olmus cidden :)
Ya ben zaten bu evlilik işlerinin gerçekten kısmet olduguna inanıyorum, demek ki senin de öyle olması gerekiyormus :) Ne güzel işte mutlu bir evliligin olmus bu sayede :)Çok ilginçdi. Teyzeme ilk duyduğumda bi araba laf saymıştım.Ben daha okula gidiyorum.Sen beni evlendirmeye mi çalışıyorsun.Ben evde mi kaldım ki sana ne ne karışıyon falan... Ama şimdi dua ediyorum.
Spor için bi 100 zıpla canım
evet canım ufakmış ama pürelere başlama ayı en azından :)6 aylık olduk Canım 9 kasım doğumlu
ay yok kıskanma bacım bu sabah tartıda gördüğüm hoşuma gitmedi ama dün çok ayakta kaldım ayaklarım şişti sabah :)Yürüyüşünüde yapmışsın hemen..
Bendebu aralar seni kıskanıyorumm.Heberin olsun yani
ben sana dedim 60 oldun diye inanmadıydın sende zıpla bakalım:)Gunaydın hanımlar, anca girebildim ben. Bugun İstanbul'a gidiyoruz, oradan da memlekete, hafta sonu dügün var. Birkaç gün pek giremeyecegim.
Pazartesiden itibaren ben de menü bildirmeye başlayacagım cunku bu sabah 60'ı gordum tartıdaReglim gelmeyince sıkıntıdan, stresten kendimi yemeye vermistim acısı cıkmaya başlamış Hemen toparlanmam lazım, pazartesiye kadar reglim de bitmis olur, yeniden diyet moduna başlıyorum tam gaz!
Alıntı yapamadım da etiketleyip yazayım:
B blanche_ea cezalar ne alemde beybi? Yiyorsun o kadar bari cezalarını da yap erit
ebrusonmez tanısma hikayeniz de ne güzelmis, kime niyet kime kısmet olayı olmus cidden :)
btlbetul kollontai pek ugramıyor diye grupta isyan bayragı acmıssın resmen eti puf diye. 500 ceza yazdım sana, o kadar muhabbetini etmeyin dedik kaçamakların di mi? :) zıpla da kendine gel çekirge.
tamam canım ben burdayım nasip olursa duydunuz hanımlar ben ceza yazmıyorum diye pek müdahale etmiyordum 1. kaptan yardımcımız yaz dedi ona göre savulun ben geliyorumBu arada grupta bir süredir menüsünü göremedigim kisiler var!!!
Ay Isigim M melampusefe T tatlitambak nerde menüler???
@denhizx senin durumunu da okudum canım, lütfen düzelince menü bildirmeye devam et.
Grupta bir boşvermişlik havası seziyorum, hoşuma gitmiyor hanımlar! Kollontai yok, ceza yok diye mi saldınız bilmiyorum da ben venilsub burdayız!
Nilgüncügüm ben bu ara dedigim gibi sehir dısı olaylarından pek giremeyebilirim ama kollontai de gelene kadar başı boş bırakma bu hatunları, istedigin gibi ceza yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?