- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.181
tatlım ist a gittik annem için dr a ..d_mndc duygucum nasılsınız pek uğramadın 2 3 gündür:)
Canım tartı farkı olabilir, belki fazla ölcüyordur anneninki.Bugun anneme gidiyorum. Uzunca bir süre
kalacağım. Annemlerde baskül var ama ben yine de kendi baskulumu gotureyim mi? Hangisi daha mantıklı olur sizce
daha iyi canım ameliyat olmaması için çırpınıyoruz .. istanbula gittik beldeki kist için iğne oldu fizik tedavi falan 3 gün hastanede kaldı .. şimdi daha iyi..Canım biliyorum senin durumunu, takımın genel durumunu cıkarmak icin herkesi yazdım :) Sende durumlar nasıl, annen daha iyidir umarım?
Canım tartı farkı olabilir, belki fazla ölcüyordur anneninki.
5 lt.lik su ile deneyebilirsin annenin baskülü ne kadar farklı ölcüyor diye ya da kendininkini de götürebilirsin. Önerilerim bunlar :)
Annedeyken kilo alıp gelme yalnız
Götür kendi baskülünü tartı farkı olur moralin bozulur canım...Bugun anneme gidiyorum. Uzunca bir süre
kalacağım. Annemlerde baskül var ama ben yine de kendi baskulumu gotureyim mi? Hangisi daha mantıklı olur sizce
ee ne yicez kv yapıyor burda taş fırında köy ekmeği ondan mı yesem sabahları bir dilim?bende sendenim ne onlar öyle yraa resmen kimyasal basmışlar....
iyi bari bastonları atmış sen nasılsın?tatlım ist a gittik annem için dr a ..
bugünden itibaren burdayım
annem şuan bastondan kurtuldu şükür.. ağrı devam ediyor ama akşamları eve gelebiliyorum artık
kendisi öyle yapıyordaCanım tartı farkı olabilir, belki fazla ölcüyordur anneninki.
5 lt.lik su ile deneyebilirsin annenin baskülü ne kadar farklı ölcüyor diye ya da kendininkini de götürebilirsin. Önerilerim bunlar :)
Annedeyken kilo alıp gelme yalnız
evet ya ona da katiliyorum, ben de yiyorum hep gerci cunku uuzn sure dayaniyorlar tek yasayinca insan ekmek bitmiyor napiyim.
ufff biraz ara veriyorum ara ogun yapsam mi acaba bilemedim, yoksa sadece kahve mi icsem? :)
benimkide bimden ekmekçik çok tahıllı fena değil ki niye beğenmediniz?ahh kader arkadaşım ben şaypanın tam tahıllısını alıyorum bir tek onu yiyebiliyorum ve her yiyende beyeniyor eve gelenlere de dayayınca bana pek kalmıyor :)) biri gelcekse alıyorum zaten ekmek onlardan kalanıda işte bitirmeye gayret ediyorum bitmezse sokaktaki kuşlara eee onlar da can :)
ee ne yicez kv yapıyor burda taş fırında köy ekmeği ondan mı yesem sabahları bir dilim?
bildiğin bir 70 lik içmiş gibiyim odaklanamıyorum akşam bile uyuyamadım .. yollarda da git gel olunca .. millet benle konuşuyo zombi gibi bakıyorum .. anneme yatılı bayan ayarlıycaz sanırım artık iş yapmaması lazımiyi bari bastonları atmış sen nasılsın?
benimkide bimden ekmekçik çok tahıllı fena değil ki niye beğenmediniz?
ama beyaz undan yapılıyor diye yemiyodum ama içine kendileri su ve tuzdan başka bir şey koymuyorlar birde taş fırında odun ateşinde pişiriyorlar iyi barim sabahları ondan yiyim:)köy ekmeği yenir kız oohhh üzerine zeytin yağ kekik ayyy ekmek sevmeyen benim canım istedi bak :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?