Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sana ceza yazmayı unutmusum :)
100 zıpla bakalım sen de :)

@kollontai morordek nilsub
canlar ben sali-pazar arasi yurtdisinda olacagim, yine yazmaya calisirim ne yediysem ictiysem; ama yazamazsam da mazur gorun. Internet de problem olabilir, yorgunluk durumum da nasil olur bilemem.
Ürdün'ü gezeceğim boydan boya :) 6 gün!
Tamam canım iyi gezmeler sana :)
Sonra bize anlatırsın artık Ürdün nasılmıs diye :))

Sen 500'u yap :) Nilgün'ün Karadeniz damarı yüzünden 700 oldu o :)
Deneme yaptım tam tartti 5 kiloyu
5 litreyi tam tarttıysa tartı farkı eklememize gerek kalmaz canım. Yarın sabah bi tartıl da bildir bakalım ne yapmıssın ana evinde :)))

Canım sen tatilde bol bol yürüyüp gezip hareket etmeyecekmisin zaten? Dönüşte devam edersin kaylaya.fırsatın olursa yaparsın ordada. zaten kaylayı haftada 3 gün yapıyosun hergün değil :) ben tatile gidince bişeyler yaparım diyemem mesela.Bol bol gezicem zaten çok yürürüm, bide çok yüzerim, çokta yesem tatillerde kilo almıyorum hatta eksi bile oluyorum

Aynen ya :)
Hele de yurt dısında bazen yiyecek sey bulamadıgım oluyor, ac geziyorum resmen

Ahaha ikisine de gittim daha once zaten, ben daha egzotik yerleri merak ediyorum bu aralar; mesela urdun bana baya ilginc geliyor.

ayyyy zengin buuuu havan batsın beeni de götürseneee ama ürdüne gelmem dubaiye götür beni.... ben orda petrol kralı koca bulurum :)))

ayyy bu da yurrt dışlarına çıkmış fakirliğimlen başbaşa bırakın beni....bi leylek kadar olamadııığğğm ühhüüüühüüüü....

Aynen hele deniz tatilinde ben güzel bi kahvaltı yapıyorum.kahvaltıdan önce denize giriyorum zaten ohhh mis.sonra öğlen yiyesim gelmiyor en fazla salata.bol bol ayran,soda,su akşama kadar.akşamda kesin deniz.mahsulü :) bütün gün denizde gezmede kalori harcıyorum.hep tatil olsa bana ben 36 beden olurumki

Aboov yarın tarti günü he miii

ayyy bu da yurrt dışlarına çıkmış fakirliğimlen başbaşa bırakın beni....bi leylek kadar olamadııığğğm ühhüüüühüüüü....
Valla benimkiler zenginlikten degil hep meslek icabı
Konferans oluyor, gidiyoruz makale falan sunuyoruz. Öyle yani :)

kızlar naber bir yaramazlık yoktur herkes iyidir inşallah kusura bakmayın bugun giremedim çok yoğun bir gündü amanın ayaklarımın altı sızlıyor birde gelince çocukları yıkadım şimdi yatırdım midem bulanıyor anlamadım yorgunluktan galiba sabah ilk işim geçmişi okumak hepinizi çok öpüyorum yarından itibaren yeni ceza sistemi başlıyor unutmayalım lütfen Allah hepimize rahatlık versin iyi geceler .....

3, bebedir belkim.....

Kahvaltıdan önce yüzmek çok iyi derler hep ama ben uyku düskünlügümden hic yapamamısımdır
Ama kahvaltıdan sonra gidip tum gün yüzmüslügüm vardır, en azından yedigini yakıyor insan :)
Kucuklukten beri de hep deniz tatillerini cok severim ya, yüzmek en sevdigim spor olabilir :) Off yaz gelse de tatile gitsek :) Gecen sefer annemin yanına yazlıga gittigimde hava cok soguktu giremedim denize
Aboov yarın tarti günü he miii
Evet özellikle seni yakın takibe aldım :) Ben anne evinden artı artı döndüm ama benim yaptıgım hataları sen yapma diye takibimdesin :)))

Kızlar son tatil günümüzde bitri ne yazıkki yine ben bugünki menümü paylaşayım

Sabah:2 dl tam tahıllı ekmek+1 kaynamış yumurta+1 kk peynir+nane,dereotu,maydonoz
Ara:az şekerli türk kahvesi

Öğlen:1 küçük tabak nohut+1 tabak salata+yarım kase yoğurt
Ara:5 adet erik
Akşam:1 kase çorba+1 tabak fırında tavuk+salata+sade soda
Su:3 lt üstü
Spor:1 mil leslie+debbi slim in 6 start it up +80 squat
400 adet atlama cezamı yaptım kaldı geriye 300 :) bütün gün evde zıp zıp zıpladım napim.bide arkasından 20 şer 20 şer squat yapoyorum.bugün spor açısından iyiydim baya inatettimolacak hadi bakalım neler olacak :)

Valla canım sabah deniz çok güzel oluyor ,hem sakin, dingin,temiz bide gerçekten çok iyi geliyor enerji veriyor.kahvaltıdan sonra hemen giremediğimden içimde kalıyor benim o yüzden kahvaltıdan önce giriyorum , sonra kahvaltı keyfi ,kahvaltıdan 1 saat sonra yine giriyorum ohhh :) ayyy çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…