- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.621
bende kesinlikle kısmet kader diye bakıyorum bende ist çalışırken asla başka şehirde oturamam diyordum bi hava bende sonra eşime tanıştım hop balıkesire geldim nasıl olduğunu bile anlamamıştım:) Allah herşeyin hayırlısını versin yeterki ebru daha iyi etsin Allah evliliğini tatlım darısıYa ben zaten bu evlilik işlerinin gerçekten kısmet olduguna inanıyorum, demek ki senin de öyle olması gerekiyormus :) Ne güzel işte mutlu bir evliligin olmus bu sayede :)
menün çok güzel birde sporun olsaydı 4 4 lük olucakmış atla canım 100 ip cezan var:)
Gunaydın hanımlar, anca girebildim ben. Bugun İstanbul'a gidiyoruz, oradan da memlekete, hafta sonu dügün var. Birkaç gün pek giremeyecegim.
Pazartesiden itibaren ben de menü bildirmeye başlayacagım cunku bu sabah 60'ı gordum tartıdaReglim gelmeyince sıkıntıdan, stresten kendimi yemeye vermistim acısı cıkmaya başlamış Hemen toparlanmam lazım, pazartesiye kadar reglim de bitmis olur, yeniden diyet moduna başlıyorum tam gaz!
Alıntı yapamadım da etiketleyip yazayım:
@blanche_ea cezalar ne alemde beybi? Yiyorsun o kadar bari cezalarını da yap erit
ebrusonmez tanısma hikayeniz de ne güzelmis, kime niyet kime kısmet olayı olmus cidden :)
btlbetul kollontai pek ugramıyor diye grupta isyan bayragı acmıssın resmen eti puf diye. 500 ceza yazdım sana, o kadar muhabbetini etmeyin dedik kaçamakların di mi? :) zıpla da kendine gel çekirge.
delimisin biz burda sırf seni takip ediyoruzbeni görmedin sandıydım :))
çaresi var yeme o zaman :)bir etipuf 125 zıp ediyo çok pahalı....
delimisin biz burda sırf seni takip ediyoruz
çaresi var yeme o zaman :)
ağzına kilit tak anahtarıda atoooppsss :)))
bunu o an söylesen seni bile yerim inan ki o kriz anında varya diyom ya kesinlikle söz möz geçmiyo bana....
pes diyorum başka birşey demiyorumburnumla yerim :))
pes diyorum başka birşey demiyorum
Reglim bitsin zıplıcam organik hatuncugumben sana dedim 60 oldun diye inanmadıydın sende zıpla bakalım:)
Reglim bitsin zıplıcam organik hatuncugumCok saldım cok
Şimdi bi de annemin yanına gidicem yine,btlbetul gönlünce sevinebilirsin
Bilmem pazartesi gorecegiz iştekaç kilo alcan orda bilelimde ona göre sevinelim :))
tut o ipin ucunu yeme kız !!!Kizlar sabah ciktik ogumu hematolojiye goturduk kan aldirdik sonuclari almaya cikacagiz. Kizimi da 16.30 da kardiyoloji dr na dua edin insaallah bisey cikmaz. Yüreğim agzimda yani.
Bu arada aksam misafir var yarin da gunduze de misafir var.
kollontai kaptanim. Bebi zayiflat yaa bana bir liste bul aynen uygulayacagim söz yoksa kacti ipin ucu tutamiyorummmm
kız cok ufakmıssın sen daha ne cocuguBiz seneye düşünüyoruz. 2 yıllık evliyim ve 21 yaşındayım.
Bilmem pazartesi gorecegiz işte
temel doktora gitmiş demiş ki doktorcum çay içerken gözüm acıyo,doktor da demiş ki cay kasıgını bardaktan cıkar oyle içbir etipuf 125 zıp ediyo çok pahalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?