- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #189.521
Ben 17 de işten çıkıyorum ama eve geldim ettim ancak o saatte yiyebiliyorum canım :) 18 de geç değil.Geçmişi okuyorun yahuu geçen hafta sizde söylemiyormuydunuz kimse menü paylaşmıyo nerde millet diye :)yok tatlım bi tepik vurur birde duvar vurur bu saatte
hadi bakalım iyi seyirler ortim
pişman değilsen o kötüüüüü.....atla 200 ip bakalım
uyanık spor ben 17.00 sonra birşey yemiyorum sende yeme
sen geçmişi okumuyonmu bacım herkes burdaydıııı negatif elektirik alıyorum senden
evet tatlım biraz kalabalık gerçekten 200 atla bakalım:)
neden kahve sana kilomu aldırıyor şekersiz içiyordun?
Bende her mesajı tek tek okuyorumfena mı iste takım 24 saat gozetim altında, gece ben gunduz siz
ben sana küsüm yaaa konusmuyom senlen hıh
cubuk tarcın tek cozum
aynen yemeye bahane mi yok, ama moralim bozuk bisey yiyemedim diyipte gelen yok hic !!!
kaptan hergun burdaaaa!!!! her mesajınızı tek tek okuyooooo!!!! sen ceza ozlemissin 3 gunde :) bu menuye bi 500 zıpla sen, bi haftadır arazisin zaten
biz unuttuk o kötü günleriBen 17 de işten çıkıyorum ama eve geldim ettim ancak o saatte yiyebiliyorum canım :) 18 de geç değil.Geçmişi okuyorun yahuu geçen hafta sizde söylemiyormuydunuz kimse menü paylaşmıyo nerde millet diye :)
Ben daha önce burda yazmıştım tatlım nescafe kilo problemi yaratıyo kesinlikle,içince acıktırıyor ve sağlıksız şeyleri istememizi tetikliyo.Kahvede günde 1 türk kahvesi iç yeter.Bende bıraktım nescafeyi günde 3 kupadan nadire indirdimhaydaaa onu topluyoz o dağalıyo....... sen niye küstün bacım....
bak bu güzel kardeşin sana güzel haber versin bu sabah 63,9 geldim
kapişşş
Allah ıma bin şükür ve ben kilo vermeme engel olan şey olarak içtiğim nescafeyi sobeledim..... bundan sonra günde 1 maksimum 2 ile sınırlandırcam......yani inşallah....
abooooo atla 300 ip tatlım hiç yoruma bile gerek yok:)Dünün menüsü
Kahvaltı: 2 haşlanmış yumurta. 1 kk yarim yağlı peynir. 5 zeytin. Iki dilim kepekli ekmek.
Ara: bimde satılan waffledan 1 adet
Aksam: 3 yk tavuklu bulgur pilavı. Çeyrek yufka
Su: 3.5 lt su
Spor: yollardaydim spor yapamadım.
Ben daha önce burda yazmıştım tatlım nescafe kilo problemi yaratıyo kesinlikle,içince acıktırıyor ve sağlıksız şeyleri istememizi tetikliyo.Kahvede günde 1 türk kahvesi iç yeter.Bende bıraktım nescafeyi günde 3 kupadan nadire indirdim
Merak ettim yaaa ne zaman yazacaksın :)kızlar bugun kaptan yardımcılarımla da konustuk anlastık yeni ceza sistemimiz tanamen benim hayal urunum ve hepinizin katılım yapmasını saglamak uzere kurulu, bugun esimlee vakit gecirdik biraz bu saatte de yazdım mı siz gecmisi okumuyosunuz bosa yazmıs oluyorum o yuzden yarın yazıcamiyi gceler herkese
yok tatlım bi tepik vurur birde duvar vurur bu saatte
hadi bakalım iyi seyirler ortim
pişman değilsen o kötüüüüü.....atla 200 ip bakalım
uyanık spor ben 17.00 sonra birşey yemiyorum sende yeme
sen geçmişi okumuyonmu bacım herkes burdaydıııı negatif elektirik alıyorum senden
evet tatlım biraz kalabalık gerçekten 200 atla bakalım:)
neden kahve sana kilomu aldırıyor şekersiz içiyordun?
ben sade içiyorum canım kavonozda olanlardan içine tatlandırı şeker yada süt tozu koymuyorum sade içiyorum ondan bahsetmiyorsunuz değilmi...Ben daha önce burda yazmıştım tatlım nescafe kilo problemi yaratıyo kesinlikle,içince acıktırıyor ve sağlıksız şeyleri istememizi tetikliyo.Kahvede günde 1 türk kahvesi iç yeter.Bende bıraktım nescafeyi günde 3 kupadan nadire indirdim
ya bende içiyorum canım açıklık getirsene nasıl içiyosun?kilo aldırmıyor ama vermeme de mani oluyor.....
abooooo atla 300 ip tatlım hiç yoruma bile gerek yok:)
işe mi gittin erkencisin ya bugun?kilo aldırmıyor ama vermeme de mani oluyor.....
Aslında ekmekle aynı mantıkta çalışıyo canım.İlk içtiğinde sanki iştahını kesti gibi algılıyorsu, ama 1- 2 saat sonra daha büyük bir açlık yaratıyo.Sinir sisteminide çok yıpratıyor.Nescafe bir işlenmiş içecektir tatlım.yok işte beni tok tutuyo o olmasa daha çok sapıtıyorum....
45 dk canım koşşşşşşşş300 ip kac dk yuruyuse es. Evde koşu bandı var onda spor yapayım diyorum.
ya bende içiyorum canım açıklık getirsene nasıl içiyosun?
2 si bir arada dediğin kremalı oluyor hımmm o yüzden sade içmeyi dene metabolizmayı hızlandırıcı etkisi var önceden bende içemem diyordum ama alıştım diyete başlayınca şimdi hoşuma bile gidiyorben 2si bir aradalardan içiyorum şekerli hiç bir şey içemiyorum zaten... yıllardır şekerli birşey içmiyorum.... kolayı bile bırakalı 7 - 8 ay oldu...
yalnız herşey her bünyede aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.... sen kendi vücudunu tanırsın ben ayran içip şişen insanım.... kendi tespitiniz kendinizde doğrudur. sizin terpitiniz bende işe yaramaz... benim ki de sizde...
yalniz nescafe genel olarak saglikli bir sey degil zaten, koladan farki yok; hele ki 3u bir arada.ben 2si bir aradalardan içiyorum şekerli hiç bir şey içemiyorum zaten... yıllardır şekerli birşey içmiyorum.... kolayı bile bırakalı 7 - 8 ay oldu...
yalnız herşey her bünyede aynı etkiyi yapacak diye bir şey yok.... sen kendi vücudunu tanırsın ben ayran içip şişen insanım.... kendi tespitiniz kendinizde doğrudur. sizin terpitiniz bende işe yaramaz... benim ki de sizde...
Aslında ekmekle aynı mantıkta çalışıyo canım.İlk içtiğinde sanki iştahını kesti gibi algılıyorsu, ama 1- 2 saat sonra daha büyük bir açlık yaratıyo.Sinir sisteminide çok yıpratıyor.Nescafe bir işlenmiş içecektir tatlım.
45 dk canım koşşşşşşşş
sır sırrrrr.....:)Merak ettim yaaa ne zaman yazacaksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?