Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo 5 mega bbaahh heleee

Merhabalar kızlar.Bu ne ise bir an önce bitsin istiyorum aşırı derecede takıntılı bi insan oldum bu hafta, regldenmi bilmiyorum.Gerçi herşeyde üstüste geldi bu hafta sağdan vurdu soldan vurdu resmen.Bu halimede şükür tabi ama bi insanın bütün mihenk taşları sarsılırmı yerinden yaa hemde regl öncesi :) Neyse bugünki menümü paylaşayım

kollontai morordek nilsub

Sabah:1dl tt ekmek+1 kk peynir+7 zeytin+domates,salatalık,maydonoz,nane,dereotu
Öğlen:simit ayran (yemek yiyecek vaktim yoktu arabada ancak bunu yiyebildim )
Akşam:yarım kase çorba+1 adet biber dolma+yarım kase yoğurt
Birde kaçamak var ama dondurma anneciğimin canı istedi diye aldım beraber yedik.Hasta ya kıyamıyorum bu hafta ben yemesem oda yemeyecekti o yüzden pişman değilim yani.Kızlar yalnız yediğim hiçbişeyden zevk almıyorum yaaa

anneciğine geçmiş olsun.... eeehh bahaneyle yutmuşun dondurmayı....bir de simit ohh ne alaa ne alaaa....

ayyy iyi ki öyle takıntılarım yok açlıktan ölürdüm hep yalnızım :))

Merhaba,

Kahvaltım;
1 kase mercimek çorbası ( salçasız, yağsız )

Öğle;
Tam buğday ekmeğinden light kaşarlı tost

Akşam;
Biz ekşili deriZ kal domatesli filan bir yemek ondan bir kase yedim ..

Su: 2 lt
Spor : 1 saat yürüyüş

Herkese iyi geceler tatlı rüyalar :)

Yalnız ben dağıldım dağılmasınada geçen hafta takımdada sağlam dağılma olmuş.Hep bikaç kişi konuşmuş,paylaşmış,onlarda belli.kaptan bile yok ortalıkta bişeymi olduki ben kaçırdım harbi kafam dağınık.Böyle sevmedim ben grubumuzu eskisi gibi hareketli olsun herkesler bişey paylaşsın kaptanlar kızsın. Benmi.abarttım yaaa grup normalde yoksa benmi öyle algılıyorum.malum negatif günlerimdeyim

o da iyimiş yatana kadar yiyiyosun yani.... saat sınırı koy kendine...
Yok be canım benim saatler değişmez sabah kahvaltım en geç 8.30, öğlen yemeğim 12.00 akşamda 17.30 18.00 i geçirmiyorum.Geç yemek yemiyorum misafirlikte filan değilsem,ki zaten misafirliğe gitmeyide bu yüzden sevmiyorum tüm düzenim bozuluyo.Hem yemeği geç yiyorum 8 gibi filan oluyorya,hemde bisürü şey yedirmeye zorluyorlar normalde sevmediğim şeyleride zorluyorlarya üfff stres oluyorum,şekerim düşüyor zaten açlıktan, sonra sinir katsayım yükseliyo, sonra zaten 3 gün asabi geziyorum, hatta ordakilere çatmakla başlıyorum işe bak yine sinirlendim yaaa türk milleti olarak tamam çok misafirperverizde neden ama neden misafire zorla yediririz içiririz.Yaaa ben bayramda kimseye gitmek istemiyorum,tatlı şeker almıyorum bana yasak diyorum adamlar ayyy bitane al ,bak çok hafif, bir aldıysan allah aşkına birtane daha al üffff en son geçen arkadaşa geçmiş olsuna gitmiştim 3 hafta filan oluyo annesi börek yapmış koydu ki kalkacaktım normalde , sağolsun çay filan börekten 1 dilim yedim mecbur daha çok yemedim diye bozuldu çokta güzeldi ama tokum yemek yedim geldim diyorum anlatamıyorum.üfff bak yine stres oldum

gece kuşu seni:)
fena mı iste takım 24 saat gozetim altında, gece ben gunduz siz

sen iyice arazisin
ben sana küsüm yaaa konusmuyom senlen hıh

deliricem geçicek gibi değil atın beni balkondan aşağııııııı...................
cubuk tarcın tek cozum
:) dimi valla yemişim bisürü şey sonra geçmiş konuşuyorum
aynen yemeye bahane mi yok, ama moralim bozuk bisey yiyemedim diyipte gelen yok hic !!!
kaptan hergun burdaaaa!!!! her mesajınızı tek tek okuyooooo!!!! sen ceza ozlemissin 3 gunde :) bu menuye bi 500 zıpla sen, bi haftadır arazisin zaten

kızlar bugun kaptan yardımcılarımla da konustuk anlastık yeni ceza sistemimiz tanamen benim hayal urunum ve hepinizin katılım yapmasını saglamak uzere kurulu, bugun esimlee vakit gecirdik biraz bu saatte de yazdım mı siz gecmisi okumuyosunuz bosa yazmıs oluyorum o yuzden yarın yazıcam iyi gceler herkese

İyi geceler fıstıklar
Geçmişi okumadan önce menümü paylaşayım kollontai nilsub morordek
Sabah
1 dilim tbe
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
Büyük bir kk peynir

Ara öğün
2 ceviz
yarım armut
1 şeftali

Öğle
3 köfte büyük bardak ayran

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 tabak yoğurt
7-8 tane Bulgurlu yaprak sarması

Su 3 lt
Spor 30 dk bisiklet bide bugün Evi temizledim

Cok yemişim bugün beya liste kalabalık göründü gözüme. Neyse olan olmuş küçük kuzu uyandı ilgilenip geliyim

haydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....

bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim

kapişşş

Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....

ineğe gidip rica etsen olmazmı vermezmi süt bu saatte ?
yok tatlım bi tepik vurur birde duvar vurur bu saatte
neyse kızlar film ayarladık eşimle izliycez bayadır başbaşa vakit geçirmiyoruz izninizle ben arazi oluyorum
hadi bakalım iyi seyirler ortim
pişman değilsen o kötüüüüü..... atla 200 ip bakalım
Yok ben menümü hep yatağa girdiğim zmaan yazıyorum yattıktan sonra bişey yemeyeceğimden emin olduğumdan
uyanık spor ben 17.00 sonra birşey yemiyorum sende yeme
sen geçmişi okumuyonmu bacım herkes burdaydıııı negatif elektirik alıyorum senden
evet tatlım biraz kalabalık gerçekten 200 atla bakalım:)
neden kahve sana kilomu aldırıyor şekersiz içiyordun?

Nilsub bana ceza yaz. Dun hem bi tane ciss yedim cok kalorili hem de akşam bulgur pilavı yedim ceyrek yufkayla

Dünün menüsü

Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek.

Ara: bimde satılan waffledan 1 adet

Aksam: 3 yk tavuklu bulgur pilavı. Çeyrek yufka

Su: 3.5 lt su

Spor: yollardaydim spor yapamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…