Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 17 de işten çıkıyorum ama eve geldim ettim ancak o saatte yiyebiliyorum canım :) 18 de geç değil.Geçmişi okuyorun yahuu geçen hafta sizde söylemiyormuydunuz kimse menü paylaşmıyo nerde millet diye :)

Bende her mesajı tek tek okuyorum sadece geçen hafta fazla katılamadım o kadar.Yaaa kızmayın zaten üstümden tır geçmiş gibi ne bileyim eskisi kadar yoğun katılım hissetmedim herhalde ondan dedimdi

Ben daha önce burda yazmıştım tatlım nescafe kilo problemi yaratıyo kesinlikle,içince acıktırıyor ve sağlıksız şeyleri istememizi tetikliyo.Kahvede günde 1 türk kahvesi iç yeter.Bende bıraktım nescafeyi günde 3 kupadan nadire indirdim

abooooo atla 300 ip tatlım hiç yoruma bile gerek yok:)

yok işte beni tok tutuyo o olmasa daha çok sapıtıyorum....

Merak ettim yaaa ne zaman yazacaksın :)

kilo aldırmıyor ama vermeme de mani oluyor.....

ben sade içiyorum canım kavonozda olanlardan içine tatlandırı şeker yada süt tozu koymuyorum sade içiyorum ondan bahsetmiyorsunuz değilmi...

yok işte beni tok tutuyo o olmasa daha çok sapıtıyorum....
Aslında ekmekle aynı mantıkta çalışıyo canım.İlk içtiğinde sanki iştahını kesti gibi algılıyorsu, ama 1- 2 saat sonra daha büyük bir açlık yaratıyo.Sinir sisteminide çok yıpratıyor.Nescafe bir işlenmiş içecektir tatlım.

ya bende içiyorum canım açıklık getirsene nasıl içiyosun?

ben 2si bir aradalardan içiyorum şekerli hiç bir şey içemiyorum zaten... yıllardır şekerli birşey içmiyorum.... kolayı bile bırakalı 7 - 8 ay oldu...

yalnız herşey her bünyede aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.... sen kendi vücudunu tanırsın ben ayran içip şişen insanım.... kendi tespitiniz kendinizde doğrudur. sizin terpitiniz bende işe yaramaz... benim ki de sizde...

2 si bir arada dediğin kremalı oluyor hımmm o yüzden sade içmeyi dene metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var önceden bende içemem diyordum ama alıştım diyete başlayınca şimdi hoşuma bile gidiyor

yalniz nescafe genel olarak saglikli bir sey degil zaten, koladan farki yok; hele ki 3u bir arada.
onun yerine turk kahvesi veya filtre kahve oneriyor doktorlar da.
ben de 4-5 sene once cok icerdim simdi agzima suremiyorum valla nescafeyi, 2si bir aradanin kalorisi de cok.

o kadar bilemiciğim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…