- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.461
ebrucum sayende 3. olduk tatlım :)Ohh ohh afiyet olsun tatlımm. Hataya 63 ol artık kızz
yine spor yakıyor:)kızlar hemen menümü yazıyım :)
kollontai , morordek , B blanche_ea , nilsub
kahvaltı
1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
yarım domates
yarım salatalık
1 bardak süt şekersiz
12:00 , 14:00 , 16:00, 18:00 ve 20:00 1,5 kepçe (küçük kepçeydi bu arada ) sebze çorbası
spor 3 mil+1 mil
su 2,5 lt
dünde aynıydı 2 gündür çorba diyeti yapıyorum yarın normal düzenime dönücem pek faydasını göremedim
gece kuşu seni:)kızlar ben listeleri hazırladım gece uğrarım yine
anam sen beni açken görsen beni bile yiceksin
kızlar ben listeleri hazırladım gece uğrarım yine
kız 1 kerede 4 mil yapamıyorum asıl senin spor yakıyo ..yine spor yakıyor:)
peynir at ağzınakızlar canım çok fena cıss istiyor ne yapsak
tatlı istiyorum sivilce bastı yüzümü regl olucam:)peynir at ağzına
üstüne de su iç
ayy o konuda birşey diyemem bende geçen hafta öyleydim regl olamadım cısların dibini gördüm ama sen abartma benim gibi..tatlı istiyorum sivilce bastı yüzümü regl olucam:)
geçen 5 mile yaptım 4 gün bacaklarım ağrıdı yaparken zorlanmadım ama sıkıldım bitmek bilmedi:)kız 1 kerede 4 mil yapamıyorum asıl senin spor yakıyo ..
açlık değil benimki peynirle geçmicek:) tatlı krizi ne zamandır girmiyodum bugun fenayım:)ayy o konuda birşey diyemem bende geçen hafta öyleydim regl olamadım cısların dibini gördüm ama sen abartma benim gibi..
ben geçen haftayı meyveyle atlatmaya çalıştım..çilek filan deneyebilirsin bıkac tene keser ınsallahaçlık değil benimki peynirle geçmicek:) tatlı krizi ne zamandır girmiyodum bugun fenayım:)
deliricem geçicek gibi değil atın beni balkondan aşağııııııı...................ben geçen haftayı meyveyle atlatmaya çalıştım..çilek filan deneyebilirsin bıkac tene keser ınsallah
deliricem geçicek gibi değil atın beni balkondan aşağııııııı...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?