- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #188.741
Allah allah bilemedimkii tatlım bende sakız çiğnedimmi hiiiçç yemek aklıma gelmez boş havadan karnım davul gibi şişer bide kendimi kaybediyorum ondan çiğnemiyorum ayyy kızken sürekli çiğnerdim dedemin çiftliğini inletirdik pat pat balon gibi şişirirdikkk kuzenlerle ne günlerdi beeeeevet somon yerim ya artik bir de sakiz cignedim cok bu ara o da aciktiriyor herhalde, bugun cok kahve-cay da ictim ya leslie tamamlayamadim ilk defa bayilacak gibi oldum
Menun güzel canım sporuda 2 mile yapabilirsen 2kat güzel olur:)Geldim kaptanim :))
Menum
Sabah/öğlen: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek. Şekersiz çay
Ara: tarçınlı süt. 1 küçük muz
Aksam: fırında tavuk. 3 yk yoğurt.
Ara: 1 bardak tarçınlı süt.
Su: 2.5 lt.
Spor: 1 mile. 100 atlama (ceza)
@kollontai @morordeknilsub
Ne kadar elma yiyorsun başka ne yapıyorsun elma diyetide olsa yaz canım lütfen :)Valla benim menü sabit elma diyetibugün öğlende yedim azıcık akşama yazıcam rengim sapsarı oldu ceset gibiydim arkadaş bile dedi rengin niye böyle elma yiye yiye yeşilmi oldum acaba dedim aynaya bakdım sapsarı ruh gibiyim azıcıkda olsa yedim
Her zamanki gibi süper bir menuMerhaba hanımlar;
Kahvaltım;
Tam buğday ekmeğinden sandviç
Akşam :
Mantar yemeği ( az yağlı soğanlı biberli mantar yemeği)
2 yk light yoğurt
Spor : 1 saat yürüyüş
Su: 2 lt
Herkese iyi akşamlar :)
A kız senin menuleri hiç bu kadar kalabalık görmemiştim her telden çalmışsın...Menum:
Sabah:
1.5 yumurtali beyaz peynirli omlet
1 dilim kizarmis tb ekmek
1 catal sekersiz recel
domates
Ogle:
etli salata
1 dilim kepek ekmegi
1 cay kasigi zeytinyagi
Ara
10 badem
Aksam saat 17.30
peynirli biberli sandvic (mecburiyetten)
Gece 10:
2 avuc kuruyemis
Ay noluyor bu ara gece acikiyorum bayilacak gibi oluyorum anlamadim.
Ekmegi hayatimdan cikarmam gerek ya o aciktiriyor galiba.
Yarin bir de karatay usulu deneyeyim bir de.
Leslie 3 mile sabah, 3 mile'in ilk 20 dakikasi aksam(1.3 mile diyelim)
Su>3litre
Bir de afedersiniz ama bir wc problemim var.
Hadi bakalim ne olacak, kahramanimiz 58lerde geriye gidebilecek mi?
500 atlamami da yapayim, oyle yatarim. Totalde 1500'du cezam; bugun de yemezsem tabii @morordek
hoş buldum efem...:)topiğe girdiğim zaman ki ruh halime hoş geldin :)
canım bizim sana ceza yazmamız önemli değil senin bize karşı sorumlu hissedip her gün yazman gerekiyor olmuyor ama böyle ne yediğini bilmeden ne cezası yapalım sana lütfen kaçamak yapsanda menü bildir bekliyorum ona göre....
Günlük yazıyorum yaaa bebişNe kadar elma yiyorsun başka ne yapıyorsun elma diyetide olsa yaz canım lütfen :)
kızlar bugun 20 kişisen 2 tane menü geldi menüler nerde allah aşkına neden kurallara uyulmuyor ?
Geçmiş olsun canım.Geçen yaz bende bi sabah bi uyandım yataktan kalkamadım, kıpırdayamıyorum ,nefes alamıyorum filan.Hemen acile gittik doktorlar kan testi filan yaptı etti en son ultrasonda bi baktılarki sol yumurtalığımda kist varmış 4 cm hemdeCanim dun en son size yazdigim mesajdan sonra bir agri tuttu beni midem diye kivraniyordum esim de isten yemege geldi saat 7 de ben de agri siddetlendi. Ama ne oturabikiyorum ne de nefes alabiliyorum tam 1.5 saat agladim. Tekrar ise gidecekti gondermedim. Acile gittik dr da safra ile alakali bir problem olabilir dedi. Agroyan yer tam mide de degil aslainda. Sağ kaburgamin alti idi. Serumu aldiktan 30 dk sonra gecti agri nasil rahatladim. Ve uyumusum.
Genel ceraahiye gidecegiz musait bir zamanda. Safraya bakilacak.
Eşimin 55 yaşındaki yengesi 1 yılda 70 kiloya yakın verdi saati saatine yiyordu diyetisyenin her dediğini yapıyordu sonucunda süper kadın oldu hep der gençliğimi yağ fıçısıyla mafetmişimkeşke gençken yapsaydımda her istediğimi geyip tozsaydım bencede çabalarsan boşa çıkmıyor çaban bende denedim test ettim defalarca regl döneminde kesinlikle kilo veremiyorum ondan elma diyeti yapıyorum en azından ödem tutmayım diye daha tartılmadım belki fazlayım belki eksik kardeşimde hep der ben 19 yaşındayım 2 gün yemeyim göbek gidiyor kız hakkettende yemiyor delüüüü 1 hafta hoppp gitti göbek pörsümüş balon gibi niye yemiyor bende bu yaşda su içip yat kalk yapsam aynı kilo bendede gider haberi yok ben gençyim yaaaa ondan diyor bideee
Dun akşam görmedim canım ondan dedim...:)Günlük yazıyorum yaaa bebişgörmedin sanırsam hergün yazıyorum ben bikereeeemmm
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildir...Canim dun en son size yazdigim mesajdan sonra bir agri tuttu beni midem diye kivraniyordum esim de isten yemege geldi saat 7 de ben de agri siddetlendi. Ama ne oturabikiyorum ne de nefes alabiliyorum tam 1.5 saat agladim. Tekrar ise gidecekti gondermedim. Acile gittik dr da safra ile alakali bir problem olabilir dedi. Agroyan yer tam mide de degil aslainda. Sağ kaburgamin alti idi. Serumu aldiktan 30 dk sonra gecti agri nasil rahatladim. Ve uyumusum.
Genel ceraahiye gidecegiz musait bir zamanda. Safraya bakilacak.
Sen hep terssin regl dönemine gerek yokki:)aa ben de regl döneminde asla veremem hatta sonraki hafta da ++ çıkarım.... ama o dönemde sırf elma yemek olmaz ki... vücudun protein alması lazım.... bana da bak hele neler de biliyom... şahsen ben zaten asabi duygusal atarlı bişi oluyom bir de aç kalırsam hiç çekilmem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?