- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.201
haklısın yorulmuşsundur dinen bari azıcık:)bildiğin bir 70 lik içmiş gibiyim odaklanamıyorum akşam bile uyuyamadım .. yollarda da git gel olunca .. millet benle konuşuyo zombi gibi bakıyorum .. anneme yatılı bayan ayarlıycaz sanırım artık iş yapmaması lazım
evet canım orda haklısın koruyucu eklıyolar kesınlıkle.pakete giriyosa bil ki iiçine de bişiler giriyordur....
ben çavdar ve tam buğday ekmeğini seviyorum:)ekmek konusunda da kepekli ekmek en saglıklısı bence kızlar.. dıgerlerı daha kalorılı daha besleyıcı tabııkıbimin kepekli ekmeği fena değil bence
bende bimin kepeklisini yiyorum hem tok tutuyo hem de lezzetli..ekmek konusunda da kepekli ekmek en saglıklısı bence kızlar.. dıgerlerı daha kalorılı daha besleyıcı tabııkıbimin kepekli ekmeği fena değil bence
alırken bidahakine marketteyken bı karsılastır kalorı degerlerını canımben çavdar ve tam buğday ekmeğini seviyorum:)
ama beyaz undan yapılıyor diye yemiyodum ama içine kendileri su ve tuzdan başka bir şey koymuyorlar birde taş fırında odun ateşinde pişiriyorlar iyi barim sabahları ondan yiyim:)
Evet ama benim aldıgım ya da verdigim kiloların takıma yararı/zararı yok :))kendisi öyle yapıyorda
Kendin diyorsun anasında kilo alıyor diye :)morordek bugun işe gitmedin mi sen bakalım :)
ahh kader arkadaşım ben şaypanın tam tahıllısını alıyorum bir tek onu yiyebiliyorum ve her yiyende beyeniyor eve gelenlere de dayayınca bana pek kalmıyor :)) biri gelcekse alıyorum zaten ekmek onlardan kalanıda işte bitirmeye gayret ediyorum bitmezse sokaktaki kuşlara eee onlar da can :)
ara öğünde ne yutacağına bağlı bu sorunun cevabı
bana diyetisyen uno denge light onermisti artik ona gecis yapacagim.benimkide bimden ekmekçik çok tahıllı fena değil ki niye beğenmediniz?
kız dur ekmeğin fotosunu atayım sana kocaman aynı dediğin gibi :)onların unu bile doğaldır kız... abartma yerken sen yine de.... böyle kızartcan o ekmeği zeytin yağı kekik dediydim dimi bunu :))) ya da yapacan tarhana doğrıcan içine anaaaaaam ne yerdik beeee :) ahhh ahhhh mazi canlandı gözümde...
bak üzerine yağ sür üzerine salça mmhh....
ama hakiki köy ekmeği olcak hafif ekşimsi olanlardan....böyle koca tekerlek yaparlardı ya da ben çok küçüktüm benim aklımda kocaman kalmışta olabilir :))) şimdi ne zaman köy ekmeği görsem atlıyorum ama o lezzet yok bee.... biz büyüdük ve kirlendi dünyaaa :))) ayy bir ekmekten nerlere gittim :))
kız dur ekmeğin fotosunu atayım sana kocaman aynı dediğin gibi :)
Ben geldim hem de çokkkk mutlu geldim
Geçen haftaki kilo 74.200
Bu haftaki kilo 73.200
Fark 1
Yüzde 1,34
Ben geldim hem de çokkkk mutlu geldim
Bu haftaki kilo 73.200
Fark 1
Yüzde 1,34
tebrikler şekerBen geldim hem de çokkkk mutlu geldim
Bu haftaki kilo 73.200
Fark 1
Yüzde 1,34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?