- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.501
ayy cok yorgunummm.
sabah 8.30
1 has yumurta, 1 dilim kızarmış tb ekmek, 3 zeytin, 1 kk peynir
öğle 12.30
rokalı parmesanlı ince bonfileli salata
ara: 15.15
7 badem, 200 ml light süt
aksam 19
1 dilim kepek ekmeği, fırın somon(150-max 200 g), fırın patates(2 yk), roka
su 3 litreye yakın
spor 5 mega miles bantlı olanından ay ölüyorum.
Merhabalar kızlar.Bu ne ise bir an önce bitsin istiyorum aşırı derecede takıntılı bi insan oldum bu hafta, regldenmi bilmiyorum.Gerçi herşeyde üstüste geldi bu hafta sağdan vurdu soldan vurdu resmen.Bu halimede şükür tabi ama bi insanın bütün mihenk taşları sarsılırmı yerinden yaa hemde regl öncesi :) Neyse bugünki menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub
Sabah:1dl tt ekmek+1 kk peynir+7 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,nane,dereotu
Öğlen:simit ayran (yemek yiyecek vaktim yoktu arabada ancak bunu yiyebildim)
Akşam:yarım kase çorba+1 adet biber dolma+yarım kase yoğurt
Birde kaçamak var ama dondurma anneciğimin canı istedi diye aldım beraber yedik.Hasta ya kıyamıyorum bu hafta ben yemesem oda yemeyecektio yüzden pişman değilim yani.Kızlar yalnız yediğim hiçbişeyden zevk almıyorum yaaa
:) dimi valla yemişim bisürü şey sonra geçmiş konuşuyorumanneciğine geçmiş olsun.... eeehh bahaneyle yutmuşun dondurmayı....bir de simit ohh ne alaa ne alaaa....
ayyy iyi ki öyle takıntılarım yok açlıktan ölürdüm hep yalnızım :))
:) dimi valla yemişim bisürü şey sonra geçmiş konuşuyorum
Yok ben menümü hep yatağa girdiğim zmaan yazıyorum yattıktan sonra bişey yemeyeceğimden emin olduğumdanmasustan geç yzdın dimi gargaraya getircen sandın yemezler canım yemezler :)))
Yok ben menümü hep yatağa girdiğim zmaan yazıyorum yattıktan sonra bişey yemeyeceğimden emin olduğumdan
Yok be canım benim saatler değişmez sabah kahvaltım en geç 8.30, öğlen yemeğim 12.00 akşamda 17.30 18.00 i geçirmiyorum.Geç yemek yemiyorum misafirlikte filan değilsem,ki zaten misafirliğe gitmeyide bu yüzden sevmiyorum tüm düzenim bozuluyo.Hem yemeği geç yiyorum 8 gibi filan oluyorya,hemde bisürü şey yedirmeye zorluyorlaro da iyimiş yatana kadar yiyiyosun yani.... saat sınırı koy kendine...
fena mı iste takım 24 saat gozetim altında, gece ben gunduz sizgece kuşu seni:)
ben sana küsüm yaaa konusmuyom senlen hıhsen iyice arazisin
cubuk tarcın tek cozumdeliricem geçicek gibi değil atın beni balkondan aşağııııııı...................
aynen yemeye bahane mi yok, ama moralim bozuk bisey yiyemedim diyipte gelen yok hic !!!:) dimi valla yemişim bisürü şey sonra geçmiş konuşuyorum
kaptan hergun burdaaaa!!!! her mesajınızı tek tek okuyooooo!!!! sen ceza ozlemissin 3 gunde :) bu menuye bi 500 zıpla sen, bi haftadır arazisin zatenYalnız ben dağıldım dağılmasınada geçen hafta takımdada sağlam dağılma olmuş.Hep bikaç kişi konuşmuş,paylaşmış,onlarda belli.kaptan bile yok ortalıkta bişeymi olduki ben kaçırdım harbi kafam dağınık.Böyle sevmedim ben grubumuzu eskisi gibi hareketli olsun herkesler bişey paylaşsınkaptanlar kızsın. Benmi.abarttım yaaa grup normalde yoksa benmi öyle algılıyorum.malum negatif günlerimdeyim
fena mı iste takım 24 saat gozetim altında, gece ben gunduz siz
ben sana küsüm yaaa konusmuyom senlen hıh
cubuk tarcın tek cozum
aynen yemeye bahane mi yok, ama moralim bozuk bisey yiyemedim diyipte gelen yok hic !!!
