- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.141
Günaydın kızlarrr
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım :)Gecen hafta 82.1
bu hafta 82.0
bugun dr gidiyorum. Dun yine rahatsizdim.biraz. burada ki ozel hastaneleri beğeniyorum.6 yildir buradayim il defa devlete aldim randevuyu bakalim nasil olacak.Acaba gun mu verirler yusg icin bilemedim simdi
sağol canım:)Afiyet olsun canim.
bende 2 gündür yapıyorum bakalım :)nilsub xanim sodali kürümuz var ya onu bu hafta hic aksatmadan duzenli yapacam. Dun rahatsiz olunca yapamadim.
oooo kimleri görüyorum birileri erken uyanmış bugun:) sağol tatlım çaya gellllll........ günaydınAfiyet olsun canım.
benim kızımda öyle kardeşini kıskanıyo çok üzülüyorum ama ufak diye daha fazla ilgi gösteriyoruz oğlana ama kızım okuldan sonra 2 saat kadar oynuyor dışarda burası küçük yer çok şükür güvenli :)Keske bir evim olsa azcikta bahcesi olsa cocuklari cikarabilexegim kadar ne kadar guzel olurdu. Lojman bu acidan guzeldi. Ama burada cok sıkilıyorlar. Dun aksama kadar iki cocukla da oynadim. Ama kizim sen benimle hic oynamiyorsun.beni sevmiyorsun diye dolanip durdu yine de.
Günayyyyydınnn kızlar regl döneminde hiç bir zaman kilo vermem alırım lennnnn okadar elma diyeti yaptım içimde hiçbirşey kalmadı boşşşş mideyle günlerce tuvaletlerden çıkmadım bu sabah bi tartıldım 72.400yalnız doğumumda bile bu kadar şiddetli regl olmadım bugün 5. Günmü neeee acayip birşey durmuyor çok şiddetli bide yalnız göbek tamamen uçmak üzere kaldı totoyu küçültmek sonrada sıkılaştıkmı bal kaymaklkk
evde işler bitiyomu pisi kedi:)uleyn sen evde değil misin nankör kedi....
ayrılmaz ikili sen ve 64btlbetul (64,7/64,2/0,5)
oysaki ben 63,8 i görmüştüm bu hafta... ama iki gün üst üste görmeden söylemiyeyim dedim ama göremedim :) dün sadece lahana çorbası içtim oysaki çok umutluydum ama şişkinlik yaptı :)) evdeki hesap benii gene yarı yolda bıraktı...
64 beni çok sevdi canım yaaa yerim ben onu :)) biz ayrılamıcaz zanımca :)
ya arkadaslar lahana corbasidir, elma diyetidir falan yapmayin ya; oyle verdiginiz kilolar ne yazik ki gercek kilo degil.
ben de cok yaptim da, hepsi fazlasiyla geri geliyor.
ayrılmaz ikili sen ve 64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?