kaptan hergun burdaaaa!!!! her mesajınızı tek tek okuyooooo!!!! sen ceza ozlemissin 3 gunde :) bu menuye bi 500 zıpla sen, bi haftadır arazisin zaten
yok tatlım bi tepik vurur birde duvar vurur bu saatteineğe gidip rica etsen olmazmı vermezmi süt bu saatte ?
hadi bakalım iyi seyirler ortimneyse kızlar film ayarladık eşimle izliycez bayadır başbaşa vakit geçirmiyoruz izninizle ben arazi oluyorum
pişman değilsen o kötüüüüü.....Merhabalar kızlar.Bu ne ise bir an önce bitsin istiyorum aşırı derecede takıntılı bi insan oldum bu hafta, regldenmi bilmiyorum.Gerçi herşeyde üstüste geldi bu hafta sağdan vurdu soldan vurdu resmen.Bu halimede şükür tabi ama bi insanın bütün mihenk taşları sarsılırmı yerinden yaa hemde regl öncesi :) Neyse bugünki menümü paylaşayım
kollontai morordek nilsub
Sabah:1dl tt ekmek+1 kk peynir+7 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,nane,dereotu
Öğlen:simit ayran (yemek yiyecek vaktim yoktu arabada ancak bunu yiyebildim)
Akşam:yarım kase çorba+1 adet biber dolma+yarım kase yoğurt
Birde kaçamak var ama dondurma anneciğimin canı istedi diye aldım beraber yedik.Hasta ya kıyamıyorum bu hafta ben yemesem oda yemeyecektio yüzden pişman değilim yani.Kızlar yalnız yediğim hiçbişeyden zevk almıyorum yaaa
uyanık spor ben 17.00 sonra birşey yemiyorum sende yemeYok ben menümü hep yatağa girdiğim zmaan yazıyorum yattıktan sonra bişey yemeyeceğimden emin olduğumdan
sen geçmişi okumuyonmu bacım herkes burdaydıııı negatif elektirik alıyorum sendenYalnız ben dağıldım dağılmasınada geçen hafta takımdada sağlam dağılma olmuş.Hep bikaç kişi konuşmuş,paylaşmış,onlarda belli.kaptan bile yok ortalıkta bişeymi olduki ben kaçırdım harbi kafam dağınık.Böyle sevmedim ben grubumuzu eskisi gibi hareketli olsun herkesler bişey paylaşsınkaptanlar kızsın. Benmi.abarttım yaaa grup normalde yoksa benmi öyle algılıyorum.malum negatif günlerimdeyim
evet tatlım biraz kalabalık gerçekten 200 atla bakalım:)İyi geceler fıstıklar
Geçmişi okumadan önce menümü paylaşayımkollontai nilsub morordek
Sabah
1 dilim tbe
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Büyük bir kk peynir
Ara öğün
2 ceviz
yarım armut
1 şeftali
Öğle
3 köfte büyük bardak ayran
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt
7-8 tane Bulgurlu yaprak sarması
Su 3 lt
Spor 30 dk bisiklet bide bugün Evi temizledim
neden kahve sana kilomu aldırıyor şekersiz içiyordun?haydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....
bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim
kapişşş
Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....
yok tatlım bi tepik vurur birde duvar vurur bu saatte
hadi bakalım iyi seyirler ortim
pişman değilsen o kötüüüüü.....atla 200 ip bakalım
uyanık spor ben 17.00 sonra birşey yemiyorum sende yeme
sen geçmişi okumuyonmu bacım herkes burdaydıııı negatif elektirik alıyorum senden
evet tatlım biraz kalabalık gerçekten 200 atla bakalım:)
neden kahve sana kilomu aldırıyor şekersiz içiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?